Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja na classic takovych situaci zazil dost kdy potkas jak rikas balicek. Kdyz jim das poradne pokourit a prezije jen jeden z balicku tak to proste kolikrat zabalil a zmizel ve FOW aby se o dve kola pozdeji objevil s kamaradama z boku:) Nebo a na to nezapomenu jak sem sem honil utikajiciho Elite mutota. Asi tri kola sem ho pronasledoval do nitra mimozemsky lodi, (mel jsem pocit z toho divnej pocit) a samozrejme jsem tupe vbehl do pasti kde byl balicek sectopoda:) Jinak jak jsi psal vyse s tim coverem tak na classic se me delo preste to samy cover necover samej crit a papapampala man down.
  • Nepopírám že sem velkej smolař (viz. nick). *16*
    S těma workshopama si nějak nejsem jistej. Oni asi přidávají inži, ale zároveň pro jejich stavbu už potřebuješ určitej počet inženýrů mít. Každopádně to napíšu asi takhle. Začínal jsem v Evropě a v podstatě od začátku mám ukrutně málo inženýrů a né a né se k nějakým dostat a to už jsem asi ve třetím měsíci (hry *15* ). Fakt mě štve, že Carapace Armour (nebo jak se to jmenuje) jsem v podstatě vyrobil až nyní (po dvou měsících od vynalezení).
  • Tiež mám pocit, že ohľadom armoru bol systém v originálnom XCOMe lepší. Celkovo okolo zdravia. Lekárničky mali okrem liečenia aj možnosť použitia stimulantov a liekov proti bolesti. Okrem toho, bolo vidieť do ktorej časti tela vojak dostal zásah a lekárnička slúžila len na zastavenie krvácania, resp. aby vojak misiu prežil.
    Tu by to však nefungovalo, pretože všetko je postavené na krytoch a vpodstate aj nevyhnutnosti, že vojaka trafia. EMZaci sa vyskytujú v balíčkoch po ceste, čo hru urýchľuje pretože ich netreba naháňať po mape a hľadať posledného ukrytého v skrini. Na druhú stranu, mám z toho pocit koridoru.
    Btw, nestažuj sa. V starom XCOMe sa stávalo, že bolo treba lietať jeden deň aj viacero misiíi. A to tu ešte zjednodušili, pretože nočné misie sú len iné nasvietenie a netreba nosiť svetlice aby vojak niečo videl. :-))
  • Jo, mě to taky strašně sere, ale celou dobu v práci se těšim na to, až přijdu domů a nechám se od toho štvát znova a dál. Už dlouho sem nehrál hru, který by mě během půl hodiny nasrala tak, že jí vypnu, ale po chvíly jí zase zapnu, aby mě za chvíly mohla znovu naštvat.
    To je peklo, poprat se s tím Vaším filtrem.
  • kostejnesmrtelny
    Ad inženýři: můžeš stavět workshopy, ty ti inženýry taky přidávaj.
    Ad skupinky MZáků: jo, je to trochu divný. Už se mi teda párkrát stalo, že MZáci přepadli mě a ne naopak, ale spočet bych to na prstech jedný ruky čerstvě prošlý cirkulárkou. Určitej pohyb tam je, ale minimální.
    Ad miss MZáků: nemůžu potvrdit, míjejí zhruba ve třetině až čtvrtině případů (čili asi jako já) a vcelku logicky (úměrně podle vzdálenosti). Hraju taky Normal. Full cover je platný, snižuje šanci na zásah. Řekl bych, že máš spíš prostě smůlu *4*. Střílení přes zdi je na houno, o tom žádná, ale dá se to naučit a pak s tím pracovat. Kazí to ovšem dost dojem.
    Ad brnění a jeho efekty: to je podle mě spíš plus. Skeleton armor dává bonus k obraně (zvyšuje šanci na miss), jinak je to zatím všechno o životech navíc. Je to přehlednější a neřeší se přesně jak píšeš, žádný házení kostkou, takže se u toho míň navztekám.
    Ad četnost misí: jak jsem napsal, hraju taky na Normal a i po cca 7 měsících mám tak tři až čtyři mise měsíčně. Asi jsi je nasral *1*
  • Jo tak to taky nevim...ale myslim, že ne...sice jsem to nehledal ale ani sem si toho nikde nevšiml...panic level u té mise je zobrazen ale to bude spíš -actual-
  • Nene, já mám na mysli vědět tohle předem, abych měl podle čeho se rozhodnout, na kterou misi jít (když z toho udělali tak klíčovou věc). Oni napíšou že se zvedne panika, ale nevím o kolik, což je docela zásadní. Ještě se mi nepodařilo vypozorovat, zda to není dáno obtížností mise v daném regionu. :/
  • Tak promiň, ale tohle se mi ještě nestalo a dle tvýho popisu to vidím spíš než na úmysl hry na chybu při generování "balíčků", kde je to prostě náhodně prsklo moc blízko Skyrangeru. To že to byl masakr si umim představit. :)
  • Taky se mi párkrát zdálo, že mi zmizela u některé z postav výzbroj (zbroj/zbraň nebo obojí)..a mám pocit, že jsem si toho všímal u těch postav, které se vracely z "rehabilitace" (zotavovali se po zranění)
  • Jo...v situation room je taková přehledná tabulka...myslim že i po dané misi je to napsáno dole v logu...
  • Abych jenom nenadával. Inventář mi taky nijak moc nechybí. S kamerou jsem si ale včera taky užil svý a řešitelný je to jenom otáčením kamery. Bylo to peklo. Jo Inženýři...tohle bych chápal spíš u výzkumníků (přecijen mezi 10ti výzkůmníky ještě nemusí být borec, který rozumí tomu co zrovna na daný výzkum potřebují). Inženýr je ale greesmonkey s titulem, který podle výkresů za podpory výzkumníků postaví cokoli, ale bude to prostě trvat dýl.
    Z tohohle důvodu se zdá, že je rozumnější brát na misích Inženýry. Výzkum bude trvat dýl, ale pojede. Pokud nemáte Inži, to krásný brňko který by tak strašně slušelo vašim na kaši rozstřílenym soldátům prostě nevyrobíte (nehledě na hromadu dalších neméně důležitých vecí).
  • Helmy ve hře jsou, ale jak již bylo řečeno - pouze ve formě DLC pro předobjednávky. Což se mě osobně nelíbí (a to předobjednávkové DLC mám) a předpokládám/doufám, že v nejbližších týdnech jej uvolní i pro ostatní hráče.
  • reakce na Zayl
  • To je divný...mě to Firefox přehrál úplně v pohodě bez jedinýho trhnutí...jestli spíš nebude problém mezi židlí a klávesnicí...
  • Naopak - na grafiku si (nejpozději) po pár hodinách zvykneš. Právě ty "čtyřhodinové tituly" musí zaujmout alespoň tou grafikou, když už ne herní dobou a obsahem.
    Já osobně problém s grafikou XCOMu nemám, celkem se mi i líbí a od strategie (zvlášť tahové) jsem nikdy grafické orgie neočekával.
    Klidně mohla být grafika ještě horší a nevadilo by mi to, ale poladit mohli ovládání a kameru - někdy je peklo určit postavě kam přesně má jít (musím rotovat kamerou do chvíle, než jde na dané místo najet myší a neskáče to třeba o patro níž) a pohyb ve více-patrových budovách je díky poskakování kamery doslova očistec *16*

Nicméně hratelnost je jinak na jedničku *3*
  • Hele stim ze se nehnou to neni vubec pravda. Jeden priklad za vsechny - Ja mel jednu misi kde na me hned v po prvnim tahu kdy jsem nikoho jsem neobjevil vyritilo 9 mutonu a jeden bersekr a ne z jednoho smeru. Totalni masakr a jak jinak fail mise:)
  • Shania
    Protoze nechapes herni mechanismy, kryt jen zvysuje obranu vojaka z urciteho uhlu, nedává mu to imunitu. Kdyby jsi imunitu mel, tak budes donucen utocit na kazdeho emzaka z boku.
  • Zayl
    Rád bych se podíval na na jakoukoliv videorecenzi, ale vaše video technologie nejen že odmítá fungovat ve firefoxu, ale i v IE, což jsem zažil poprvé. Asi mám smůlu.
  • K tomuhle ještě dodám. Je tam někde vidět o kolik se zvedne panika na kontinentě na který se vykašleš? Čekal jsem o jeden bod, ale tak to nefunguje. Jinak souhlasim, že tohle rozhodování se na kterou misi poletim je taky...ehm...trochu...obzvlášť když je tu Skyranger o dost rychlejší než v UFO:EU.
  • No tak nevim, mam z tohodle xcomu smiseny pocity. Jako hraje se to dobre velice dobre. Ale. Od obtiznosti classic je pro me nepochopitelny ze je obtiznost resena megaheptaultra boostem emzaku viz. v plnym coveru ve smeru primo proti emzakovi koupim pomalu pokazdy critic z 50 metru, oproti tomu mam ja sanci na hit 25%. To me neprijde zrovna dobry reseni. Zas na druhou stranu od tyhle obtiznosti umi AI pekne obchazet a utocit z boku a negovat cover:) V kombinaci s boostem aimu je to vazne smrtelny kombo. Nicmene tohle je pouze muj osobni pocit. O inventari a munici myslim nema cenu se zminovat:) Co me zklamalo je (mozny spoilery) - Random rozdelovani classu u vojaku (v pozdejsi fazi hry je zas predem dany kterej vojak ma psy gift a kterej ne, tady by me vic sedel ten random). Interceptory uplne k nicemu dohral jsem hru s jednim jedinym a jednim firestromem. Dale psy vojaci - opet k nicemu. A ja se tak tesil jak to budu kosit psy schopnostma a oni me nechaji zahrat s takovym vojclem jen jednu misi a to jeste posledni? WTF ?Navic prvne ma jen jednu psy abilitu a pri startu posleni mise dostane dalsi dve to znamena ten max. psy lvl (kterej jinak nejde vylevlit nez prave onim nastupem do posledni mise, mel jsem 3psy vojaky ale jen ten jeden se dostane na max lvl) Takze sem si snim zakosil jen jednou a na posled pac pak je konec. (a to znamena ze i moje pracne zkoumany a vyrabeny psy-armor je vlastne k nicemu) Again WTF? To jako mela bejt ukazka jak muzou bejt hruby nebo co? To me defacto tak nas***o ze uz to ani nemam chut zacinat znova:( Vytky mam k par bugum - mizeni vybavy z inventre (V pozdejis fazi hry to fakt neni nic prijemnyho), haluzovani kamery pri prepinani vysky, automaticky prepinani kamery na max. vyskovej lvl.( Ve zricenym ufu kdyz si musim u kazdyho vojaka zvlast prizoomnout jak je na tahu pac jinak cumim na strechu ufa, tak je to fakt otrava). Ale ve finale je to preci jen nejlepsi tahovka za posledni roky, takze si ji uzivejte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší