Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě do třetice: zjisti si kolik her je na PS4, protože to zoufalé omílání xbotů o nedostatku her je fakt už k smíchu. Strašně rádi zapomínáte na War thunder, outlast apod. Čus, končím.
  • BookerDeWitt
    V tom případě nechápu ani ten pojem "o dost lepší výkon". Vždyť obě konzole jedou na stejné architektuře, s tím, že PS4 má lepší GPU a rychlejší RAM, ale ten rozdíl není tak marktantní, jako konzole vs PC. I PS4 má problémy s FULL HD/60fps. Killzone SF v singlu 1080p/30fps, které není uzamčené a Multiplayer v 960x1080 s 60, ale po většinu času s 50fps. Jako chápu, že Sony vám nabulíkovala GDDR5 power a Huma technologii, ale i to prostě nestačí k tomu, aby ty rozdíly byly tak znatelný, jak si všichni myslí.

S těmi funkcemi jinak souhlasím, ale ty se spíš týkají jen TV, TV, TV kauzy. Ostatní funkce jedou naprosto v pohodě.

Stejně je to všechno o hrách, teda aspoň pro mě.
  • Hlavně, že se navážíš do konkurence... Mimochodem ta konkurence hned na začátku říkala, že je třeba říct: PS4 je především herní konzole (Viz rozhovory na netu s Kazem).
  • Erien
    PS4 to vyhrálo a v čem? Vždyť na tom není co hrát. Jedna AAA hra Killzone, Driveclub odložen na bůh ví kdy. A další hry zatím v nedohlednu. Xbox sice výjde v září, ale na PS4 stejně ještě rok nebude co hrát. Xbox nevyšel a na PS není co hrát. Spíš bych řekl 1:1.
  • DR3: stará hra předělaná pro nový systém (určená pro mentální věk dítěte). Forza 5: aneb honem na trh (forza 4.01). Ryse: jo pěknou grafiku to má, stejně tak nejblbější AI. Co tam máme dále....nějaké zoo a kinekty.... raději už nic :D
  • alzbeta trojanova (re-play)
  • No možná by měl ten koment větší grády kdybych věděl jaká Bětka.
  • Keyz
    V ničem. Psal jsem, že Xbox one oproti PS 4 není unikátní aby stálo za to čekat, krom her pouze pro Xbox one. To smysl má pro lidi, kteří to prostě chtějí.

Jako unikátní věc, beru kdyby to mělo o dost lepší výkon a všechny velké hry by tom vypadaly lépe anebo to mělo nějakou funkci kterou PS 4 nemá a ta by v ČR fungovala.
  • BookerDeWitt
    A v čem je unikátní PS4 odborníku? V o 30-40 % výkonu? Xbox One má už teď spousty exkluzivek. PS4 má dvě a k tomu spousty portů, indie retrovek a odložený Driveclub a The Order, a to ještě o kvalitách té hry dost pochybuji. TPS koridor bez větší "unikátnosti", krom grafiky. K tomu PS4 neumí ani přehrávat MP3 a Bluray ve 3D. Jestli ti stačí krabička bez pořádných AAA her, která umí jen ty hry, který stejně teď nemá, tak ano, máš pravdu, PS4 je opravdu unikátní mašinka za 10 000, na kterou se možná za rok, dočkáš nějakých těch exkluzivních her, pokud nepočítám průměrný inFAMOUS.
  • Já si na koupi xboxu klidně počkám *1* https://www.youtube.com/watch?v=egdSL3KFtFA
  • Keyz
    Jsem si toho všiml teprve v tento moment.

chujoslav *1* Tvl to je jméno.
  • Jinak s s 1,3,4 souhlasim. Nevim proc, objektivne je XONE horsi, ale nejak me laka vic:)
  • Ja by som si velmi rad zohnal PS4 napr., ale odradza ma uz to, ze pociatocna investicia by znamenala zohnat aj slusnu telku, ktoru momentalne nevlastnim a potom hry, ktorych zatial este nie je moc su vseobecne drahe jak svina. Na PC ako platforme je super to, ze mas obrovske moznosti zohnat si aj relativen nove hry resp rovno pre-orders za ovela nizsie ceny za ake sa predavaju v oficialnych storoch alebo aj na takom Steame. Ako priklad uvediem kinguin alebo aj taky amazon ma niekedy o dost nizsie ceny a osobne mi staci zakupit si kluc, ktory si aktivujem na Steame alebo kde a nepotrebujem k tomu krabicu. Radsej som teda dal prachy do novej grafiky a za cenu jednej PS4 hry si kupim 3 zlacnene kluce na PC hry.
  • Nahodou, comment hodne dobrej:)
  • To je příspěvek do diskuze, bravo. Musel jsi ho vymýšlet dlouho? Jaký byl tvůj pocit když jsi mě takto precizně setřel?
  • Keyz
    To je zoufalost. Jejich produkt není něčím unikátní oproti PS 4 a nemá smysl na to čekat, krom několik her pouze na Xbox one.
    Navíc mnoho věci nebude legálně fungovat. Měli by to dát tedy navíc ve slevě *3*
  • sirWallace
    To je jak ve ctrnactym stoleti s hedvabim, nez se dostalo pres pul sveta :D Tak hlavne, ze globalizace :))
  • Keyz
    Do doby kdy lidi budou chtít levně věci na dlouho dobu to nebude nikdy stíhat.

Zrovna v pondělí jeden mistr na jednom fóru řešil jakou TV do 15000 Kč aby byla ideálně co největší *15*
    Nechápe, že to bude šmejd. Malou FullHD nechtěl, tak to je pak problém no... Stejně jako u konzole. Je to lákavé, za 10.000 Kč mít něco mnoho let. Ale je to prostě křáp. Navíc když si to spočítáš, tak proděláš na hrách, které stojí více jak na PC....

Pak se nemá cenu divit, když vidíš videa her z prezentací a následnou pravdu.
  • 1.Mám dobré zkušenosti s x360
    2.Quantum Break, Gears of War, Halo a možná Titanfall
    3. Kinect (na party a jako motivátor ke cvičení je pro mě naprosto neocenitelná věc)
    4.Gamepad

Tím nechci říct že by byla PS4 špatná, nebo někomu kvůli tomu že má jiný priority nadávat.
  • Já jelikož jsem fanda HALO a dalších Xboxových exklusivek :) (Jsem spíše Písíčkář a demence v podobě konzolových "válek" mě přijde absolutně směšná a zbytečná když jsou to oba šity a jde v podstatě jen o exkluzivky...Microsoft má debilní firemní politiku z čehož těží Sony a opravdu mě udivuje jak vše co udělá Microsoft je zle jakmile to udělá Sony tak je to v poho a nikdo to neřeší viz. Xbl Gold,PS Plus)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit