Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Existuje takové novodobé pořekadlo, které říká: Každý program má alespoň jeden bug. :o)
  • jagged alliance 2
  • Chci se zeptat jestli neznáte další podobné tahovky, nemyslím starý jako Commandos a pod. a ne něco jako heroes of might and magic. Prostě kde si pěstujete skupinku, díky za odpověď :-).
  • Četl jsem, že jedním z hlavních rozdílů mezi obtížnostmi Classic a Normal je to, že se na Normalu mimozemšťané chovají tak, jak popisuješ, tzn. na strategické úrovni nikdy moc nepředbíhají hráče. Na obtížnosti Classic jedou svým tempem a je jim jedno, jak na tom hráč je.
  • walltar
    Tohle si myslel vážně, nebo jsi úplnej analfabet co se PC týče?
  • Protože nechtěli lidi vyhubit. Víc neřeknu, byl by to spoiler, totiž o tom tak trochu je příběh ...
  • Bugy tam žádný nejsou, nelži. Mám dohráno a žádnej problém. Jdu to rozjet znovu. *7*
  • kostejnesmrtelny
    Akorát jsem to spustil. Žádnej problém.
  • Jo, jde to spustit. Stejne jako vcera a predevcirem.
  • Jde to dneska někomu spustit? Pořát se to snaží jakoby aktualizovat, ale nic to nedělá. STEAM?
  • Kein
    No možná časem ano (mě se to teda nestalo), ale je to o dost pomalejší proces, než když jedeš po zelených výzkumech(s mutonama jsem se setkal až po zeleném výzkumu). Ještě před alienskou bází jsem měl deset Colonelů a plasmové zbraně. Jen ty poslední zbraně, fůzní, jsou dostupné až po psi zkušenosti. Jinak co se týče samotných psi schopností, tak pokud nebudete zelenat, tak si v klidu vytrénujete tři psi vojáky a vzhledem k tomu, že jeden psi na full, na tým bohatě stačí, tak je to víc než dost.

Jinak s panikou problém nemám, hned ze začátku jsem se snažil co nejdříve satellite uplink a čím více satelitů máš tím více ufo odchytneš a snížíš paniku.
  • Jason_dinAlt
    Ať si každý pochopitelně rozjede hru jak mu nejvíc vyhovuje. Jen jsem chtěl upozornit na to, že IronMan je "jako fakt dobrej".
    Bugů ve hrách je hromada a možná i trochu víc, ale osobně si nevybavuji žádnou hru, kde bych kvůli nějakýmu bugu hledal jednu ze starších pozici abych mohl pokračovat ve hře.
    Každopádně tímto potcrzuji, že nějakou dobu hrajeme a nemáme ani "jeden nepoužitý save".
    Takže zatím maluješ čerta na zeď.
    Ale jinak souhlasím. Také nechápu lidi, co "chodí brečet na fóra".
    Zpráva pro ostatní: Nebuďte pesimisti a jděte do toho ;o)
  • Pravda jen z půli. Pokud dlouho používáte základní vybavení a jen "farmíte", udržujete paniku a rozšiřujete bázi, tak se Alieni příliš nesnaží o progresivnější postup. Vždy to je o akci a reakci. Je ale pravdou, že určité tempo je třeba udržovat, jinak vám i základní nepřátelé pomalu vojáky utlučou a panika zemí se taky neudržuje snadno. Moje TOP elitní komando má za sebou kolem 26 misí (průměr mezi členy týmu). Jak už bylo psáno, důležité je nedělat příliš pokroky v zelených výzkumech....já sice mám jistý klíč, ale jistý útok odkládám Dobrý způsob je vytrénovat dvě samostatně bojeschopné jednotky (tj. 12 vojáků) a poté rozumným tempem zkoumat, vyrábět a vylepšovat. Hra je díky tomu mnohem zábavnější. I Fallout 2 šel dohrát za 15 minut :D
  • Já asi dvakrát...vždycky jako kamikadze unit...
  • Zajimave, ja ho nikdy nepouzil. Vojak ma prote tolil vyhod, ze mi to prislo zbytecne.
  • Jj, bohuzel je to tak a je to dalsi z veci, co mne vadi. Hra mne primo nuti se vsim spechat.
  • Skvela rada u hry, ktera ma bugy. Takze pak mas jeden nepouzitelny save a muzes zacit znova. Opravdu nechapu lidi, co si daji takovyto mod u cerstve vydane hry a pak jdou brecet na ofiko fora.
  • Ne, tvrdim ze vsechny dily si s chuti rad zahraju, i jsem je nekolikrat dohral, nektere mene, nektere vice, ale xcom extraterrestrial a toto nove ufo mi nic nerikaji a ani nemam chut to hrat - dohrat, natoz hrat znovu.
  • To neni pravda, silnejsi alieni se zacnou objevovat nezavisle na tom co udela hrac. Jedine kdy to plati, je ze PSI alieni se neobjevuji dokud nenapadnes zakladnu.
  • Jason_dinAlt
    Kamarád, co také hraje mi doporučil IronMan mód. Jak jistě víte, je vestavěný přímo ve hře a spočívá v tom, že není možnost dávat "Load" hry. Takže když jdete do mise, tak jednou mrtvej paňák už je definitivně kaput.
    Rozhodně to takto prohlubuje zážitek z hraní. Výboenej adrenalin, kdy třeba vstupujete do "very hard" mise s úplnými nováčky, protože zkušení pardálové si válej šunky na ošetřovně. Zkuste si to sami. Poté co se seznámíte s herními mechanismi, zkuste rozjet hru znovu s IronManem ;p)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit