Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim. Mam vsechny tri cesky, ty nebyli moc dobry. Snad to nedopadne podobne. *7*
    • Ale byly dobry, vsechny, nejradsi jsem mel prvni dil od altairu. Z x-comu se mi libil jen prvni dil, ty dalsi uz moc ne.
      • Jediny solidni remake X-comu byl Ufo Extraterrestrials(nutno mit gold verzi). Obcas si ho stale zahraji. Pokud jde o ty ceske ufa-tak dalo se to,ale nikdy jsme nedokazal zadny dil dohrat do konce. Bylo to nejake divne.
        • Podobne. Prvni dve jsem koupil dokonce ve spesl edici s trikem, take jsem to zacal hrat a potom prestal. Vubec mne to nebavilo.

Z puvodnich me nejvic bavila trojka.
          • UFO: Aftermath z těch nových jsem si taky pořídil krabici s trikem...a i když hra mě dnes už nebavila (něco ji prostě fakt chybělo, ale pořád byla jediného svého druhu na trhu), tak triko nosím vesele do dneška. Oproti těm Adidasum, Nikum, Kenvelum, NYrkrum a kdo ví čemu zatím drží nejlépe jak potisk, tak materiál, a už jen za to mají u mě Altaři obrovské + *1*

Ale jinak mám stejný názor jako duneonmaster níže: "Halelujáááááááááá!!!!!!!!!!!!!!"
            • Popravde mi ta barva pranim popraskala. Takze maximalne na doma.
  • jojojojojojojojo!
  • Zdarec lidičky, poradíte mi někdo jak nainstalovat UFO extraterrestrials v win. 7 kách tak aby byla hratelná *3* Dík moc
    :-)
  • kostejnesmrtelny
    Nanejvýš pozoruhodné!
    Svýho osobního nástupce X-COM už mám v posledním českým UFU, tedy UFO: Afterlight a taky zastávám názor, že dobrejch 60% úspěchu starýho dobrýho X-COM udělala atmosféra, která v době lepší grafiky paradoxně půjde daleko hůř zopakovat (ano, správně, zopakovat). Takže dva metry do stropu z toho neskáču.
    Ale radost mi to udělalo, to zase jo *5*
    • Určitě atmosféra už tak stejná nebude, ale hlavní jsou herní mechanismy, jinak mám zakoupenou celou českou trilogii a afterlight mám taky nejradši(z těch nových)
    • I když koukám na ten obrázek, tak ta původní atmosféra tam určitě je.
    • Přeně tak, taky mám ohromnou radost, ale zároveň i strach z výsledku.
  • Aspon vime proc musel vyvojar skutecnyho novyho xcomu zastavit: http://ufotts.ninex.info/

No nic hosi. Dejte si aspon tohle, podle me je to lepsi nez kdy bude jakakoli moderni komerz:
    http://ufoai.ninex.info/wiki/index.php/News
    • UFO TTS je strašná škoda, o možnosti zahrát si i za mzáky jsem snil už od prvního UFO. Měl jsem pocit že tohle je ten pravý remake.... *9*
  • Pevne doufam ze zachovaj tu mezinarodni radu co rozdavala dotace. UFO mi prislo super i kvuli tomu ze jsem mel pocit ze mi porad tak trochu slapou na paty :D
  • plna huba kecu a pak to bude stejne sranec ;)
  • Odulin
    *15* Máte moje požehnání hoši. Buď se to prostě povede nebo ne. Starý UFO už to nikdy nebude, ale fakt rád si to zahraju, jestli to bude stát za to.
  • Spades
    No nevím, ale třeba mě víc bavilo to české UFO...
    Sice původní bylo více propracované, ale nějak mě nebavili ty tahové souboje. Jinak lepší stavbu základen, reálnější vzdušné souboje a komplexní výzkum a výoj jsem miloval na původním UFO... To ale souboje nenahradí
    • Tahove souboje byly prave to nejlepsi. To napeti, kdy desitky sekund cekas, kolik vojacku ti natahne brko a nemuzes s tim vubec nic delat, je proste nenahraditelne :D.
  • Zrovna jsem si rikal, ze se vratim k afterlightu. Pokud by bylo nove ufo alespon trosku izo, bude to luxus. Ted jeste predelejte nove syndicate, aby vypadalo jako syndicate wars a melo hratelnost jako stare syndicate a budu stastny !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit