Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ke všem negativům, které jsou níže vyjmenovány ostatními hráči, ještě musím dodat, že v misi po sestřelení bitevní lodě se mi hra po několika tazích sekne v tahu nepřítele, kdy se jen dívám na napás MIMOZEMSKÁ AKIVITA a naprosto vůbec nic se neděje. Zkoušel jsem čekat dobrých pět sedm minut anic a nic a nic až mi došla trpělivost a vypnul jsem to. Rychlostí počítaře to urřitě není (Mám čtyřjádro a 8 GB ram). Hra má poměrně dobrý potenciál, jelikož pokud funguje tak mne baví i přesto, že je v hodně věcech nedotažená, ale utápí se pod tíhou takové hromady bugů, od mnou výše zmíněného záseku, přes poskakujicící textury, záhadně se teleportující vojáky do vyších pater nebo na střechu, stojících u žebříků, že na samotné hraní to působí neuvěřitelně rušivě. *10*
  • Chci se zeptat jestli náhodou nevyšel opravný patch na kameru? Když jsem v budově a nebo lodi, tak mi pokaždé při tahu kamera ukazuje pohled na střechu *16*
  • Prosím, mohl by mi někdo poradit či pomoct s tím, jak dostanu do hry ten Elite Soldier Pack? Mám hru z předobjednávky na Xzone, hra se normálně nainstalovala, přes Steam aktivovala ale přijde mi, že tne pack v ní prostě implementován není. Na kuponu je napsáno, že se stáhne automaticky po aktivaci, ale to se nestalo. Díky
    • Vyřešeno, musel jsem na Steamu zadat aktivační kod pro DLC zvlast
      • Kde sa ti to podarilo zadat. Ja to neviem najst. ked kliknem na DLC tak mi len napise, ze nieje nic na stiahnutie. Dik za radu
        • Sorry za spam Uz som to nasiel
  • rofl chcípám
    jednotek Mozart, Chopin, Haydn a Vivaldi, kteří potkali trio chryssalidů.

Zde by možná stálo za to připomenout mučednickou smrt jednotky ve složení Tuzemák (ano, můžete používat české znaky), Becher, Vodka a Fernet, kteří zbrkle vtrhli na můstek nepřátelské lodi a ocitli se tváří v tvář dvanácti nepřátelům vybavených ovládáním myslí. Po jednom tahu stál jen Becher, který hrdě napálil raketu do metr vzdálené zdi a vzal s sebou na onen svět dva mutony. Čest jeho památce. Na zdraví!

Podpůrná specializace se soustředí na léčení a krytí nepřátel, útočná na rychlé reakce, těžká na střelbu ohromnými zbraněmi a nakonec snajprovská, ano, hádáte správně, ta se soustředí na ZABÍJENÍ TĚCH ZMRDŮ PŘES PŮLKU MAPY!

ako by nezaznamenali, že pár desítek metrů od nich sednulo ohromné transportní letadlo a z něj se vyřítila po zuby ozbrojená jednotka Blixa, Mon, Janchor a Ulrik a rozhodně nejdou rabovat energy drinky do opuštěné benzínky.
  • Off topic - borec prave skace ze stratosfery - live Youtube zde :-)
    http://www.redbullstratos.com/live/
  • hmm, proč objektivne nestrhli body za grafiku?
    • P.S. taky jsem si všimnul ve videu kryti se za autobusovou zastavkou (sklenenou), nebo autem. to by vam asi moc nepomohlo. asi se tam nerozlisuje lehky, tezky a stredni kryt jako v hrach od relicu co?? taky ty auta jsou tam umyslne nasazene aby se dalo za co kryt a aby melo co vybuchovat. no v dnesni dobe dostane 9 kde-co :((
      • Shania
        Kryt nemusi poskytovat jen fyzické kryti, ale staci kdyz znesnadnuje strelbu (stromy, kere, bedny), pokud vim, tak lze cil zasahnout i za tezkym krytem. Kryt dela pouze to, ze se sance na zasah snizuje.

Zkus se v realu kryt za autem.... pokud neni v ceste motor, tak ti ten plech moc ochrany neposkytne.... ale jsi hur videt a jsi daleko horsi cil, nez kdyby jsi stal upostred silnice.
      • To je dneska normální, v Mass Effectu jsem se běžně kryl za zábradlím. Je to prostě móda, krejt se, bez krytí dneska není pořádná hra.
      • já jsem si všim rozdílné úrovně krytí za autem, zasávkou a třeba pevnou překážkou. Je to v tom videu myslím. Dle výplně štítu je kryt účinný. Tedy tak jsem to pochopil.
      • Cahir
        Tak ještě že máme šikovné analytiky, kteří vědí, že velká pozornost při výsledném hodnocení by se měla klást na auta...
  • Kein
    věřím, že to může být super hra, asi to zkusím, jen se mi nelíbí ta komiksová grafika...
  • Veskoslav
    A prý, že na bakalářku budeme mít klid ve škole říkali:)
    • budete. To totiž nechce furt sedět u PC ale něco dělat. takový hovvada miluju, sedět u PC a nadávat na všechny že nemaj čas se učit.
    • Mne by zajímalo proč ty mínusy... Neřekl ni špatného.
      • jabbo126
        Já to taky nechápu, já mu dal plusko, ale stejně je hrozně v mínusu ... *7* ne že by na tom záleželo, ale nevidim důvod pro hate ...
        • ono to zní trochu jako vychloubání a navíc se lidé jedním pluskem nebo mínuskem rádi nechávají strhnout
          navíc tu věkoslav kvůli bakalářce brečel už v diskusi u oznámení Mount and blade 2 :)
    • Škola se dá opakovat, ale release už znova te same hry nebude, už to tu bude prošpikované spoilerama, cheatama a top leaderboardu v nedohlednu... *12*
    • rami.cz
      Bakuli uz mam nastesti zasebou :D Ale zase jsem mel co delat v dobe vydani D3 (kolik casu si presne rozvrhnout na bakuli, statnice, pracu a D3) :D
      btw NEZAVIDIM :D
      • rhaegar
        Ty jsi dělal státnici a bakalářku zárověň? Hmm zajimavé,kde že to studuješ... u nás na škole bakalářka po třech,státnice po pěti letech...
        • Cahir
          Státnice je kde co...
        • Hele vrať se do bitvy na Trojzubec a zjisti kde jsi udělal chybu borče:"Bakalářský stupeň studia je zakončen státní bakalářskou zkouškou".
          • rhaegar
            Tvůj příspěvek je naprosto irelevantní... státnice je pojem,který se použivá při ukončeni magisterského studia po pěti letech... přečti si jeho příspěvek má tam,že dělal bakalářku a státnice.. el stupido
            • pojem státnice se běžně používá i pro Bc. zkoušky... já se u nás také oficiálně registroval na Státní závěrečné zkoušky a ostatní jsem lidi i z jiných univerzit jsem slyšel užívat stejný termín

pokud se tomu říká jinak v tvojí palici, už to není náš problém
            • El stupido seš no a docela nafoukanej... Státnice není pojem, který by se vztahoval jenom na magisterské zkoušky a on myslí bakulí bakalářskou práci.
            • Zvláštními státními zkouškami jsou státní jazykové zkoušky (základní, všeobecné a speciální pro překladatele či tlumočníky), které neukončují vysokoškolské studium a které mohou za podmínek stanovených vyhláškou č. 33/2005 Sb. realizovat jazykové školy.
        • Veskoslav
          Státnice jsou třeba i jazykové;)
    • rhaegar
      Já tě stejně obdivuju...práce,škola(dokonce bakalářka),všechny typy mmorpg,kluby a dokonce dokážes sedět pořád u games.cz... tady lze říci jediné respekt tobě
      • Veskoslav
        No spíše tohle je takový poslední měsíc, pak už bude jenom škola, škola a škola. Je to blbé, ale člověk si musí uvědomit, co je důležitější a musí oželet hry, kluby a ostatní zábavu a ten půl rok se soustředit na školu. Ale chápu, že jsi to spíše myslel jako "posměch" či reakci na mé předchozí příspěvky:)
        • rhaegar
          Neber to nějak špatně,je to jen takové rýpaní
  • moc bych nejásal, podle videa bych tomu dal tak 4/10 a ani to jsem nedokoukal cely *7*
    • No jak jinak. Vsichni tu preci nakupujeme jen na tva doporuceni. *7*
    • Chápem, že nie si príliš inteligentný, ale aspoň trochu by si sa snažiť mohol...
      • Ani ten trolling mu moc nejde
  • Zdravím, nevím jestli je to bug, ale nedaří se mi přidat vojáčka do výsadku. U všech svítí "on mission" a prd.
    Nevíte jak na to?
    • To je bug. On mission ma byt jen u tech, co mas prave vybrane v letadle.
    • respektivě, jak změnit stav on mission? Nebo to znamená, že nemám koupené vojáky?
      • ano presne tak, nemas vojakov. on mision znamena,ze uz su vybrati do misie a nemas k dispozicii volneho vojaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší