-
Velmi dobrá hra :) ... Příjde mi trochu kratší než sem doufal, ale ve výsledku by se to dalo ještě natáhnout ... velmi mě zajímá jestli se k Xcom-u plánujou nějaké DLC nebo datáč. Určitě by neblo na škodu :)
-
offtopic: A to nam navrch spustili i Planetscape 2 BETU... takze krom Borderlands2, Dishonored a Ufa jeste i toto... NO pekny :)
-
-
Na tom jsi byl kde?!
-
Jj, opravdu pěkný herní podzim a to ještě není vše.
-
-
No já hledím jako blázen. Z posledních dní člověk měl dojem, že to bude velké zklamání a teď to vypadá na hru, kterou si po dlouhé době koupím.
-
Moc nechapu to nadseni, protoze tahova takticka hra male jednotky, kde vojaci nemaji inventar a naopak maji nekonecno munice - to vypada velmi slabe. Nechce se mi verit, ze dnesni hraci jsou tak tupi, ze by nezvladli neco aspon trochu komplexnejsiho.
-
-
Je to multiplatforma, uz po takomto "vylepseni" hratelnosti to bude mat ako tahovka na konzolach tazke. S inventory managementom atd. by to nemalo sancu ziadnu.
-
-
To je pekna blbost. Nejvic taktickych tahovek je dnes asi na psp.
-
-
Autor pise citujem "Jedna s nejkomlexnejsich strategii soucastnosti" a pritom sa dozvedam ze netreba si robit starosti o naboje? A potom sa docitam ze o naboje si netreba robit starost.
To zrejme myslel pre takych tupcov pre ktorych to bolo robene, co to mozu hrat jednou rukou pri tom ako pozeraju nejake reality show.
Len by som rad vedel ako by potom oznacil napriklad Hearts of Iron. -
-
Hmm jsou samozřejmně komplexnější strategie třba Shoguin II , civilizace atd...ale patří rozhodně mezi komplexni :)
-
-
mezi nejkomplexnejsi starategie dneska patri vsechno co se ovlada vic nez 2 tlacitkama na PS3 gamepadu *3*
-
-
co vas vsetkych trapia naboje a inventar ?? ved pri nabojoch v starom ufo islo len o to, aby si raz za cas urcity pocet tahovych bodov venoval prebitiu... To v novom xcome je tiez..tiez musis z casu na cas prebit zbran co ti zabere kolo... akurat to nerobis manualne ako v starom xcome ale stlacis jedno tlacitko... hru tym padom urychlili od malichernosti... inventar naco sluzil v starom xcome ? aby si si kazdeho vojaka mohol vybavit akoukolvek zbranou a pocas hry si si mohol pripadne aj zbrane a itemy menit.... v novom xcome by to nefungovalo kedze vojakov rozdelili do tried s roznymi schopnostami.... prestante si vsimat kraviny... hodnotit budeme vsetci az potom co si hru zahrame ;) (pos*ali to s tym vydanim)
-
-
U inv se resila vaha veci, misto jejich umisteni na tele a pocet tahovych bodu ke vstupu a prehazovani v invu. Mas zbran na zadech? Fajn, priprav si kolo na prehozeni. Byl taky rozdil mit granat u pasu nebo v ruce a dokonce i zda byl odjisteny. O ruznych typech munife se uz nekdo zminoval...
-
Tys to stary ufo moc nehral co? Protoze hromada zbrani mela vic typu munice.
-
-
A kde si přišel na to, že bez nábojů a inventáře, nemůže být nějaká strategie komplexní? Ve hře mimo jiné přibyla možnost krycí palby, což posouvá taktické možnosti úplně jinam a je to snad poprvé, kdy něco takového v tahovce funguje. A zřejmě to bude i důvod, proč byla vypuštěna munice.
-
-
No skorej som mal na mysli typ municie. Prierazna, zapalna .....
-
Tos tech games moc neodegral ... kryci palbu sem vide uz mozna pred 15ti lety ...
-
Takze s inventarom by krycia palba fungovat nemohla? ;-)
-
-
S inventářem jo, ale bavíme se o munici. S tím jak je to ve hře nastavené, by počítání munice prostě nefungovalo, protože voják střílí v jakémsi pseudorealtimu. Osobně si myslím, že inventář bude první mod co se k novému XCOMu objeví. *4*
-
-
Bez modů je to mrtvola :(
-
Mno v pseudorealismu bys moh taky odečist za kricí palbu 15nábojů ač by ve skutečnosti vystřílela postava víc. Případně se vrhnout do toho, že by kricí palba fungovala jen určitej čas...
-
Škoda, že zatím to mody podle tvůrců podporovat nebude:(....
-
To je len graficky efekt, kludne by to fungovalo aj s nabojmi.
-
-
-
-
-
Nemají nekonečně munice zklamu tě...
-
-
Skutečně? Kolikrát teda můžeš reloadovat?
-
-
Kolikrát nabijet můžeš ti nepovím nehrál jsem to ale co jsme se divál na zbraň po každém vystřelu její část ( obrázek zbraně) zešedl stoho uvozuji že jakmile obrázek zbraně se stane uplně šedým došla ti munice.
http://games.tiscali.cz/xcom-enemy-unknown-14668/galerie/224276
třeba tady je to krásně vidět u hlavní zbraně. -
-
To není zas tak težký pochopit...jde o to,že mužes nabíjet do nekonečna!!!!!!!!
Ja se neptal jestli jde nabíjet, ale KOLIKRÁT!!!!!! Ve výsledku ty mapy jsou tak malý, že to stejně nebude potřeba tolikrát...nicméně.....je to NEKONEČNÁ munice. -
-
Takze jak se dalo cekat - navenek nablejskana rachotina pro maly decka *5* . instaluju XCOM *14*
-
-
-
Mínusy? To jako, že jsem se zeptal na něco na co se vám nelíbí odpověd nebo co?
-
-
Sou to vypatlani tupci, tak se nediv, proto ze vyrabej gamesy tak jak se vyrabej - presne pro ne.
-
-
hmm na tom neco je... rakety omezenej pocet.. prirucni zbrane neomezenej... jestli to neni tema nuklearnima clankama co nepotrebujou 10let vymenit... ale co ty projectiles ?
-
-
Jestli tam je nejaka zbran s neomezenym strelivem, tak u me ta hra skoncila driv nez zacala. XCOM Enemy Unknown!!!!!
-
-
RE: mantor - jj laserovka je z toho venku, to jsem povazoval za samozrejmost *4*
-
V povodnom ufe tiez laserovky municiu nepotrebovali ;-)
-
-
Mno rakety a granaty máš omezený počet jen podle skillu danýho vojáka, což mi přijde trochu neštastný. Celkově mi to příjde víc jak kouzla než výbava.
-
-
-
-
Ono je tam nějaká souvislost? Pokud někoho baví tato hra, tak z toho nějak plyne, že by nedokázal pochopit a užít si i něco složitějšího?
-
-
Tak jsem si hru nakonec taky koupil, a jaké je moje zděšení, když jsem zaseklý v druhé misi a kvůli bugu nemohu dál. To už se vůbec nezmiňuju o tom, že se hra občas sekne úplně. Zatím jsem objevil tři výrazné bugy. Docela zklamání, které vrhá ošklivý stín na hru, kterou jsem defacto ještě ani nerozjel.
-
-
Mě to nepadá vůbec. V misích jsem zatím na žádné chyby nenarazil. Jediná chyba na kterou jsem narazil je vylepšený tančík, který nemá zbraň *9*
-
-
JO to se mi stalo teď taky.. ale má větší dojezd *3* asi ho to bude chtít vyvíjet dál a přidat tuším laser.. ale zatím nemám na to many
-
-
Já měl jednoho vojáka zraněnýho.A když jsem při další misi(ta třetí,ta od sponzorů na unesení ženské) klikl na přidat vojáka tak jsem skončil. NMikoho jsem přidat nemohl a chybělo i tlačítko zpět.
-
-
funguje escape
-
-
Jen mi ty mínusy přihoďte, to je tu na Games docela oblíbený sport.
-