Přejít na výpis diskuzí
XCOM: Enemy Unknown - videorecenze
15.10.2012 | Pavel Dobrovský
214 příspěvků
-
Čeština bude hotova již tento týden(čeština je hotova z 95%). Takže do pátka bude nejspíš určitě :-) . Takže pokud máš hru z xzone,tak ti ji pošlou na email. Pokud máš hru od jinud,tak si budeš muset trochu hledat na internetu.
-
Aha jen zas informoval o češtině která se děla do téhle hry a třeba to někdo ocení.
-
*4* DOBROU *6*
-
Ale no ták. Ty jsi komentoval na Xcomu, já jsem reagoval na obsah tvého příspěvku takže to mimo téma úplně neni. Od toho jsou reakce...
-
Co to má společnýho s XCOM: Enemy Unknown?
-
A pak ses probudil a musel si jít vyprat gatě že?
-
Je mě 65 a umím plynule rusky.
-
Hra je sice vyborna, az na par bugov, ktore sa casom vyliecia, len by som ocakaval trochu dlhsiu hernu dobu.. ked sa clovek konecne do toho dostane, hra konci...
-
Bože, už zase? Na jakou zemědělskou školu ty chodíš? Angličtina je to hlavní co člověk v dnešní době potřebuje, čert vem všechny chémie, zepměpisy, dějepisy...
-
Tet si jen počkat do konce měsíce až bude hotová čeština.
-
díky za recenzi, navnadilo.
-
Ja bych snad jen zminil ze me obcas stve jak mi casto bere hra kameru z ruky a vypnout to nejde ale jinak se musim Firaxisu omluvit. Fakt jsem cekal ze to bude fiasko a vysledek je proste vybornej i pres tu infantilne baculatou grafiku :D
-
Teda vy ty videorecenze sypete jednu za druhou a jedna lepší než druhá diky. *2*
-
Chápu, že je to pro vás občas nerealizovatelný, ale mám radši když psanou recenzi a videorecenzi dělá jiný člověk. Rád si poslechnu názor z více stran.