Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Předchozí díl jsem hrál a docela mě to bavilo. Tak snad bude i dvojka. Díky.
  • No minuly dil mel taky mise s casovym limiemt, ale neznamena to, ze musis bezhlave bezet k cili. Kazdopadne jestli te minuly xcom bavil, tak tohle je jeho vylepsena verze.
  • Cital som na Steame fora a su tam staznosti na timer - podla toho co som cital su tam misie, ktore maju velmi prisny casovy limit a jedina moznost ako ich zvladnut je bezhlavo bezat k cielu, co uplne vylucuje strategicky postup.

Ti z vas co to uz hrali: co vy na to?
  • Veny
    Zatím jsem nenarazil na žádné výraznější herní změny oproti jedničce... nejvíc mě zklamaly slibované skilly postav, kdy skilltree je téměř na stejném principu jako jednička... výber ze dvou fakt není nic zázračnýho.
    Má to pár technických obtíží, problémy s optimalizací jako kolísavé FPS apod.
    Jestli tě bavila jednička, ber všemi deseti. Jestli jsi jedničku nehrál, za sebe (hrál jsem pár hodin) ti nejsem schopen říct, že by tento díl byl v něčem výrazně lepší, proto bych tě odkázal spíš na něj.
  • To vyriesia casom tonami dlc a je tam rovno aj workshop....modov budu mraky.
  • Chim
    Jsem nedočkavý.
  • Co třeba počkat na recenzi?
  • Konečne hra na ktorej možem plne vyzkúšat moju GTX 980
  • Chim
    Je tu někdo normální, kdo dokáže stručně popsat, zda se jedná o kvalitní titul a proč?
  • Jo je to takovy divny, rozhodne to potrebuje patch. Chodi to na starickem UE 3 (zrejme) a na to jak to vypada je to desne nenazrany. Jinak muzes zkusit jeste stahnout stiny, kdyz zapnes jen ty staticky, tak ti to da tak 30 fps.

Co je ale fakt opruz, ze to spoustu tech cut scenek dela v 30 fps.
  • Dal jsem doporucene nastaveni a stahnul jsem stiny jede to okolo 45 fps na gtx 670 a i7 2600k.
  • Po pár hodinách hraní bych řekl ze není tak dobrá jako v jedničce, ale třeba ještě změním názor...
  • TheGGG
    LoL, pravda... nakonec jsem to vytáhl tak na cca 50FPS, ale faktem je, že by to mělo běžet líp... když nemám problém s BF4, crysis 3 atd... toto bych snad měl rozjed napohodu...
  • Prophet
    Chtěl jsem se zeptat těch co, už hráli nový XCOM, myslíte si, že je hudba stejně dobrá jako v XCOMU z roku 2012? Vím, že na tom starším pracoval Michael McCann, ale ve 2 už je jiný skladatel.
  • No, je to PC...prve co robim, ked spustam hru, je skok do Options a kontrola grafickej kvality a zvuku. Navyse kolega pise o tom,ze optimalizacia nic moc i ked mu to po ubrani na FXAA lieta cez 60fps *7*

Ja vazne zacinam mat pocit (aj z vlastnej skusenosti) ze optimaliacia PC hier je v 90% dokonala, len PC hraci su vacsinou trochu mimo technicku uroven a nevedia si hru prisposobit.
  • MSAA 8x tam hra hodí defaultně
  • Tak co sa potom cuduejte, ked tam zavalite MSAA 8x! Mainstreamove karty nemaju dostatok vykonu a ani ROP jednotiek na vypocet takto kvlaitneho antialiasingu, natoz este v 8 nasobnom prepocte.

Pred par rokmi vacsina ludi ziadne vyhladzovanie radsej ani nezapinala a dnes tam niekto hodi rovno to najkvalitnejsie a este si dovoli prednasat, ze je zpackana optimalizacia *7*

Konzolam sa trebars ani len nesniva o nenarocnom FXAA rezime.
  • No defaultne to nastavilo msaa 8x, coz me PC taky moc nezvladalo. Kdyz jsem prehodil na mazle FXAA tak to pod 60 fps nejde. Kazdopadne celkem nic moc optimalizace, ale da se to.
  • TheGGG
    crysis 3 jsem rozjel na medium-high s 60fps... xcom 2 na medium s +-45 fps... je to sice pc exklusivita, ale běžet by mohla líp...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit