Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protoze nejsou schopny zaridit aby videa bezela vsem jako vsude jinde , nejses sam kdo tady ma potize s prehravanim videii a vubec cely tyhle stranky se chovaji jak splasena koza kvuli milionu reklam a dalsich nesmyslu.
  • kostejnesmrtelny
    Chtěl jsi asi napsat "kopírka". Ne, to není. Adaptace ovšem rozhodně ano.
  • já žádný video na games nikdy nemám.Proč?
  • Coffin.Corner
    Teraformování Marsu mě hrozně bavilo.
  • walltar
    Jo apocalypsu bych taky doporučil ... to je podle mě nejlepší díl série. Škoda, že ho někdo nepředělá do trochu lepši grafiky ... i taková jako mají xenonauts by mě bohatě stačila.
  • Afterlight neni ani za mák adaptace starýho Xcomu
  • To muze rovnou vyzkouset original-treba X-Com Apocalypse. Hra je k sehnani za pakatel a tolik mnoznosti co tento dil uz nenabizi zadny.
    Z novejsich remaku pak doporucuji UFO:Extraterrestrials.
    Uplne nove kvalitni tahovky snad ani nexistuji. Bohuzel
  • prasohrubka *1*
  • Nejspíš tam nějaké bugy jsou, ale nějaké vážnější jsem teda nezaznamenal. Jo občas když je cutscena,tak je mimozemšťan trochu ve zdi nebo místo aby měl sniper v ruce pistoli a střílel,tak má pořád sniperku ale zvuk a střelba jde jakože z pistole :D ale nic význameného jsem zatím opravdu nenašel
  • Keyz
    V čem je lepší Afterlight oproti Aftershock?
  • Afterlight je od Altaru nejlepší, ale s Ufem má pramálo společného...
  • souhlas.. a kdyz ho vyresis, je tam porad alespon jeden ;)
  • kostejnesmrtelny
    Jo, Afterlight byl doteď moje nejoblíbenější adaptace starýho XCOMu :)
  • nebo Afterlight, ten je lepší :D
  • ROZhodně vyzkoušej UFO Aftershock, je to hodně podobné ale zdá se mi, že v něm si se svoji skupinou daleko víc pohraješ co se týče schopností, abilitek a přidělování bodů

Ne jak tady, kde si vybereš ze dvou právě možných schopností a konec

Ale není to tahovka, bitvy normálně probíhají v realtime, ale téměř neustále se kvůli akcím pausují, takže rapidní rozdíl v tom není :D
  • Podívám se na ty hry, díky moc.
  • boha "vyřešil". :)
  • Už sem to viřešil. Bylo to i na fórech STEAMu. To je poprvý, co jsem musel dát zkontrolovat soubory. Našloto, že jeden chybý a ten se dotáhul, pak už to jelo. Nevim kam se stratil, hru i PC sem normálně vypnul.
  • ps3 - valkyria chronicles
  • Jason_dinAlt
    Přehled tahovek:
    http://www.gamerankings.com/browse.html?site=pc&cat=59&year=0&numrev=0&sort=0&letter=&search=

Commandos byla real-time strategine, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit