Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Než Gaikai bude v plne použiteľnej podobe, tak to ešte nejaký (nie krátky) čas potrvá. A samozrejme tie hry nebudú stiahnuteľné zadarmo, čo by znamenalo prakticky druhú kúpu v prípade ak už som danú hru vlastnil na staršej generácii.
  • Kupovat ktorukolvek z konzol v den vydania imho aj tak nedava zmysel. Osobne si pockam kym vyjdu Destiny a Witcher 3 (podla toho, co vyjde prve) a potom si PS4 kupim. Dovtedy si vystacim s PS3 a Dark Souls 2 + FFX HD.

Zmysel to mozno dava ludom, ktori chcu hrat blbosti typu Watch Dogs, Battlefield, CoD, Assassins Creed, Killzone, vseliake auticka atd atd - coz je pre mna osobne uplne nezaujimave.
  • Kozy
    To je snad poprvé co mi vadí že máš tolik mínus, pěkně jsi to napsal.
  • S Gaikai bude zázrak, když přes to bude pořádně fungovat vůbec něco.
  • mimochodem samozrejme mluvim o PS3 ... Naughty Dog je Naughty Dog :-)
  • jenze ty chyby konzole se projevi az za par let. To by bylo dlouhe cekani :-) Krom toho si myslim, ze v zacatcich ta cena moc dolu stejne nepujde, takze spis nevidim duvod, proc si ho neporidit co nejdriv, kdyz to ma clovek stejne v planu do budoucna :-) Aspon ja mam v planu si udelat pekny vanoce uz letos :)
  • Malleth
    Mezi koupí konzole day 1 a koupí nejnovější grafiký karty je trochu rozdíl no.
    Konzole ti vydrží trochu delší dobu a musíš si ji koupit pokud chceš hrát konkrétní hry. Pokud nemáš grafickou kartu, tak většinou stačí stáhnout detaily.
  • Veskoslav
    Taky nic neříkám. A nepřijde mi to málo. Mají pokryté hlavní trhy. Kdyby ty neměli a měli ostatní, tak by to byl problém.
  • Miserius
    Ja nevyvozuju zadny zavery, proste rikam ze to je zalostne malo, tečka
  • A co jsi dneska napsal ty k tématu? Rád se směji někomu, kdo se snaží být rádobyvtipný. Trapný jsi tady akorát ty;)
  • Raději dneska už nic nepiš. Dneska jsi se ztrapnil už dost.
  • A komu to cpeš?
  • Veskoslav
    Jak psal GoW, podle mě zdržení je kvůli novému přetaktování procesoru a MS prostě nestíhá. Zase se bude hrát na číslička jak je v dnešní době zcela typické.
  • Veskoslav
    Blázen je dáno právě proto v uvozovkách, protože to nechci, aby to vyznělo jako urážka. A neboj na Titan mám peníze, ale proč si to kupovat, když jeho "sílu" nevyužiju a za třetinovou cenu mi grafika poslouží zcela stejně a nebude mi líto, když ji za 3-4 roky vyhodím za novou.
  • God-of-War
    No je to zalostne malo teda. Nejspis je to kvuli procesoru, jak taktovali, takze vic proste nestihnou.
  • God-of-War
    Na PS 4 bude sluzba GAIKAI, coz Ti umozni zahrat si vsechny (doufam) PS 3 hry. Jinak GAIKAI bude i na PSV a PS 3.
  • Mahcake
    Říkat někomu "blázen", když si může dovolit něco co ty ne, je docela ubohý. Jsou holt do těchhle věcí zažraný, tak chtějí mít hned to nejlepší. Nevidim v tom nic špatnýho či bláznivýho. Pokud si to myslel jinak, tak sorry. *3*
  • Mato1987
    Ja si osobne myslím, že niektoré hry budú na nové konzoly remastrované a za menší poplatok sa to bude dať potom následne hrať aj na novej konzoly, ale to je len môj názor.
  • jestli jsem to pochopil spravne tak XboxOne ani PS4 nebudou zpetne kompatibilni coz by znamenalo ze si jako hrac budu muset drzet obe zarizeni stare i nove a pokazde prehazovat kabely *10* nehlede na to ze stara konzole muze odejit a pak si celou zbirku her muzu akorat tak splachnout do zachodu. Tohle se mi s koupi noveho PC nestane tam stare hry vetsinou bez problemu spustim a nejen to oni pojedou i v lepsim rozliseni a lepe *3*
  • Mato1987
    nevšímaj si to, ono ho to prejde, keď si nájde nejaký iný spôsob sebarealizácie a vytriezve, alebo prípadne príde na iný spôsob ako si honiť ego na games.tiscali.cz :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit