Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to že Firaxis nedosahuje kreativního génia Microprose (založeného Sidem Meierem) bylo jasné už po prvním dílu X-COM. Co všechno bylo v původní hře a chybí v nové
    1. Air combat, because now there is only one vehicle disposable.
    2. Inventory management, because now your soldier can' Exchange or drop objects anymore.
    3. Shoot more than 4 shots without going ot of ammo, because...?
    4. Have several bases around the world, because aliens have conquered Earth and...? and they are so many there is no way to put up a base even in Antarctica or Gobi desert?
    5. Have a fighting team of more than 6 elements, because now you are a guerrilla leader, and...?
    6. Research more projects simultaneously, because you had several base with several laboratories and several teams, like it should logically be, and now your scientists can only work on one project at time, because...?
    7. Take enemies by surprise, catching them from behind, and now you can do it, but only once during concealment phase, then surprise a hidden enemy is no more possible, because when discovered, enemies automatically see you and go in cover mode.
    8. Plan you tactical battles carefully, using overwatch and advancing slowly to minimize risks, like every good soldier should do, and now it's too often not possible because you are on a turn limit that forces you to dash under enemy fire, because urgency really makes a game more tactical, or so the experts say.
    9. Have tanks fight alongisde human soldiers, using them as disposable scouts, mobile covers and heavy artillery, and now....? 10. Have a balance in enemies progress, and now you have aliens who can revive their comrades and mind trick your soldiers in 2nd-3rd mission, because the world out there is cruel, and kids must learn frustration and videogames are the best Teachers.
  • tak na metacriticu nic moc - 6.8, ve žlutých číslech
    - nepřeskočitelné cutscény !!! (toto mě iritovalo už v jedničce)
    - hrozná optimalizace
    - díky časovému limitu spousta rush misí, což je frustrující a není to moc fun
    - nepřátelé vidí a utočí přes stěny
    - emzáky opět nejde překvapit
  • Nic se nemeni, save-load funguje spolehlive *1*
  • mne nejvic nicila jagged alliance deadly games, vystiznejsi nazev pro hru by nikdo nevymyslel *1*
  • Čo je vlastne ten ,,character pool,, v uvodnej obrazovke hry ? aku to ma funkciu ?
  • A mění se po znovunačtení výpočet pro šanci na zásah? Já jen že v jedničce to bylo až v modu který obsahoval datadisk...
  • Porad je to banda tragedu ktera s minigunem netrefi ufona stojiciho na dosah ruky (instatni quickload) jenom aby je nasledne sejmul ufon kterej je v jine budove a o 2 patra niz.
  • Vidlec
    Je na to budova, která ti vojáky přetrénuje, nebo vytrénuje na požadované povolání.
  • na nem je pekne videt uroven internetu a lidi co se na nem objevuji, když tohle pako ma takovou oblibu.
  • Coffin.Corner
    Moc jsem nesledoval videa před vydáním, takže mě překvapilo jak je dvojka graficky jiná. Modely postav už nejsou tak komixové a mzáci vypadají parádně. Podobně i prostředí na mapách a celé je to víc takové spektakulární. AI se taky zlepšila.
    A pokud vlítneš do hry s taktikou z jedničky, tak nemáš po pár misích koho do nich posílat. Boj je víc o dobrém naplánovaní a léčkách, což v jedničce skoro vůbec nešlo. Tvůrci se evidentně snažili co nejvíc omezit neduh jedničky, což byly ty neviditelné spínače, po jejichž aktivaci se na tebe vrhla kupa nepřátel...
  • podle toho co jsem zatím viděl, tak ta hra vypadá i se hraje uplně stejně jako jednička. Je tam vůbec něco nového/vylepšeného nebo je to jen datadisk k jedničce prodávaný jako dvojka?
  • Na ty mise na čas jsou už na workshopu mody který zvíší limit tahů,nebo ho zruší úplně
  • Škoda automatického povyšování. Chtěl bych si tým poskládat podle sebe.
  • ano u 80% misi mas nejaky limit, ale popravde, diky tomu te ta hra nuti strategicky uvazovat. Navic tam mas i urcity stealth mod, takze az tak nehrozi, ze hned nabehnes pod kudlu nepratelum.
  • To je snad celkem jasne.
  • Aneb, ako pod jednym vlaknom zjednotit vsetky decka z Games...
  • Tady je videt, jak nam zanr stagnuje. V Incubattion jsi musel mit v hlave propocitany kazdy actionpoint. Zavahani se prisne trestalo.

XCOM2 bude jiste zabavna navykova hra. Jak by ale dopadla pri srovnani s fallout tactics, jagged alliance 2, silent storm, zmineny Incubation...?
  • CainPullo,
    párkrát jsem si PewDiePie pustil ze zvědavosti, chtěl jsem vědět, proč je to nejpopulárnější youtuber s miliony followerů. A nepodařilo se mi na to přijít. Ten borec vypadá jednak trochu přihřátě, jednak hraje hry jak naprostá lama a ještě u toho kvičí jak hysterka.
  • Asharak
    Nikdy nepochopím jak si hry můžou dovolit, klidně i na Ultra nastavení, nahodit 8xMSAA, největší vývojářský fail v oblasti optimalizace *1* Má to být jen jako dodatečná volba. Nejlepší když nejde ani sama nastavit a je zahrnutá ve volbách high/low.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit