Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se začne prodávat ve třinácti zemích 22. listopadu
4.9.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
tys to nepochopil vubec nejde o nejake prehazovani jde o to ze to neni zpetne kompatibilni a to je big fail, kdyz jsem mel Amigu 500 a koupil jsem Amigu 1200 tak vsechny hry mi na ni bezeli a tu 500 jsem moh zase prodat *3*
-
Spousta lidí za to vyplázne veškeré své peníze nebo si to vezmou na splátky apod. Jako jestli někoho baví hrát na páčkovači, jeho věc. Ale nechápu, jak si někdo může koupit konzoli, aniž by věděl, jaké na nic budou hry, respektive jak dobré budou. Představa, že dám 14 litrů nebo kolik, abych si zahrál nějaký Killzone na gamepadu pár hodin, to je docela síla :D
-
Kup si HDMI switch. Stojí to pár korun a odvede dobré služby.
-
tak moje TV ma dva HDMI (coz je nejbeznejsi stav a druha tv mensi dokonce jen jeden) a u te velke jeden zabira samozrejmne domaci kino takze prehazovat by se to muselo!
-
"Neznamená, že to použijou..." Aha, takže ty prachy, který do toho investovali nechaj jen tak plavat, že? + Sony sama potvrdila, že vývojáři mají pro DRM "volné ruce" a jestli to budou vyžadovat u svých her, tak s tím nic nezmůže. A pokud mě paměť nešálí, tak Square Enixu a Ubisoftu už dlouho dobu bazarovky leží v krku. Když se ukáže DRM jakožto osvědčená metoda u jejich her jak vydělat víc chechtáků, tak ostatní se k ním velice rádi přidaj.
-
ten vesnickoslav je tak silne narušený, že si už aj svojím doublepostom dáva rovnako palce hore :D toto je už moc, ja sa tu rehocem, že som celý barák zobudil *1*
-
Nemyslel som teba konkrétne, myslel som to všeobecne :) takže hlavne kľud, ale hovorí sa že trafená hus zagága
vesnickoslav: ty stále nevieš prehltnúť, že som ti zdevastoval pomerne promptne tvoje internetové ego :) ale tebe je to asi jedno veď v tebe drieme toľko osobností *3* -
To aby v tom byl "cert" ze to CR nevynecha , v tomhle spise PS3 Rulezz (bohuzel(dik) *7*
-
No myslím, že v dnešní době by to pekařství prosperovalo:-D
-
No myslím, že v dnešní době by to pekařství prosperovalo:-D
-
To ale muze udelat kdokoliv, i nase pekarstvi v ulici se muze rozhodnout ze budu od zitrka ke kazdymu rohliku kupovat i ruční granát... tak si tam proste uz nebudu chodit a pockam si az zjisti ze krachujou *1*
-
Ono je jedno, že je to z roku 2011 nebo z roku 2058;) Jde o to, že Sony klidně může udělat spousty věcí, co by se nelíbili naprosto nikomu. Prostě otočit o 180 stupňů jako to udělal Microsoft. Je naivní si myslet, že pakliže by z toho neplynuly Sony pravidelné peníze, že by to nezavedli.
-
Neboj. Za chvíli Tě obviní, že jsi Veskoslav a jiné srandy;)
-
Hehe a kde jsi v mem prispevku vycetl, ze jsem "mrkvosoftovy xbox fanatik? Tve dedukcni schonosti bych vazne chtel mit *1*
-
už som to chcel napísať :) ale vidno že netreba a viacero ľudí tu je v obraze, žial mrkvosoftovému xbox fanatikovi sa nezavďačíš nikdy.
-
Ta zprava z roku 2011, to nedavno zrusili... A velky spolecnosti si nechavaj patentovat porad neco, jeste ale neznamena ze to pouzijou *3*
-
Lidi ták rychle zapomínají...
http://games.tiscali.cz/hardware/sony-si-patentovala-technologii-na-blokovani-bazarovych-her-61674
http://games.tiscali.cz/byznys/uz-i-sony-se-brani-bazarovym-prodejum-zavadi-psn-pass-56280 -
Ten mistni Ms hate a velebeni Sony uz zacina byt docela usmevny *1*
-
:) teraz budem na vianoce vyšťavený, plánujem jednu velkú investíciou do inej sféry už zopár rokov a už to nemienim odkladať kvôli konzoly :)
Ale máš pravdu, ja som človek trpezlivý, ja si kľudne počkám aj 2 roky, kým nevyjde nejaký nový model, ak dobre viem tak naughty dog trvá približne 3 roky kým spravia hru takže časovo to sedí :) -
Proc prehazovat kabely probuh? Dneska ma kazda televize alespon 4 HDMI porty. A stare konzole se budou samozrejme dale vyrabet a prodavat. Napriklad PS2 se vyrabi stale a dokonce na nej obcas i neco jeste vychazelo. Rozhodne mi to prijde jednodussi nez dnes rozchodit nektere starsi hry urcene napriklad pro Win95.