Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když je tady ta recenze, tak mě nedá se nezeptat. V jednom podcastu L.Grygar sliboval, že celou kampaň XCom dohraje na XBox ovladači. Splnil to?
    • janchor
      XCOM nemám, ale až si ho pořídím, hrát budu zcela určitě na gamepadu, protože mi to už v preview verzi přišlo pohodlnější.
  • XCOM Fans zve k nahlédnutí... http://xcomfans.webnode.cz/

(jsme i na FB: http://www.facebook.com/xcomfans)
  • Tak jo , dohráno,...a jako fakt dobrý....své prvotní nadšení jen potvrdím. Asi každá dobrá hra by mohla být ještě lepší kdybychom hledali co a jak na ní vylepšit, ale tohle byla super gameska, týden jsem žil Xcomemem, a sem si jistej že si ho dám znovu ještě jednu ...na těžší obtížnost. Peněz (které byli poměrně lidové 800,-kč), nelituji, naopak děkuji za výborný herní zážitek.
  • Pěkná recenze, líbila se mně. Bonusové body za kvartet Tuzemák, Vodka, Becher a Fernet, to mě pobavilo. *15*
  • Proč kuňa musím čekjat tři dny než si to zahraju? U digitální verze mě to hlava fakt nebere.
    • No ja uz sem to cekani psychicky nezvladl a sosam warez:D
      • Ano, tomu se rika podpora platicich hracu ... ;D
  • Vynikající hra. Oproti staremu Ufu a Xcomu (pod vodou) je to zjednudušené. U tahových misí mě to vyhovuje. Když si zpomínám jak jsem kdysi hrál misi na parníku třeba 4hodiny, z toho poslední hodinu jsem hledal schovanýho emzáka, tak tohle zjednodušení mi přijde vhod. Zato zjednodušení "Globusové" části mě připadá velká škoda. Jedna základna mě nevadí, ale nemožnost více výzkumu zarás a k tomu rozdělování vědců ap už mě vadí víc. Ale pořád je to vynikající hra.
  • Zdravim tak hraju 5dni..a jsem asi na konci ..letim na jejich mothership. Jako veteran vsech dilu ufo (1+2+apokalyps) mam obtiznost klasik. Celkovy dojem neni spatny...ale puvodni UFO (ktere na pc mam) je mnohem propracovanejsi ..par napadu tu sice je hezkych...ale osekavat hru neni pekne (vyzkum, budovy, letouny, omezeni na 1 zakladnu, nemoznost napadnout ufo, ktere se objevilo v africe a preletelo do evropy...tak z evropy uz nelze poslat letouny....a mohl bych pokracovat)
    Dalsi vec jak vykradli puvodni texty vyzkumu ..to si snad delaj srandu...vsiml si toho jeste nekdo?
    Me hodnoceni 7 z 10
  • pekna recenze a zacinam uvazovat, ze si po dlouhe dobe zahraji nejakou strategii. vypada to podbne jako gorky 17 a jagged alliance, ktere jsem hraval moc rad pred mnoha a moha lety :D
    • Jagged Alliance 2 1.13 *14*
      • Tak to mám mezi svatou trojicí...xcom;homam3+wog;ja2:1.13;)
    • Aaaaa, Gorky 17 :)
    • bohuzel od ty doby nic lepsiho nez JA nevzniklo...
      • Tohle je otázkou vkusu
        • Neni, to je holej fakt, v tyhle kategorii nic lepsiho neni, vsechny ty 3D pokusy sou tragicky. Neni nad iso pohled.
          • libi se mi kdyz v diskuzi potkam nekoho kdo ma co rict, tohle bych tesal do kamene *5*
  • Puvodni UFA mam rad. na tohle koukam porad trochu skrz prsty ale po zahrani dema se mi to docela zalibilo. Je jen skoda ze Firaxis nevyuzily predlohu vice detailneji , a vzasade udelali hru ktera funguje na jinych principech nez puvodni ufo a chytre pouzily znacku XCOM , pac vedeli ze to vzbudi zajem. Kdyby se to jmenovalo Aliens vs Soldiers treba tak by medialni bublina byla mala jak z detskeho bublifuku a to nejde a zrejme by to nikdy nevyslo..tahovka..a dneska.
    Prijde mi podivne kryti vojaku i alienu , kdyz se krci nekde za zidkou tak stejne ho trefim nebo mam sanci ho trefit.Obecne se tam kryje porad , coz mi prijde krapet ujety. porad je zahada jestli to je pribehova hra s omezenym poctem misi nebo si bude moct clovek hrat mise donekonecna..ale to se uvidi..
  • h0p3
    sakra Borderlandy, Torchlighty a teď Xcomy.. to je ale drahej podzim *7*
    • Ono jich je vic ? :O Nebo budes kupovat od kazdeho tri , ctyri? :O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit