Přejít na výpis diskuzí
XCOM: Enemy Unknown - videorecenze
15.10.2012 | Pavel Dobrovský
214 příspěvků
-
Tak ono sa daju zbierat len treba stunovat, co je asi najnebezpecnejsia cinnost. Bez load save na ironmanovi je to prilis nebezpecne a neoplati sa to ;-)
-
Pokud emzáka chytneš živýho, zbraň je tvoje. Jinej způsob asi není a nebude, leda nějakej výzkum, kterej by zabránil zničení zbraně po zabití majitele.
-
Tak patch nevysiel, to ma len zmiatol ten dnesny uzasne aktualny clanok na eurogameri ;-) Problem stale zostava.
-
Taky ve mě hrklo jak ve starých kukačkách *1* Jinak ta situace, kdy se zbraně emzáků neustále rozbíjejí při každém zabití, zatímco na mrtvém vojákovi zůstane výbava komplet, je směšná. Za celou dobu se mi povedlo získat jen jedinou, nepoškozenou Plasma rifle, kterou jsem mohl použít
-
Ale vždyť píšu, že mi vadí jen ta vizualizace. Princip chápu, funguje to stejně jako v originále. Ale zrovna za pevnou zdí už mě několikrát taky dostali, což hovadina je.
-
Já zkusil hned první misi na Impossible, zůstal jsem na místě a za 3 tahy mě našla skupinka šedivejch. Takže pohybovat se dovedou (a vidět mě nemohli, pokud nemají několikrát větší dohled než já).
-
Jak je to napsaný v Brazílii? "We have ways" :)
-
To je prváě ta otázka...nejen pro tebe...proč to někomu jde v pohodě (jediný problém který jsem kdy měl, bylo pomalé načítání videa ale nikdy kousání) a někdo furt musí křičet o pitomém přehravači...já bych vsadil na to, že spíš máte zasviněný systémy...
-
Nejde, je to brouk, co bys z něj chtěl dostat ? Jdou akorát rozpitvat, stejně jako drony a cyberdisc.
-
Mně přišla vlna středních a větších UFO někdy ve čtvrtým/pátým měsíci hry. Na jedno velký jsem se odvážil a utratil jsem na něm tři interceptory s avalanchema a defensivním boostem a stejně jsem ho nesundal. Takže to nebude až tak jednoduchý.
-
a nakonec i kdyz stridas jednotlive vojaky tak na ne najizdi focus, pozdeji s 6 vojaky pri delsich presunech celkem otravne, ale porad nic zasadniho
-
No to jednak není základní interceptor, ale interceptor s upgradem a navíc je to o náhodě. Máš hry kde potkáš skoro hned na začátku scanovací UFO s death laserem který sundá normální interceptor na dvě rány a dodgnout se mi povedl jen defense matrixem.
Máš pravdu v tom že ten UFO hunting je odfláknutý a navíc hodně o tom kolik zrovna hra napočítá na RNG. -
Taky bych to tak videl. Je to dobra hra, ale k puvodnimu ufo to ma daleko.
Malo veci na vyzkum. Laboratore a vyrobny jsou na nic. Vyroba je divna (1 satelit = 20 dnu, 10 satelitu = 20 dnu). Globlani strategie na me pusobi jen jako nejaka zasterka, ktera me kazdych x dnu da taktickou misi.
Kombat me prekvapil, zruseni TU bylo dobre rozhodnuti a nikdy bych to necekal. UI a kemara jsou strasne. Inventar a vlastnosti vojaka, totalne zjednodusene. Strom skillu je dobry, ale zelenaci pak namaji moc moznosti co mohou udelat. Kombat je hodne o stesti. Kdyz hraji iron man, tak jsme zjistil, ze spoleham prevazne na hloupost AI. Misto vystrelu ho prinutim at stravi tah pohybem a nemuze mne pak nikoho zabit. -
No kedze UF je tak strasne malo, a vacsie su az na konci hry tak v podstate celu si vystacis so zakladnym stihacom + lepsia zbran, a to som nevyuzil ani tie tmp boosty. Kym prislo large uz som ten jeden firestorm mal.
-
Killere přečti si můj příspěvek. Já mám s misema přesně opačný problém. Jedu jednu za druhou.
-
Mám dotaz, lze Chrissalida zajmout živýho střelou z Arc throweru nebo jak se jmenuje ta první pistolka na paralizování? Včera jsem ho naháněl, ale nikdy nešlo vystřelit a psalo to "no target" přitom stál vedle mě. Normální zbraní ho zaměřit šlo.
-
Včera jsem vyzkoumal dvě mrtvoly (každá po dni) a Ellerium (4dny) a za tu dobu jsem dal tři mise (volitelnou, únosy a sestřelený ufo). A to jenom co si pamatuju, protože sem začínal už v nějaký misi se sestřelenym velkym ufem a ažpo něm jsem dával vyzkoumat ty emzáky. Prostě masakr.
-
Cože? Chci tě vidět jak sestřelíš normální large ufo s avalanche interceptorem. Nedej bože ty silnější.
-
Je to cele takove podezrele.... pockej 85% je prece 85%. To jako hra na vyssich obtiznostech podvadi? :D
-
Hram tiez na classic , ale nemam dojem, ze by emzaci mali nejaku supermusku. Jasne trafia obcas aj cez fullcover , ale to je dan za dvojtahovy system, tahove hry vzdy simuluju realtime, cize je to vlastne simulacia ze obaja po sebe strielate vyklananim z krytu. S AP by sa to nestavalo. Chyba mi blind fire, hlavne ked by som chcel trafit tie vybuchujuce auta a vyuzit to ako takticku vyhodu. Pravdu mas s UFO, cele to zostrelovanie je hrozne divne , a dost nudne. Ufo sa objavi naozaj iba obcas, zostreluje sa prilis lahko aj so zakladnym stihacom, rozmyslam na co su v hre 4 miesta v kazdom hangari, ked aj tie najsilnejsie ufa vydrzia mozno utok jedneho a aj po uplnom poskodeni je istota, ze kym sa opravi dalsie ufo sa urcite neobjavi ;-)