-
Koukam dalsi 9 - to bude dalsi zabugovana gamesa ... Jako Borderlands ... sem sel na ofiko forka a jeden velkej thread o tom, jak to co 5 minut pada ...
Mno v xcom (tedy pred !15ti! lety) se kupodivu emzaci premistovali i kdyz je videt nebylo ...
Ad recenze ... tak sei si precet hromadu plku, ale vlastne sem se nedozvedel o ty hre vubec nic. Dotycny by se mel nechat zamestnat jako PR vydavatele, predpoklady ma dokonaly, napsat 5 stranek plku o houne, to jen tak nekdo neumi. -
-
Zdá se, že máš problém s pochopením psanýho textu. Zaplať si někoho, kdo ti to nějak shrne do bodů.
-
-
pochopeni psanyho textu bude jeho nejmensi problem :)
-
-
mam borderlands prejdene ani raz nepadol
-
jak co padá, xcom nb borderlands? ale asi borderlands ptž xcom vlastně ani ještě nevyšel...
-
No pravda, ty jsi napsal plků jen třetinu stránky :)
-
-
Jak tak koukam na tuhle diskuzi, tak rozbalim starej 3MB Xcom a dobudu ten mars zas a znova. A na tohle prdim, protoze hned po tom dam http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage *3*
-
-
Jestli se pokaždé rozhoduješ podle diskuzí pod článkem tak si asi moc nezahraješ.... *3*
-
-
Mas pravdu, ja tu ted actu diskuze minimalne, ale co jsem naposled zkousel novou hru si nepamatuju. Mozna Civ IV nevim.... Ty novy interaktivni filmy uz me proste moc neberou. Radsi si stahnu indie oldskool v kostickovy grafice za $10 a jsem stastnej *4* . Sorry ze to zni tak pruderne, ale jestli se potkame u recenze na Xenonauts 1.0, bude to urcite uplne o necem jinem, slibuju *3*
-
-
-
Bez podpory modů je to mrtvola :(
-
Hmm, tak koukam, ze fora se zacinaji plnit spoustou bug reportu. Je to opravdu tak zle, nebo ma jen par lidi smulu a blbne jim to?
-
-
To bych neresil, dneska se takhle delaj i auta - vyda se betaverze a pri prvnich prohlidkach se meni srouby za pevnejsi.. Do mesice vyjde patch co to uhladi, to tu hru neznici.
-
Jo par bugu jsem videl..v tutorial misi kdy clovek nemuze nic ovladat stal alien tak ze jsem na nej nemohl strilet i kdyz mi tutorial tvrdil ze ho mam zastrelit , aso minutu s enic nedelo a pak alien chcipl sam od sebe a jelo to dal:) A jednou mi chybel vojak pred misi a musel jsme ho tam dat znovu. Ale jinak asi po 5 hodinach hrani jsme si zadnych jinych bugu nevsiml.
-
-
Je to dementni cekal jsem klasicke ufo, ale tohle vojak udela dva kroky no doslova dva a uz nemuze dal protoze je jedno jestli pobezite deset poli nebo 1x10 mate na pohyb jen dva tahy, navic stojite na miste muzete popojit a vystrelit nebo vystrelit!, ale uz ne popojit!!!??? wtf proste system tahu je uplne jiny nez v puvodnim ufu a to je to co pro mne delalo ufo excelentni tahovou strategii ty jine modifikace a napodobeniny mne nikdy neoslovili a tohle taky NE no jeste ze je ten nezyvisli projekt kde delaji 1:1 kopii v HD grafice stale je to iso PARADA snad ta hratelnost bude i stejna jako puvodni ufo tohle nee
-
vypadá to zajímave jen škoda že je to tahovka, kdyby to bylo realtime mohlo to mít vetší šance a taky first person ...
-
-
Strategie first person. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/138/246/tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg
-
-
treba mysli neco jako Battlezone :)
-
no nejlepší by bylo kdyby to vubec nebyla strategie
-
-
A taky by se tam mohlo zpívat a růžoví poníci by tam mohli tančit kankán .....http://www.youtube.com/watch?v=fNLinc95ovE
-
Call of aliens: Xcom warfare 2?
-
-
Waltar:
Skoro. Ale kupuju až zombie edici.
-
-
-
-
-
Dal jsem si na rozcviceni starsi Xcom,docela ulet "opet"
Pote dorazila tahle piiiiiiiiiiiiiip a ze znechuceni jsem se zatim nedostal.
Libivost opet ubralo z hratelnosti.
Videa jednotlivych akci se hnusi ze zacatku.
Jak bylo kdysi receno,v jednoduchosti sila.
Ale takhle zprznit hru muselo dat hodne prace *11* -
-
Vytáhni hlavu z pérdele a zahrej si tu hru znovu *14*
-
Tohle je fakt hovadina co napsal....žvásty...kolik toho odehrál ??...co čekal ?...ta hra má vše co měla mít...je to prostě duch starého ufa, se vším v šudy se vylepšeníma...tyhle komentáře, jsou ubohé...
-
-
tak uz len tie animacie su skaredsie ako hra samotna
-
-
Jaké to žvásty! *1*
-
-
Pořád ale nemám odpovědi na dvě zásadní oázky!
Co Eterálové ?! A co můj milovaný Blastromet?! -
-
Má pravdu ten chlapec nademnou. Na Steamu je i achievement "Xavier" (Mind Control an Ethereal. Single player only.)
-
Eteralove su tam... blastromet neviem....
-
-
Lávra: dík za link, ale s tímto ať jdou někam, myslel jsem že někdo odpoví reálně, než:
Minimum Requirements
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT/ATI Radeon HD 2600 XT or greater
Recommended Requirements
Video Card: NVIDIA GeForce 9000 series/ATI Radeon HD 3000 series or greater -
Vysvětlíte mi někdo, proč si to na Steamu můžu kopit za +-1250 a v kameným obchodu za +- 800 korun?
-
-
Co resis. krome toho ze nekomu za to trio Civ5+UFO+ingamne bonusy stoji,tak STEAM mel vzdy predrazene hry. Na STEAMu se hry kupuyji ve slevach(ktere jsou prakticky neustale)
-
-
Beru, že si stam může nasadit cenu jakou chce. Ale tahle cena je i jinde na netu. Třeba na amazonu. Jsem si jen myslel, že když si ji koupím online, bez placky a krabičky, že bude levnější.
-
-
Tomu taky nerozumim *4* Ale na Steamu uz jsou odemceny i dalsi bonusy (plati pro predobjednavku, pokud jeste bezi) vcetne Civ5 zdarma.
-
-
Jo to je hezký marketingový trik ... cena hry je cca 900-1000 našich kaček ... na Steamu s Civ V "zdarma" za celkových 1400 *5*
-
-
Steam si nemusi nijak ospravedlnovat ceny. Muze si to napalit klidne na 10tisic kdyz bude chtit. Proste si to kup jinde kdyz se ti to nelibi
-
-
-