Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Za prvné, porovnávat fimly s hrama je úplně mimo, když jsou vyrendrované. Za další nová filmařská technologie je samozřejmě super, ale o tu nám teď vůbec nejde.
  • Miserius
    Hraje někdo Ultimate Evil na PS3? Přidejte si mě, třebas nám budou padat ty legendárni gifty *1* hilts663
  • Asharak
    Ano, proto jsem tam napsal tu otázku. Vykreslení 30fps =/= zobrazení 30fps.
  • Pripojis PC k televizi a sednes si na gauc, do ruky das gamepad a voala. Potom vše přenesu zpátky a z herní konzele se stane pracovní PC. Zkus tohle udělat s konzolí. Ta na tebe max vyplivne 320p internetovej prohlizec a kdyz poprosis prehraje ti film.
  • Spratekk
    Ne, že moje stará má radši mě než souseda. Prostě konzole má v tomhle značně navrch. Když přijde kámoš, tak prostě hrajem, pijem a jsme funky. U PC prostě tohle vpodstatě není.
  • A poradne valec k tomu.jooooo
  • Kamo v tom problem nevidim,kdybych chtel tak si vemu kompa na splatky treba za litr mesicne o akym by sa ti len snivalo.Ale ja nechci
  • Potom se divím, že PS4 a XBONE nepokračovaly v old-gen trendu 720p...
  • Tak mas pravdu.Ale fyzicka hra ma taky neco do sebe.Prodal jsem je spolu z ps3 a zato me stali ps4 jen 4tis i z druhym ovladacem fifou14 a btf4.Na pc za prodane fyzicke medium prachy nedostanu a uprgate pc si zaplatim z ._._.Vys jak to myslim
  • Takže říkáš, že tvoje stará má radši gamepad, než tvojí páčku. Hmm.
  • Nebo naopak poradnej zobrazovac.Kokni na monitoru na naky sport a poznas jak se to skube.Pokud mas pomalej zobrazovac coz pro me je 144hz velmi malo,tak je jasny ze to musis vykompenzovat s kompu na 120fps.Tak si to dej na tv z 800hz obnovitelnou frekvenci a muzez si dat v poho jen 40fps.Monitor je proste pomalej.Mel jsem na tom ps3 a bylo na tom liny menu ps3 i samotnej chod.. ty hry.A to mam LG monitor cinema 3d 120hz 24.Na tv se to hejbe vodost lip.Co vodost,vohodne.
  • Spratekk
    Když přijdu z práce, tak moje stará si vezme druhej gamepad a hraju s ní na jedný konzoli D3 ros. Když přijdete domů vy, tak vaše stará jde šu*at souseda zatímco vy hrajete D3 ros vy "PC master race" ... *3* To, co má konzole už roky vy nebudete mít nikdy... Přátele *15*
  • Ono tech vasich 144hz na monitoru taky neni zadnej max.power o proti neXt gen tv.Panasonic dela uz 1600hz .To se to krasne hybe kamo.Fifa na ps3 jako vino.
  • A ty nejdriv podivej na film na tvem 120hz monitoru,a pak kouni na tv treba panasonic ,ktery ma 800hz,treba na tenis.oni nektere tv umeji dany snimek doplnit,tak to vypada jak 60 fps.treba ten panasonic.
  • Frames per Second
    Počet FPS je to první co by mělo pořádné hráče zajímat. Vždycky to tak bylo. Aby hra bezela plynule potrebujes aspon tech 20fps. Pro "filmovej zážitek" ( *1* ) potřebuješ 30. 60 na opravdu plynulý hraní a 120 na střílečky typu CS:GO, BF4, COD etc.Čim víc obrázků dokáže tvůj stroj vykreslit, tím lepší budeš mít zažitek ze hry a můžes posouvat hranice grafický kvality kupředu. FPS, hratelnost a příběh sou tří hlavní věci co by tě měli při koupě hry zajímat.
  • Kdyby si věděl, jak funguje 3D grafika, tak by si těm očím věřil. Prostě osekané fps, rozlišení, depth of field, jiné (higher poly, vlasy) assety pro cutscény apod. "fejkovinky". Škoda, že ty "hry" pak jsou z půlky líbivé custcény a zbytek nemastný, neslaný. Nicméně chápu, že pro iphonové (de)generace kojené blockbustery je to orgáč. Musíš ale pochopit, že my PC hráči, kteří hrajeme skutečné hry z tohodle popkornového divadla tak odvaření nejsme.
  • Nejenom to. Blizzard si dokonce vyhrál s UI a ovládáním, aby pěkně sedlo konzolím. Koho chleba jíš...
  • Inak vidiet ze to konzolaci totalne ale totalne inak vidia, obhajuju si reklamu svojej konzole lebo boli na tolko sprosty a jednoduchy cloviecikovia ze neboli schopny si kupit poriadny pocitac zpred 4 rokov ktory by im do dnes slapal proste jednoduchy ludia cest bohatym vynimkam, ktory nemaju problem si kupit aj mars ticinku z reklamy a maju to totalne na haku. *12*
  • dobre tak si pozri film v 25 fps a pozri si ho v 48,60 fps minimalne trailer .Je to buducnost to ze konzolaci nemaju ani sajnu o com to je to ma neprekvapuje.
  • Kedaro
    Jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit