Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Muzu si vyrobit i utocny stroj? Myslim ze jo ale nevim jak ho vzit na misi
    • Normálně ho přidáš místo vojáka...při sestavováníteamu
      • Zajimave, ja ho nikdy nepouzil. Vojak ma prote tolil vyhod, ze mi to prislo zbytecne.
        • Já asi dvakrát...vždycky jako kamikadze unit...
  • Docela me prekvapilo, jak se hra dobre hraje na gamepadu, puvodne jsem ho zapojil jen ze zvedavosti a nakonec u nej zustal :).
    • jojo je nas vic.. navic to hraju na big screen :))
  • co jste mysleli tim "hra nepusobi archaicky"? znamena to posun smerem k mainstreamu? Proč je nutne čtenarum neco podsouvat a proč se v recenzich nepojmenuji veci pravym jmenem. Podsouvate nam, že kdo nechce zjednodušení je archaicky a to nejen v tehle recenzi.
    • Aj starý XCOM bola predsa mainstreamova hra. Len sa asi za 20 rokov zmenil.
      Nový XCOM je dobrá hra, čakal som niečo komplexnejšie. Nie ani tak v taktickom móde ( alebo v grafike optimalizovanej pre konzoly ), ale skôr vo výskume a nových technológiach. V tomto ohľade je pre mňa zjednodušenie v hre sklamaním. Nové vynálezy sa objavujú príliš samozrejme a rýchlo. Zbrane zostali rozdelené rovnako na 3 úrovne - tu som čakal viac. Naproti tomu čo sa mi páči je, ze armor už nie je jeden ultimátny ale je potrebné zvážiť pre a proti pre jednotlivé triedy.
      • ja stary xcom ani tenhle novy nehral, jen reaguju obecne a co jsem četl nejake reakce tak jsem mel dojem že stare ufo byla hc hra
        • walltar
          Byla ... tenkrát byly HC hry mainstream. *1*
    • Nejprve doporučuji zjistit si význam slova "archaismus"...to nemá s mainstreamem co dělat...nebo snad chceš naznačit, že UFO bylo ve své době záležitost nějakýho undergroundu? )))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit