Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Podpora Steam ovladače je vážně skvělá, ale hráči by myslím ocenili trochu více práce na optimalizaci *9*
    S nastavením můžu cloumat zleva doprava, nahoru dolů, ale ani na min. nastavení nejsem schopnej získat stabilní framerate. Jaký jsou vaše zkušenosti?
    • TheGGG
      crysis 3 jsem rozjel na medium-high s 60fps... xcom 2 na medium s +-45 fps... je to sice pc exklusivita, ale běžet by mohla líp...
      • No defaultne to nastavilo msaa 8x, coz me PC taky moc nezvladalo. Kdyz jsem prehodil na mazle FXAA tak to pod 60 fps nejde. Kazdopadne celkem nic moc optimalizace, ale da se to.
        • Asharak
          Nikdy nepochopím jak si hry můžou dovolit, klidně i na Ultra nastavení, nahodit 8xMSAA, největší vývojářský fail v oblasti optimalizace *1* Má to být jen jako dodatečná volba. Nejlepší když nejde ani sama nastavit a je zahrnutá ve volbách high/low.
        • TheGGG
          LoL, pravda... nakonec jsem to vytáhl tak na cca 50FPS, ale faktem je, že by to mělo běžet líp... když nemám problém s BF4, crysis 3 atd... toto bych snad měl rozjed napohodu...
          • Jo je to takovy divny, rozhodne to potrebuje patch. Chodi to na starickem UE 3 (zrejme) a na to jak to vypada je to desne nenazrany. Jinak muzes zkusit jeste stahnout stiny, kdyz zapnes jen ty staticky, tak ti to da tak 30 fps.

Co je ale fakt opruz, ze to spoustu tech cut scenek dela v 30 fps.
        • Tak co sa potom cuduejte, ked tam zavalite MSAA 8x! Mainstreamove karty nemaju dostatok vykonu a ani ROP jednotiek na vypocet takto kvlaitneho antialiasingu, natoz este v 8 nasobnom prepocte.

Pred par rokmi vacsina ludi ziadne vyhladzovanie radsej ani nezapinala a dnes tam niekto hodi rovno to najkvalitnejsie a este si dovoli prednasat, ze je zpackana optimalizacia *7*

Konzolam sa trebars ani len nesniva o nenarocnom FXAA rezime.
          • MSAA 8x tam hra hodí defaultně
            • Ristoro
              mimomartan - To určitě ne. Nezlob se na mě, ale v poslední době nepoužiješ jiné vyhlazování hran, než FXAA, protože ty ostatní žerou tolik, že to ani Titan pomalu neutáhne. Já bych to pochopil, kdyby to fungovalo jak má, jenže ty objekty v dálce jsou jen o trošku ostřejší a FPS padají klidně i o 30-40 oproti FXAA. To jsem jen u vyhlazování hran, nebudu rozebírat ty NVidia featurky, stíny atd... Takže opravdu ne, v 90% není PC optimalizace dokonalá. Mad Max má dokonalou PC optimalizaci.
            • No, je to PC...prve co robim, ked spustam hru, je skok do Options a kontrola grafickej kvality a zvuku. Navyse kolega pise o tom,ze optimalizacia nic moc i ked mu to po ubrani na FXAA lieta cez 60fps *7*

Ja vazne zacinam mat pocit (aj z vlastnej skusenosti) ze optimaliacia PC hier je v 90% dokonala, len PC hraci su vacsinou trochu mimo technicku uroven a nevedia si hru prisposobit.
  • X-Com by musel být nářez na Oculus Rift. Člověk by se vždycky přepnul do prvního pohledu daného vojáka, provedl by akci a pak by ve 3D nechal sežrat mozkožroutem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit