-
No, ja si radšej počkám ne nejakú hráčsku recenziu. Demo ma síce navnadilo, ale bolo velmi strohé. Sam som hral pôvodny X-Com aj české UFO od Altaru. Boli medzi nimi rozdiely, ale hratelnost bola skvelá.
-
-
Já mám staré dva díly najeté už dostatečně, spíše mě tímto navnadili na X-Com Apocalypse, to jsem dohrál jen 2x. Díly od Altaru mě nikdy pořádně nechytily.
-
Mno osobně doufám, že tohle bude k tomu původnímu blíž než hry od Altairu, i když třeba u Aftershocku jsem ztrávil dost času. Líbilo se mi nejvíc jeho strohý vojenský zevření oproti ostatním, ale k původnímu se vracím k altairum ne.
-
-
30 hodin??? Tak takhle krátký UFO jsem zatím ještě nehrál. *7*
-
-
Ja ano, volalo sa to UFO: Enemy Unknown :)
-
Já jo: Ufo Afterlight
-
-
Afterlight je nedoceněný klenot, stejně jako Original War *14*
-
-
-
zajimavy je ze ackoliv hra vysla v americe az dneska a jinde az 12 , tak na steamu uz ma plno lidi udelany achievmenty , ze by to byli samy novinari? :)
-
-
No když víš jak, tak si tu hru odemkneš i v Evropě. Já už jsem hrál na steamu včera večer... *3*
-
-
Nějakej tip by nebyl? *14*
-
-
Řeší se to přes VPN do USA, ale podle licenčních podmínek Steamu to smrdí doživotním banem, takže bych hada bosou nohou radši nedráždil... je pravda, že spíš půjdou po případech, kdy to někdo využije k nákupu za USA cenu, ale stejně...
-
-
pravidelne nakupuji za USD, a problem neni. Ono je celkem silene, ze 1eu = 1usd na steamu, pak se nedivte ze se delaji pod. cachry ;-)
-
To jo, to rozhodně není radno. Za celej Steamovej účet mi ten dvoudenní náskok fakt nestojí *1*
-
-
-
-
Tak ja si to chtel koupit , ale cekat az to tady uvolni nekolik dnu proti ostatnim nebudu takze jsem to sosl.
Holt maj ten prodej vymakanej :D
A zatim jako pametnika stareho ufa me to docela bavi . Je to supr
-
-
Já jsem asi zaspal dobu, ale hra je hrozné zklamání, všechno co mě bavilo na původním UFO z tohohle odstranili. Výzkum je ubohý, výroba zrovna tak, taktické možnosti vojáků naprosto nulové (v tahovce!!!), náboje nic, granátem dohodím tak daleko, že bych dál dočural a raketomet ... pamatuje si někdo Ďábelský odpalovač v jedničce? Smysl inventáře vojáků mi taky zcela uniká - je ve hře naprosto k ničemu, jediné co se v podstatě dá měnit je granát za lékarničku nebo omračovadlo. Management a stavění báze jsou osekané na kost, jak to může někoho bavit dél než 5-6 hodin nechápu. Na Normal obtížnost jsem byl podle spoileru po necelém dnu hraní kousek před finišem. Nebudu se ani rozepisovat o různých alogičnostech, jako že brnění stojí víc než stíhačka
Po grafické stránce mi hra přijde tak na úrovni Aftermatch, dokonce i tamější monotón mapy mi přijdou rozmanitější než v XCOM ... taky nechápu, co na tom tak dlouho vlastně vyvíjeli.
Jediný plus je rychlé nahrávání ze sejvů ... ale to těžko něco zachrání, když pokaždé nahrávám stejnou hrůzu. Vlastně ještě jeden plus ... hru jsem si moudře nejdřív stáhl cracknutou, než jsem ji koupil. Kdybych za ni vysolil těch 50 euro nebo kolik to chtějí, asi bych si teď rval zbytky vlasů.
Za mě 3/10 - za ten necelý den hraní, kdy mě to bavilo vlastně jen první cca 3 hodiny. -
Skoda ze ve jmenu licenci donutili autora natlakem zastavit vyvoj projektu http://youtu.be/wrvhrQQdULQ . To byl muj cernej kun v zavode o nejlepsi predelavku. Komercni predelavky maji za ucel oslovit preci jen jiny typ hracu nez jsem ja..
-
-
Jo, toho je velká škoda, přitom chybělo malilinko a hra by byla hotová. Pořád mám verzi 0.99 na disku.
-
-
Asi tak *1* . Pridala moznost multiplayeru i za ufony, ale pridala par novych bugu, kvuli kterym jsem hral radsi 0.98
-
-
taky skladuju jak 98 tak 99;)...nejlepší záležitost.
-
-
-
-
Mám dotaz, jak je ve hře vymyšleno stíhání Ufo a sestřelování Ufo? Z obrázku jsem pochopil, že je to formou nějaké minihry ale žádná recenze se o tom moc nezmiňuje. Je to čistě otázka náhody nebo je například možné díky hráčově umo sestřelit Ufo v pokročilém stádiu hry se základním letounem ?
-
-
zatial zo vsetkych videi mi pripada ze nebudes moct do zostrelovania nijak zasahovat, vsetko je to automatika, jedine co mozes, je ked vidis situaciu v tvoj neprospech, stiahnut svoju stihacku na zakladnu...
-
-
Naprosto souhlasím s drtivou většinou toho, co zde psali ostatní. Hra si ani v nejmenším nezaslouží 9/10, tady je asi opravdu nějaká domluva mezi disrtibutorem a tímto portálem. Nebudu zde opakovat, co již ostatní napsali, ale řeknu vám, že jsem se daleko více bavil u UfO afterlight, než tady u tohoto polotovaru. Jestli se tento pořin chce odvolávat na původní x-com, tak je to fakt tragédie. Koupil jsem originálku a musím prohlásit, že jsou to vyhozené peníze. *16* *16* *16*
-
-
Jen proto, že se ti nelíbí, ještě neznamená, že je to domluva.
-
-
Vyborna recenzia obdivujem tento styl pisania tie prirovnania typu strazit ako kyklop oko v hlave :D
-
Tyvole, Vivaldi to měl dostat ještě uvnitř Skyrangera.
-
-
Doufám, že Bach to přežil;).
-
-
jak se to teda hraje ? Ja se tesil na moderni remake a to je zas nejaka zjednodusenost pro dnesni EMO generaci co neumi pouzivat mozek ? To v te akcni casti nedochazi strelivo, neni inventar atd ? Vojaci nejdou vyzbrojovat ? Ach jo .
-
-
vojaci se vyzbrojuji... zjednodusene je spis ovladani.. respektive je prepracovane.. neco dokonce pribylo... rekl bych, ze modernizace ufa se povedla protoze je takova nenasilna.. hlavne to ma rekl bych vetsi dynamiku
-
-
Ok nejsem zaden staromilec , ale podle tech prispevku to tady vypadalo jako by hru totalne zabili . Dik za info zkusim demo .
-
-
Nezabili, ale pro hrace puvodniho Xcom 1 a 2 tahle verze nemavlastne moc smysl-zjednodusena, mene prehledna, mene hratelna...I presto dobra hra:)
-
-
-