Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • casove omezene mise jsou opruz, ale dokazu s tim zit. resp. dokazal bych kdyby moji vojaci dokazali najit sami nejkratsi cestu na misto evakuace. Dokud je to na zemi, tak celkem ok, ale na najit na strese ten ctverec na strese baraku je pro nektere me pitomce neresitelny ukol. Mapa na 2 kol, 14 emzaku vceten hada psyonika a toho hajzla co strili 3 granaty, jde to na knop, po vymydleni nepratel mi zbyvaji 3 kola, kdy behem jednoho se dostanou 4 bez problemu na strechu a jsou zachraneni. muj posledni freneticky beha sem a tam a za 3 kola nejsem schopen ho tam dopravit. WTF?! :(
  • Hmmm, tak dohráno. Konec celkem zklamání. Jednička s datadiskem mi přišla o dost lepší.
  • spousta tech veci je minoritnich. casove limity me taky stvou, zasobniky by taky mohly byt vetsi, ale mam zato, ze to je dan za turn-based format, dmg je zatim relativne vyvazene a letecke souboje a hodne bazi me vzdycky spis stvalo, to neni simcity
  • nativni podpora Steam ovladace, ale na gamepad X360 kaslou, stupidni promoakce pro steam, zajimalo by me, kolik jim za to zaplatili. prvni dil mel ovladani pres gamepad naprosto super, ted to zprasi takovouhle exkluzivitou. kdybych si to dohledal predem, hru bych kvuli tomu nekoupil *16*
  • Fakt mě mrzí, že to není na konzole. Tohle je jedna z mála her, kterou bych si koupil hned v den vydání.
  • TheGGG
    cože? Ty sis snad teď děláš srandu... LoL, dobrý deck není ani třetina úspěchu... a neopovažuj se srovnávat wargame s nějakou hnusnou karetní pakárnou od žblizardu... Holt je vidět co za neznalé anonymky sem chodí... ve wargame je třeba strategie víc, než ve většině těch takzvaných strategií ala starcraft, kde jde jen o to klikat rychleji než soupeř... wargame je králem mezi strategickými hrami, a každičký okamžik vyžaduje naprosté soustředění... když je někdo d*bil, tak mu ani dobrý deck nepomůže...
  • Aha takže Battlefield je tiež RTS lebo tam používaš stratégiu/taktiku. Proste sa zmier s tým že Wargame je skôr kartová hra ako Heartstone, kde si zostavíš deck a potom len ťaháš kartičky *3*
  • Coffin.Corner
    Dokonalá hra pro pár hc fandů UFO. Nemluvě o tom, že mechaniky v původní trilogii nebyly zas takový zázrak, co se týče managementu. A to tvrdím jako velký fanda původních dílů, který je hraje dodnes...
  • TheGGG
    no a? V CoH nebo total war taky nestavíš klasickou starcraftovskou základnu a jsou to RTS... nebo snad ne? DoW II taky nestavíš základnu a je ro RTS... Nebo snad ne? To jako strategie x taktika je ovlivněna tím, jestli se staví základna? LoL, to už si fakt někdo dělá pr*el... pro mě bude wargame rts a stejně tak i vše ostatní co je strategie a není na tahy...
  • Nestaviaš tam základňu.
  • nejlepší RTG je Evil Genius, vždycky jsem si přál být evil mastermindem
  • TheGGG
    jistěže je wargame RTS... říkat tomu RTT *11* *11* bleh může jen nějaký faggot co miluje subkategorie na subkategorie a to vše dá do subkategorií... je to real-time? JE... potřebuješ u toho strategii? ANO... tak potom je to strategie...
    ano, existuje rozdíl mezi slovem taktika a strategie, ale LoL, to by tu pak bylo tak milion kategorií, a slovíčkaření já nemám rád. Navíc 90% lidí tomu říká prostě HC RTS a tím to hasne, frázičky z wikipedie nikdo neřeší... *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Wargame nie je RTS :-)
  • Praveze dokonaly nie je, je vyborny ale stale je cloveku smutno z nevyuzitej sance byt absolutne skvelym. Co by bol nebyt tych zjednoduseni a podivnosti.
  • to je doufam na drizzta, ja hral vsechno *1*
  • TheGGG
    ...a proto že dělám co mě baví jsem troll? LoL vy wanna be hardcore šašci jste fakt k smíchu...
    Total war není HC, ale je to skvělá série, za HC lze považovat moji nejoblíbenější RTS sérii wargame... a ano, ten editor v armě je proto, aby si v něm člověk dělal co chce, takže si tam tvořím co mě baví... no a že narozdil od zdejších neckbeards nepotřebuji dofukovat ego hraním překombinovaných a nudných her, to už není můj problém... hra má být zábavná a né člověka nudit tunou kravin... naštěstí herní trh se ubírá přesně tímto směrem *14* *14* *14* nové xcomi jsou dokonalou kombinací zábavy a obtížnosti, tak aby se člověk nezačal nudit a hru si užil...
  • Je to troll, vraj nehraje prekombinované a hardcore hry na pc, ale je fanúšik Army, Total waru a pracuje v editore (aby si v Arme vytváral CoD mapy) *3*
  • Chim
    Obávám se, že tady ztrácíš čas.
  • No co sa tyka taktiky a moznosti su vsetky spomenute na mile pred Xcom restartom. Mat system a moznosti stareho Xcom 1 v kombinacii s engine Xcom2, bola by to takmer dokonala hra ;-)
    V sucasnej biede na poli taktickych tahoviek je ale Xcom 2 uplny kral.
  • Dost sa mi paci ako odporucas ci hodnotis hry ci si nikdy nehral , je to take zmysluplne ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit