Přejít na výpis diskuzí
Xbox One vyjde v České republice a na Slovensku v září
18.3.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Finally... mohlo to bejt treba az pristi rok. ( coz by byl extra pruder).
-
Otřes je spíše to vaše protetické v.
-
Nemají. K čemu by jim byla, když nejsou žádné hry?
-
Někdo září (ps4), někdo v září (xone) *1*
-
Já tedy také ještě žádnou z nových konzolí nemám, ale rozhodně také nečekám na nové Xko, až přijde čas, nějaká přelomová gameska která mne donutí, tak půjdu do PS4 :). Zatím ale her co nevyšli i pro starší generaci je minimum a žádná z nich mne ke koupi nepřesvědčila. Vkládal jsem naděje do Deep Down, ale po všech těch oznámeních o tom že to bude Free to Play a podobně jsem se o to přestal zajímat .... opravdu ... o F2P v podání Capcomu nemám dobré mínění. Tak uvidíme kdy pro mne nové konzole "dozrají" :D.
-
Konzole která vyšla a není na ni co hrát, je stejně k ničemu jako ta co nevýjde. Pro tebe možná ne, protože tě baví se dívat na konzoli v regálu, ale já na ni chci hlavně hrát.
-
Ja si poridil PS3 k vanocum. Sice nemam na cem hrat, ale par her jsem si k tomu koupil. Ted uz jen headset abych to mohl hrat se zvukem na monitoru a mam na dlouho vystarano :) Je to moje prvni konzole a tech her ktery si na pc nezahraju je tam tolik, ze se mi vyplatilo si to koupit. A na to jak je ta masinka stara tam nektery hry vypadaj neskutecne :)
-
Já si PS3 koupím až před letošníma Vánocema, kdy bude stát pod 4000 nebo i 3500 Kč.
-
Když mi to řekne člověk, který mě osobně zná, tak ano. Když mi to řekne osoba, která mě v životě neviděla a odsuzuje mě na základě bulvárních článků (internet), tak je spíš vocas ta osoba.
-
Ja bych rekl, ze to vyhral uz jen tim, ze NORMALNE vysel...
-
Erien : Me by hrozne zajimalo, jak Ty muzes vedet, jak skoci grafika za deset let :D Ver mi, to neni uloha pro Tvou predstavivost :)) ja neco podobnyho jako ty rikas, slychaval uz v roce 94-95, tak zase klidek :))
-
Nenapadlo Te nekdy, ze kdyz se lidi shodujou, muze to byt taky tim, ze to je pravda ?? :D
Kdyz Ti deset lidi za den rekne, ze jsi vocas.. taky hledas, kdo jim to napovedel ?? :D
Mozna je lepsi se zamyslet, jestli na tom treba neco neni... -
Tvl. to vypadá jak Philips CD-i z roku 91.Že prý pokrok. Votřes.
-
K cemu nova konzole bez poradny nabidky her? Ta soucasna nabidka je velice uboha (coz se samozrejme casem zlepsi!).
-
Jo presne to me taky dokaze vzdy pobavit. MS je pro nektere sysnonymem zla, zatimco Sony vynasi do nebes, pricemz ani jedna strana si nema moc co vycitat podle me
-
ne nemaji...to jen nedockavci a fanboyove *3*
-
Počkej jsi prosimtě na tu hru. Titanfall a Forza taky ukazovaly videa, jak jsou hnusné oproti E3 a ve výsledku, jen hloupé řeči. Jak sám píšeš skoky v grafice budou jen malé. Tahle generace se bude podle mě, zaměřovat na otevřené světy a vylepšování fyziky, než samotnou grafiku. Stačí se podívat co za hry nás čeká. Watch Dogs, Division, Crew atd.
-
S křížkem po funuse....všichni už mají doma PS4
-
Když mě strašně láká Destiny *1*
-
Zůstal bych u PC kam si budeš moct připíchnout xbox ovladač!