Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se začne prodávat ve třinácti zemích 22. listopadu
4.9.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Ty mínuska jsi mě šupl rekordně rychle *1*
-
Jak se někdo stane fanouškem xboxu a MS. By mě zajímalo, jak ta porucha vzniká. Pádem na hlavu, dlouhou nemocí nebo už při narození.?
-
Sranda tady. Samí PS uživatelé a všichni svorně tvrdí, jak je Xbox nezajímá a přesto se k tomu jdou vyjádřit:) Navíc kupovat novou konzoli v den prodeje je opravdu asi jenom u fanoušků a je jedno o jakou platformu se jedná. U pc komunity to jsou grafické karty, kdy si Titan a další kupuje opravdu jenom hrstka "bláznů" a u konzolí je to ten samý problém. Já bych počkal tak rok, pozjišťoval, co a jaké služby daná konzole bude u nás nabízet, nabídka titulů, srovnání ceny a služeb, nabídka titulů ve službách a pak bych se rozhodl, co koupit. Zda-li PS4 nebo Xbox One. Ale zaslepeně tvrdit, že MS je zlo a nikdo to nechce a Sony jsou ti hodní na růžových ponících, co zachrání hráčovu duši je nesmysl:) Obě firmy jedou jenom na zisk a nějaké názory "hráčů" jsou jim naprosto ukradené. Prostě obě konzole vedle sebe postavit, sepsat si klady a zápory, pozjišťovat tituly a podporu a může jet dál.
P.S: Čeština myslím nebude hrát takovou roli. Xbox i PS4 by měli mít nativně češtinu už v základu:) -
JJ, red ring of death :) Ja si pekne počkám asi až keď výjde nejaká hra od naughty dog alebo that game company a potom si kúpim aj konzolu, takže si ešte asi nejaký ten rok počkám, dovtedy sa vychytajú všetky muchy konzole pri launchy a bude to aj prípadne lacnejšie keď si kúpim nejaký hodnotný a kvalitný bundle :)
-
Taky mě to napadlo udělat Xboxový ovladač na PS4 a je postaráno!
-
*5*
-
*5*
-
Nepotřebuji nový Xbox. Stačí vzít krabici od bot dát do ní pár drátů a házet každý den do ní prachy. Aleluja mám nový Xbox.
-
Kdyz clovek pocka tak usetri penize, nahromadej se next-gen hry a jeste treba mine ty neustále umírající/nefungující konzole... Jako Xbox zprvu... Statisticky každej třetí odešel...
-
Presne tak, ja osobne tiež nevidím žiadny racionálny dôvod kupovať konzolu v deň vydania.
-
Takže nejen, že většina služeb není dostupná pro ČR, on ani ten Xbox není dostupnej... wp Microsoft. Ještě by někdo mohl udělat xboxovej gamepad na PS4 a konzoli tu nemusí vydávat vůbec.
-
13 zemi...to je hodne malo kdyz to porovname s 32 u PSka... Stejne v den vydani si to koupi jen nejakej ultra fanda :)
-
No protože jsem nejvetsi pařmen Xboxu a zrovna 22.11. mám narozky :D Paráda
-
Nezajem.