-
Ja se na tuto hru moc tesim. Zkousel jsem demo pres steam a ihned jsem musel predobjednavat!!!
To zase bude proparenych hodin. OMG. *1* -
to zase někdo okopíroval starcraft... *11*
-
-
Tohoto člověka znám je mentálně! retardovaný! raději si ho nevšímejte.
PS: starcraft je totální bulšit který to zajímavé obšlehl z warhammeru 40 000 a to špatné ze SW, ale to ty výš pane hentaiii
PS2: Ta hra má šarm poblitýho bezďáka -
Jak je možné okopírovat něco, co nemá s tím vůbec nic společného. Ani originál ani nový díl nejsou RT strategie, natož nemají nic společného s klasickou mechanikou sběru surovin ala Dune 2 resp C&C.
Nejdřív si laskavě vyjasněte o čem píšete pak teprve své výplody posílejte. -
Co to má společného se Starcraftem. Mě to přijde oboje dostatečně rozdílné. Starcraft není tahová strategie a nevyužívá v takovém měřítku RPG prvky (tím myslím vylepšování vojáků, atd.).
-
Starcraft?? no to jsou věci, a na to jsi přišel jak?
-
Starcraft ? Ty asi nebudeš pamětník původního Xcomu ?
-
-
klasika, někdo vymyslí něco převratného. viz. starcraft. A všichni hned kopírují.. já jim to neberu, prachy jsou prachy *15*
-
-
LOL Hlavně že StarCraft je taky kopie a to prosím pěkně Warhammru 40K. Jinak původní Starcraft vysšl někdy kolem 98 a Ufo vyšlo kolem 94? Fakt si to hodně pleteš :)
-
heleď na StarCraft mi nešahej! Pro mě je to stejná kultovka jako Fallout (mluvím o 1 a 2) Systém Shock (bohužel hrál jsem až 2ku) a XCOM (serie UFA)
akorát škoda že první ufo vyšlo někdy v 1993 zato SC o pár let později... UFO je ve své podstatě originál. SC je ve své podstatě jedna velká kopie serie Vetřelec a Predátor... I přes to že mám SC jako modlu netvrdil bych že UFO je kopie SC -
My o voze, on o koze *1*
-
-
velmi konstruktivní odpověd pane pupe, jestliže moudrost nadnáší tak vy jste zřejmě už o pár galaxií dál. divné že první xcom hra vyšla v mezičase kdy se pracovalo na prvním starcraftu.. hm...
-
-
Kdyby hloupost byla hmotna, tak z tebe by byla cerna dira.
-
not sure if trolling or just stupid
-
Lynch: vidím že nečtete POŘÁDNĚ, navíc nemluvím nutně jen o hrách.. Ale co bych měl čekat na stránce zaměřené na hry, že jo? *1* *1*
-
Ufo enemy unknown: 1994
Starcraft: 1998
-
-
-
-
-
-
Hra výborná, demo super, pro mladší ročníky, asi nejpodobnější původnímu Xcomu. Recenze dost průměrná a nač výrazy typu "zmrdi" ? To už je ubohost.
-
zkusil jsem demo a mel jsem z toho prazvlastni pocit:) ale pak jsem si uvedomil že je to konzolova hra a bylo mi jasno. jasne nemuzu hodnotit hratelnost z dema ale to ovladani a kamera je absolutne neprispusobene na pc. Ale tak z gauče na velke tv a s ovladačem to muže byt fajn *3*
-
-
Nebude to fajn ani u mega tv. Taktická hra ve které se nedá nic taktickáho vymyslet nebude fajn ani na pc ani na tv. Na mobil by to byla pecka, ale jako plnohodnotná hra není nic víc než akční arkáda která nemá hodnotu ani té pomyslné krabice ve které se prodává. ;)
-
-
Redakce 9/10 WTF? Kde ste na tom byli? Stezi 6/10 a tezky zklamani (nebyt povedene grafiky a skinu nepratel, tak s klidem 5/10). Takovy chyby v gameplay v offic vypustene verzi, to sem fakt jeste nezral. Kratka hra a konecna bitva smesna, sniper 2x strelil a konec (nemluve o snipe wall hacku). Malo vyzkumu, zbrani a predmetu, stejne nevyladenych pro hratelnost, nektere absolutne nepotrebne. Inventar, munice, to uz tu napsali jini. Letectvo zbytecne, cela hra s 2 typama stihacu? Vyroba stihace nebo jeho objednani stoji min nez napr brneni? Baze velka jako pozadi sumo zapasnika (kde je raketova obrana, sklady, kde sou utoky na baze a braneni?), ja hru dohral na normal / ironman / za 3 dny a mel sem jeste volny skoro cely 2 spodni patra (asi bez 1 slotu), protoze sem cekal, ze pribydou dalsi nove a zajimave budovy. Nepribylo vubec nic. Na to, ze meli kompletni predlohu, dale dalsich X klonu ufa (napr docela povedena Altar serie na tu dobu), tolik napadu a vseho, tak je to v kostce naprosta ubohost. Kdyby tohle vydali kolem roku 2005 (grafiku a design neberu v potaz), tak nic nereknu, ale proboha je rok 2012, svet se posunul dal a chyby, ktery tam nechali, nemuze prece nikdo prehlidnout! Dohral sem hru na ironmana a znova se mi hrat nechce, protoze nic novyho uz mi neprinese, akorat nasrani. Mimochodem toho ironmana mohli dat povinne na vsechny obtiznosti, krom lehke. Hraci se tady chlubi kdo a jak to dohral, ceho dosahl....se savem?....prominte. Nevyjde ti mise? Pohoda - load. Trosku by to chtelo pridat na narocnosti proti hracum, svet se hrouti skrz mimozemskou invazi a ja budu loadovat jednu narocnou misi 10x? Ne, proste si to nedal, tak za to poneses nasledky. Ty obtiznosti jsou na nic, kdyz si to kazdej muze kdykoliv ulozit a hrat to tak dlouho, dokud se mu to nepodari. Ta hra je presne podle myho ocekavani, tzn nahovno. Byly dve moznosti, jak to udelat dobre, 1. bud se co nejvic drzet origu a udelat ho co mozna nejblize s par vychytavkama navic, 2. nebo si vzit jen herni zaklad tahovky origu a vytvorit to pro dnesni potreby hracu s mnoha vychytavkama. Vysledek je neco mezi, cili marnost. Tyhle lidi jen kasirou penize s paradni reklamou a prave vydelali ranec, protoze to vetsina lidi cekala daleko lepsi, nemluve o reklame typu "remake legendarniho UFA se blizi". Proboha lidi, chtejte vic za ty penize! PS: uzdravovani vojaka lekarnickou - to mam nejradsi - pokud chce vojak uzdravit sebe, nejdrive postrika repelentem ten hmyz pred sebou a pote, svete div se, je zdrav. Pokud se nachazi u zdi, stejnej postup, nicmene v tomto pripade musi vytvorit na zdi ritualni ozdravne grafity, aby se mohl pote uzdravit.
-
Hoj, poradi nekdo jak zajmou cizaka, ziveho? Je na treba vyzkoumat nejakej spespl omracovaci gun nebo to jde i jinak... pripadne jak? Diky za info.
Podle tech ingame videii jsem cekal srajdu, ale nakonec me to celkme mile prekvapilo a hraje se to dobre (az na par bugu a pro me trochu nevyhovujici system inventare) -
-
Jo, potřebuješ vynalézt arc thrower.
-
-
Diky, nejak jsem prehlidnul co to dela :)
-
-
-
Ja tyhle hry nehraju, ale recenzi jsem si precetl (i kdyz popravde jsem ji celou projel trosku rychleji, nebot jsem u toho poslouchal Hybrid Theory + Dobrovskeho styl psani mi zatim moc nesedl), tak musim rict, ze me tahle hra zacala zajimat. Pokud ji SKIDROW ci Reloaded bude mit za rozumnou cenu, urcite si to od nej rad koupim a zahraju.
-
proč to má takovou hnusnou grafiku? tohle by snad zvladl i playstation 2 nebo dokonce i nejaky handhleld
-
-
V skutočnosti máš pravdu. AJ keď sa na nový XCOM veľmi teším, hra je jednoznačne robená na konzoly s tým, že PC hráči sa s tým zrovnajú. Demo som hral s kamarátom a niekoľkokrát sa ma pýtal, či nemáme zle nastavené grafické rozlíšenie. Aj napriek tvrdeniu autorov že PC má osobytne vytvorené ovládanie myšou, mi toto pri hraní prišlo ako značne nadnesené. Užívateľské rozhranie totiž zostalo skôr konozlové.
-
Nejspíš to není dělaný pro 14-leté děcka onanující nad BF3...
-
-
Asi vis o cem mluvis...
-
-
Honic se ozval *1*
-
-
Na hlupaka je sice zbytecne reagovat,ale udelam vyjimku. Me jenom stve to vase popleteni,ze dobra hra musi byt oskliva. Samozrejme ze na grafice zalezi! Neni nezbytne nutna ale je to dobrych 30-70% dojmu ze hry(zalezi na zanru).
-
-
-
-
Mne hnusna nepride a Xcom nikdy nebol o grafike ale o strategii a atmosfere :) Ak si zahras demo na max detajl a pride ti hnusna tak to mas potom velike naroky *3*
Ak ta hra bavi tak grafiku prehliadnes *3* -
-
muzu potvrdit, tez se mi grafika nepozdavala a po zahrani dema jsem byl spokojenej, ze to atmosferu ma a radnou
-
-
-
bude videorecenze??
-
Tohle je fakt hovadina co napsal....žvásty...
-
-
Ty jsi hovadina
-