Přejít na výpis diskuzí
XCOM: Enemy Unknown se vrací, tentokrát od Firaxis
5.1.2012 | Aleš Smutný
65 příspěvků
-
Teď sou na řadě ty mrzáci z EA, aby ohlásili opravdový Syndicate.
-
To snad ne! Na tohle cekam snad 10 let. Muj sen se mozna i vyplni *1*
-
Jo bejt milionar, tak presne delam remake ufa, proste nejlepsi zalezitost s JA2...takze doufam, ze to zvladnou... i kdyz vic doufam, nez verim:).
-
Kur*a jo!
-
Hlavně ať to nemá komiksovou stylizaci grafiky a prostředí, na to jsem alergickej. Žádný pastelky, ale šeď, chmur, tiše a pomalu plynoucí ambientní hudba prořízlá občasným křikem páraného civilisty.
-
Tahove soubouje? Boze dej, at to neposerou ;), slinty slinty *1* . Nemuzu se dockat
-
Halelujáááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
-
no, dovolim si tvrdit že původní Ufo: Enemy unknown nic nepřekoná. Nevim jak u vás, ale já to hrál jako harant a co mě u té hry nejvíce dostalo byla atmosféra navozená hudbou a příběhem, že jsem při hraní hlavně v noci opravdu cítil úzkost a beznaděj stejně jako když jsme poprvé viděl první díl vetřelce. Hra neměla dobrou grafiku a ani hratelnost nebyla nic super. Pochybuju že teda v mých 30 letech udělá někdo něco při čemž budu cítit stejné pocity jako když jsem byl dítě kdy mé pocity byly silně umocněné věkem. Můžou udělat zábavnou a kvalitní hru, ale UFO už to nebude. Jinak druhý díl nebyl špatný ale byl o dost těžší a zdlouhavý. Třetí se mi asi líbil nejvíc, měl jsme rád styl té grafiky a ta hra mi prostě sedla. Co se týče Českých Ufo, tak Afterlight byla opravdu kvalitní hra která mě moc bavila. Tento remake to bude mít hodně těžký aby jí překonal...
-
To staré Ufo jsem nikdy nedohrál, jsem na to moc velký srab. Vyšší obtížnost a velice strašidelná atmosféra především nočních výsadků - to bylo prostě dokonalé. Ale byla to úžasná věc, stejně jako Jagged Alliance, jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec.
-
No uvidime. Doufejme, ze bude PC verze skutecne PC a ne port z konzole.
A ja osobne doufam, ze i XCOM od 2K Marine vyjde. Sice to nemelo moc spolecneho s puvodni serii, ale i tak to nevypadalo vubec zle. Byla by skoda to zrusit kdyz uz to bylo ve hratelne podobe. -
-
Už ani nepamatuju, která hra nebyla naposled konverze... *13*
-
-
Serious Sam 3 - jsem hardcore PC hrac a byl jsem naprosto nadsen - vratil jsem se v case tak o 15 let zpet coz jsem presne chtel...
-
-