Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to vidím stejně. Češi mají averzi k úspěchu, nemají rádi, když je někdo příliš úspěšný a automaticky pak fandí těm menším a méně úspěšným a úspěšnému se smějí a plivají na to. Bude to patrně v tzv. české zaprděnosti, buranství a neznalosti. Strachu z neznámého. Vždyť to jde vidět i v potravinách. Češi nakupují po tunách nekvalitní levné potraviny, místo toho, aby si pro jednou koupili něco kvalitnějšího a dobře a zdravě se najedli. Je to v české povaze.
  • Rhulad
    Tak ber, že český net je plný lidí jako například ten nemocný člověk z nejmenovaného blogu, který si myslí, že všichni kdo maji MacBook a ne nějaký plastový sh*t od HP jsou magoři a věř tomu nebo ne takového člověka čte spousta lidí.
  • Vím, že ted' schytám mínuska a pořádný hate, ale musím to tu napsat: Z nějakého důvodu se v Česku stal Apple skoro sprosté slovo a vyvolává tu bouřlivé diskuze. Nevím jestli je to vyšší cenou, negativní reklamou konkurence, uzavřeností ve vlastním ekosystému nebo čím, ale je to tak. Nechápu to, protože v jednoduchosti a uživatelské přívětivosti snad nemají konkurenci (ano, je to tak). A dost mi to připomína něco ve stylu "nemám na to, tak to bude nějaká blbost". Dneska už cena toho telefonu a tabletu je snad nižší než u konkurence a tohle pořád přetrvává a to nechápu. Výrobky této firmy nejsou zdaleka dokonalé, ale nadávat na něco ikdyž jsem to viděl jednou z vlaku je dost nefér.
  • Však já nezpochybuji jeho kvality. Překvapivě jsou velice oblíbené u USMC a snad i US Army v zahraničních misích, kde šetří spoustu práce, času.....
    Pro mě osobně je to otázka vkusu. A proto budu hledat alternativy (i když třeba horší kvality)
  • Citácia:
    "usiflené židli" - mno tfuj koĺký antisemitizmus
  • Odulin
    No tak to sem pekne pro*ral.
  • palcov
    "sice efektních, ale naprosto zbytečnejch funkcí" :DDD
  • Jj koukám na to mám verzi 1.1.0. Zkoušel jsem zapnout ještě asi 15 aplikací a je znát delší nahrávání a občas začne hra cukat, ale nespadla. Zkus stáhnout upgrade pokud jsi již tak neučinil a jsem z ědav zda to bude dobrý. Já si ten masakr ET's užívám :-)
  • Overwatch
    Neměl jsem v pozadí otevřené skoro nic. Teď se dívám na iTunes a už vyšla nějaká verze 1.1.0, kde je mimochodem jednou z novot: "Improved memory usage on low end devices. This will adress some crash issues experienced with certain configurations." Takže je to problém hry, o kterém vývojáři věděli a teď ho snad už opravili.
  • Jde vidět, že si iOS nikdy neměl ani v ruce.

1) MP3 jdou samozřejmě přehrát všechny, jak v telefonu tak v iTunes, což je překvapivě dobrý program i na Winu.
    2) Za písničky nemusíš platit a mžeš je jednoduše zkopírovat z PC do telefonu + je tu obrovský výběr alb v iTunes.
    3) Častý omyl, že za všechen SW se platí - v AppStore je tolik kvalitních apps zadarmo...
    4) V rychlosti se iOS vyrovná maximálně WP (nevím jak je na tom BB) a je prakticky nemožné dostat vir + výhoda aktualizace systému v den vydání updatu a dokonalé optimalizace všech apps a her přímo na HW.

Jak říkám, chce se toho nebát a vyzkoušet a pak zjistíš, že už nic jiného nechceš (ber s nadsázkou) *4*
  • Co jsem viděl, tak u Iphonu, když si chceš z počítače stáhnout MP3, tak nejdou přehrát (možná to byl špatný formát, ale na HTC běží), hudba se do iPhonu dá stahovat jen za peníze, ostatně jako všechen SW.

Já bych přirovnal Android vs Apple jako Mrkvosfot a Linux. Linux nikdy nebude mít tak zmáklý servis a vyladěný aplikace (kvalitnější), ale v lecčems je bezpečnější linux/android a spousta programů je Open Source.

takový jest pohled laika
  • minulej týden byla sleva na polovinu, dva dny
  • Erien
    Vždycky když vidím ty hloupé hádky mezi IOS a Androidem, vzpomenu na tohle *1* http://prestanmesrat.wordpress.com/2012/07/07/android-versus-ios-jste-vsichni-fakt-takovy-kokoti/
  • No nevím,S3 mám taky a pomalej mi nepřijde.
  • A nevyjde lépe si tu hru pořídit třeba na PC? Kupovat kvůli tomu zařízení za nějakých 10 000,- nebo kolik, mě připadá trochu nesmyslné, pokud to člověk nevyužívá aktivně.
  • Jedni plivou na druhé, druzí plivou zase na ty první... a ti nahoře se jen smějí a koukají jak se jim zvedají prodeje.
  • Nevím, co je například na ceně iPadu mini přemrštěného, že by ho musela kupovat pouze higher-class. Naopak si myslím, že v porovnání s kvalitou ostatních produktů jiných firem jsou iPady ještě levné... nebo spíš - na to, jaké jsou, stojí tak akorát.
  • Robotron3
    Každá firma se může rozhodnout, jakou verzi ještě bude podporovat a to je uplně stejný na Androidu, jako na iOS.
  • Rhulad
    No nevím já nejsem teda žádný boháč...prostě jsem si našetřil z výplaty, ale že bych se považoval za nějakou vyšší třídu, že mám Apple... to je blbost.
  • Ano, přesně. Nemají rádi Apple a někteří ani neví proč. Asi proto, že je to dneska moderní plivat na Apple.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit