Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diakritika...
  • Hipsteri prece nejsou profesionalove, takze to neni podstatne...
    Kazda GGGovecka prece vi, ze jedine profik ma patent na cisla...
  • zase jsi tu brácho...
  • https://www.youtube.com/watch?v=D3jgmycn5qY

Pusť si to od osmé minuty. Je to s tím slibovaní howna. Prostě nelogické uvažovaní mistra Chima. Ale nenechte se zmást, mám ho rád kluka ušatého, on je prostě svůj :)
  • uz jsi videl guerillovou valku, kde by ta slabsi strana mela na vsechno dostatek casu? si tu valku predstavuje jak ten malej spejbl *5*
  • TheGGG
    no jo, nevím co psali na hipstercritic, asi nic, psaní by bylo moc mejnštrým...
  • TheGGG
    lol, mě taky názory retrojdů nijak netrápí... navíc ti nedávám svůj názor, ale pouze fakta z metacritic...
  • Už som našiel, Beaglerush je pro.
  • filias
    Tady je jich ale s prominutím jak nas***** Limity jsou taky o dost přísnější.
  • Prej od profi recenzentů... lol...
  • O aký prímer išlo? Rád sa zasmejem *3*
  • Je to stále konzolová arkáda ale mohlo by sa ti to páčiť ak pri tom nebudeš moc uvažovať nad logikou a porovnávať to so staršími hrami.
  • Tip na njeakého dobrého youtubera čo to hraje? Osobne ma to nezaujíma ale rád si pozriem pár epizód.
  • Vidlec
    Jak píše jeden člověk na steamu. Máte 95% šanci, že to spustíte :D

Je tam spousta nepříjemných bugů, které nikdy neměli projít QA, ale jinak je to fantastická hra.
    Fuc*k Stun Lancery.
  • možná si tě pletu a možná jsi to přece jen ty, který použil geniální příměr u Gamesplaye Order 1866. Bůh ví.
  • Chim
    O žádné obsesi ani mrtvé isometrii mi není nic známo. To si mě jistě s někým pleteš.
  • ty první čtyři slova vylučují i tebe pane příměr. Nebo si myslíš, že tvoje obsese s mrtvou isometrii je zcela normální?
  • Chim
    Díky za snahu, ale je ti doufám jasné že ty první čtyři slova v mém příspěvku vylučují určitou část games-komunity?
  • Best comment EVER :D:D:D
  • TheGGG
    na metu to má od profi recenzentů v průměru 91%... jen zatím pár technických chybek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit