Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No...opravdu by mne zajímalo jestli UFO může napadnout základnu (nezaregistroval jsem, že by o tom v článku byla zmínka (?)), protože v provedení v jakém je, se mi to nezdá zrovna reálné...takže odpadají dosti adrenalinové zážitky...atmosféra při tom kdy vám ti šmejdi provedli útok na rodný dům a vy jste spěchali zabezpečit hangáry aby se ten vesmírnej šmejd nerozutelk po základně byla k nezaplacení, také se děsím nezajmavých popisků při pitvě/informacích ufonů, u technologií etc....protože nad tím jsem také zůstal zasaknut dost času. Vyprsknutí vojáků hned z lodi je také smutné, taktický výsadek by byl jistě plus i v původním UFO jsem tehdá přemejšlel, že by bylo super kdyby vám hra nabídla možnost výběru zóny kam...třeba ze tří širších prostranství na mapě, to by podle mne bylo vylepšení daného principu...trochu mě štve že, že když někdo prohlasí, že hodlá vylepšit principy toho a toho tak tím vždycky zaručeně myslí, zjednodušit je.
    • No důležité bude oživit zájem o značku . Vytasit se s FPS jako Syndicate by byl jasný propadák . Jako spinoff se možná časem i to FPS ujme . Útoku na základnu se možná dočkáme , i když o množném čísle bych nemluvil díky " vylepšení " v podobě sítě satelitů :( ( což je ze strategického pohledu u napadení vyspělejším nepřítelem nesmysl první třídy) . Absenující výsadková technika na bojišti je ..... *12*
      • Shania
        To co tvrdis u satelitu se ale tyka vseho co je v xcomu, v pripade ze nepritel ovlada orbitu nema otevreny odpor vubec zadnou sanci a jen v pripade, ze by nas chteli z nejakeho duvodu na zivu, tak by se vubec obtezovali tady pristat a pokud by to inteligentni nepritel a k tomu s lepsi technologii, tak by to udelal s drtivou palebnou prevahou. Nebo by nam sem jen vypustili virus, co by odstranil jen lidi.
    • Vicemene souhlasim. Pocitace jsou vykonejsi a vykonejsi,ale jedine ceho se dockame je ''tady a tady jsme to trochu zjednodusili,ale v podstate je to to same jako driv''
      Pritom zrovna X-Com serie ma tolik potencialu na vylepsovani...
  • Povodne som zvazoval, ze to kupim first day, ale na tej hre su proste jasne multiplatformove kompromisy a posun k masam. Pozitivne je, ze aspon turn based zostal, tento zaner je dnes takmer mrtvy.
    • Taky si porad nejsem jisty, jestli to koupim nebo ne.
      Puvodni UFO jsem zboznoval, bohuzel kazdy dalsi dil byl jen a jen horsi.

Remake me zaujal,ale to,ze ho naroubovali i na konzole a ze se nekomu zda i lepe ovladatelny na gamepadu (mluvime o PC verzi) me trochu desi.
  • V pôvodnom UFO a Xcom-e občas zaútočili emzáci aj na základne hráča. Bude to aj tu ?
    Tam sa podľa rozloženia jednotlivých častí základne (ako ju hráč poskladal0 pri napadnutí vygenerovalo prostredie. Nové UFO má síce efektný prierez základňou, ale príde mi to zbytočné.
  • Nikdy jsem se nenabažil obrázků z UFOpeadie a to se dohráním všech dílů, pohybuju někde kolem čísla padesát, takže Mickovo konstatování na závěr mě nepotěšilo. Ale jinak se těším :)
    • Nejlepší ufopedie je v Ufo:Alien Invasion. Tam je mailová komunikace s vědcema o jednotlivejch projektech naprosto famozní;)...
  • Ethy
    Nemohu si pomoct, ale pořád mě od tý hry odrazuje ta konzolovost na první pohled. Uvidíme jak to celé dopadne, kdyžtak to jistí zimní Steam slevy... *3*

Btw http://openxcom.org/ doporučuji *4*
    • To dopadne jak TwoSides:(...jakmile to dotahnou do nějaký rozumný verze, tak je utnou.
  • urcite sa vola Němec a nie Nemec? v slovencine hentu srandu s hackem nemame.. ale mozno ma nejake ceske korene.. :)
    • MickTheMage
      Neries, zvyknes si za tie roky :)
      • janchor
        Klíčový je nesplést přezdívku!
        • ok, to je fakt :D
  • gameplay video
    http://www.youtube.com/watch?v=nBJyRzKEUZI
  • hur napsanej clanek jsem dlouho necetl
    • a cos kde napsal ty?
  • To jako dostanou zbrane a bez munice budou porad strilet, nebo co je to za ulet, kdyz to ma bejt tahovka?
    • Shania
      Zbrane stale musis nabit a raketomet je jen an jedno pouziti, takze z taktickeho hlediska se to zcela shoduje s puvodni hrou. Z hlediska logistickeho uz tolik ne, ale zase budes resit miklion jinych veci. A už jen samotna kryci palba znacne rozsiruji takticke moznosti hry daleko nad konkureci a to nemluvim o spouste jinych spec. schopnosti. Kryci palba melo byt uz v JA2 a hra by byla vyrazne lepsi.
      • Navic zmizi omezeni inventare na laser rifle, ktere jsme vsichni pouzivali od prvni chvile az do faze, kdy se elirium valelo po zakladne v kazdem koute.
  • rancor1223
    Jedna z mála her, které si mi na Gamescomu dostaly do ruky (tady jsem nestál ani frontu, celý den tam žádná nebyla). Fakt jsem se těšil a vlastně se i pořád těším. Pomalu ale jistě mé prvotní nadšení z vývoje téhle tahovky opadá.
    Nemůžu hodnotit příliš do hloubky, hrál jsem hru slabou třičtvrtě hodinku, ale zrovna třeba ovládání na X360 gamepadu mi intuitivní nepřišlo vůbec. Ano, zarytémju PCčkáři dali gamepad a nevěděl co s ním, to je sice fakt, ale když je něco intuitivní, tak univerzálně, ne?
    Tahový systém funguje na jedničku. Krycí systém jakbysmet. Že se nejde přikrčit, no to je takový detail, nějaká ta krabice za kterou se překrčíte se najde vždy.
    Co je nepříjemnější jsou menší mapy, ale ono je to logické, méně vojáků = menší mapy, jinak by jsme se tam hledali... Grafika a animace jsou parádní.
    Ke stíhání ufounských lodí jsem se bohužel nedostal a zpráva, že ufo mi vlastně nemůže uletět mi přijde celkem zdrcující. Stíhání vždy bývalo docela adrenalin, když už jste vůbec měli to štěstí a nepřítele doletěli.
    No každopádně jsem nakonec rád, že mi nevyzbyly peníze na předobjednávku, začínám mít pocit, že bych jí litoval. I tak držím hochům z Firaxis palce, když zadaří, bude další, potenciálně lepší díl, ne? *3*
    • janchor
      UFO uletět může, viz článek.
      • rancor1223
        Aha, to jsem se přepsal, měl jsem na mysli tohle: "Tady hráč nedostane možnost jen tak pronásledovat nějakou zbloudilou mimozemskou loď, včetně možnosti, že by Interceptor nedoletěl." Tedy možnost, toho že než se vůbec přiblížím, ufo bude dávno pryč...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit