Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To je zajímavé.Otázka je jak píšeš.Zda to nenaruší nějaký balanc ve hře.I když možná to ten pravý balanc vyvolá :)
  • Ten prídavok potreby energie je fajn, to beriem. Ale npr potreba X inžinierov na začatie výrobi z toho ma ide poraziť, teda najme z faktu že si ich ako organizacia ktora ma zachraniť svet nemôžem najať, do frasa jak že nie, vyvážim chlapíka zlatom a že by neprišiel? Tak diamantmi.. tu ale nie, vedci deto, počet fragmentov na zacatie vyskumu chápem, ma to istu logiku i ked by to malo skor predlžovať výskum /davať šancu na zlyhanie. Alebo že možem skumať/vyrábať len jednu vec naraz. prečo to nemôžem deliť ? Kde je zmysel? len stupidne obmedzenie. Nákup a predaj zbraní, no nakupiť si nemožem nič, lebo všetkého mam nekonečno What a hell.. tak technikov nemožem najať ale zbraní mi sypú kominom že ich nemam kam ukladať. Nehovoriac o tom, že tych zbraní bolo pred 20 rokmi viac,

alebo municia, tiež nekonečno... to bol dosť rozhodujuci prvok a pocit z toho že nebudem strielať daavkov jak blazon lebo mam už len jeden zasobník a inak už len obračovač = samovražda. A vôbec strielanie dávkou alebo ine druhy strielania - tá vlastnosti pri špecializovaní sa vojaka je fajn, ale i tak mi to chýba prečo jeden tah = 1 výstrel ? Alebo kolko vlastnosti vojaci mali v Xcom 2 tu vobec nepocitujem že by nejake mali. Absolutne nemam pocit že sniper ktorý ma presnost 86 mieri presnejšie ako posledný funebrák s medikitom, možno ano ale rozdiel som si vobec nevšimol.

A to skupinovanie nepriatelov to je dalšia kapitola sama o sebe, rozmýšlam nad tým ako chodiť aby som nenarazil na inu skupinu kím jednu nevystrielam a nie ako ich všetkých vystrielať, pertože ak by sa hýbali naraz všetci tak by sa to nedalo a to mi príde ako že nevedeli ako to spravit aby to bolo hratelné tak to vyriešili tym najmenej nárocným sposobom na kodenie ale najdebilnejšie pre hráča
  • Mody uz jsou na nexusu. nejvetsi skoda je ze neni ificialne implementovany Secon Wawe oprions , ktery by z toho udelalo lepsi hru.Proc to tam nedali kdyz to tam vlastne je nechapu. Da se zprovoznit pomoci modifikace ale co to pak v realu udela se hrou nevim , kdyz se vyvojari nechali slyset ze to je neco s cim si jen tak pohravali.
    http://forums.2kgames.com/showthread.php?150041-Do-quot-Second-Wave-quot-Settings-Even-Exist-Doesn-t-Look-Like-It
  • Zbrane jsou klasicke, ktere mas na zacatku. Pak je tam laser a po nem plasma, kterou maji alieni od zacatku. To je vse.
    Psionicke zbrane nejsou, ale je to dovednost kterou zistakoji 3 tvoji vojaci.
    Alienu je docela dost: Sectoid, Thin Man, Floater (2 verze - rozdil v HP), Chrysalid (+ zombie), Muton (2 verze - rozdil v HP), Berserker, Cyberdisc, Drone, Outsider, Sectopod, Ethereal (+ zaverecny boss - vice HP)
    Souboj s ufem muzes ovlivnit predmetama, ktere vyrobis. Jsou na jedno pouzit (trefi dve nasledujici strely, uhne dve strely, a pak je tam jeste jeden). Ale maji jen maly vliv. Hlavni je zbran a stihacka (zakladni nebo ta co se musi vynaleznout a vyrobit).
  • walltar
    Byla ... tenkrát byly HC hry mainstream. *1*
  • MidnighT91
    Kdy se začnou objevovat první módy nevíte někdo ??? nebo kdy a to vyjdou nástroje...
  • Mimochodem, prostě mě nenapadlo že to nejde, protože v UFU to šlo. :)
  • Zajimalo by mne kolik typu zbrani jde vyzkoumat, zatim sem pochopil ze jdou laserovy typy a plazmovy typy zbrani a dal ??? A co nejake psyonicke zbrane ??? Kolik tak typu emzaku je v te hre ??? Taky by mne zajimalo jak jako hrac muzu ovlivnit sestreleni ufa v te minihre to jsem moc nepochopil, diky za odpoved.
  • No ale droni a cyberdisk jdou zajmout a pak je v misi ovladat. Jenze domu stejne privezes jenom srot, to je pravda :-)
  • No ja nevim, v okamziku, kdyz mate plasma gun na stihacky, tak opravdu staci ta zakladni stihacka s defense boosty. O tom nejsilnejsim delu ani nemluve. A ja bych take rad mel vlny ufo, ale proste tam nejsou. Jedno UFO mesicne je zhruba prumer :(
  • Aha, tak to je zajimave. Jak rikam, jedu uz druhou hru, prvni normal, nyni classic a misi je dost malo. Mozna dali nahodu i do tohoto.
  • Pisu 85% a vice. A ano, kdyz vojak mine pri sanci 100%, tak opravdu nevim, co si mam myslet.
  • velký ufa a základny si vemou svou porci času, i když mě štve, že to dost linearně narůstá.
  • Ten skin se změní jen když si nastavoval vojáka až před misí, když to zmeníš ve view soldiers v barracs, tak se vrátí z marodky nastavenej;). Jinak celkově ten globe je na prd. Vůbec na něm nemám pocit času a jde o to jen si zapnout další misi. V původním bylo skvělý, když člověk sledoval planetu a čekal co se kde stane..občas ho to zahltilo obšas měl klid. Tady žadnej terror není osamocenej a vždycky musís volit apod. V tomhle udělali velkej krok zpátky. Letecký boje jsou taky spíš nuda.
  • walltar
    Já bych se spíš vsadil, že to má problémy s ABP a nebo třeba s Ghostery .... taky mě tu videa moc nejedou. Když zablokuju adblok tak to někdy pomůže. A taky mě někdy dělal problémy 32b prohlížeč a 64b java ... to se taky vařešilo co sem nainstaloval FF nigthly. Stejně sem třeba měl problém když začínaly nové stánky CZC tak mě tam prakticky nic nefungovalo a někomu jinému zase jo.
  • Coffin.Corner
    To je vlastně pravda. Teď mi došlo že ta zbraň byla od jediného živého Sectoida kterého jsem chytil nad plán. :)
  • Zayl
    A já bych vsadil na to že Váňa vyhraje Pardubickou. A vidíš, oba se pleteme.
  • Aha tak to bude asi tohle. http://gaming.stackexchange.com/questions/87680/wheres-this-unit-analysis-view
  • z*******j spoilerista
  • A ještě jeden dotaz. Po výzkumu živýho to píše, že pro další prozkoumání tohohle emzáka mám v taktickym režimu použít UAC (Unit Analization cosi). Moc jsem to nehledal (protože jsem na to při boji pokaždý zapoměl), ale to je jako co? To semusí vyzkoumat, nebo je to nějaká vlastnost?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit