Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak jak nekdo psal ze mu mizi vybaveni tak mel pravdu zmizeli mi 4 laserovy pusky...
    • Taky se mi párkrát zdálo, že mi zmizela u některé z postav výzbroj (zbroj/zbraň nebo obojí)..a mám pocit, že jsem si toho všímal u těch postav, které se vracely z "rehabilitace" (zotavovali se po zranění)
    • Shaker
      nemizi, jen kdyz je nekdo zranenej v misi a ma na sobe to vybaveni a jde do nemocnice, tak dokud se neuzdravi, muzes tim ohaknout ostatni vojaky, ale jakmile je ze spitalu venku, tak vsechno co mel ma na sobe zpatky a ty pak musis hledat, kterej ze to byl :)
    • asi si je poslal nejakemu statu jako darecek.. chce to cist, kdyz na tebe vyskoci okno... zrovna tohle jednou po me chteli ;)
      • Mno prave ze ted je po me nejakej stat chce a ja najednou koukam ze je nemam...
    • nemas v tymu nejakeho cecha nahodou?
      • Dva izraelce, nemku, mexicana, rusku a tank. Tak leda ze by mexican!
  • Hra je super, ale vadi mi automaticka zmena vyska kamery. Vzdy kameru oddialim, aby som lepsie videl (skoda, ze zoom nie je vacsi), ale po prepnuti sa na ineho vojaka sa kamera opat priblizi tesne za neho. Je to mozne nejako zrusit? Dik.
    • Shaker
      neni, protoze to nema fungovat jako zoom, ale jako ruzny vejskovy hladiny, takze kdyz prepnes na vojaka, zobrazuje se ti jeho vyskova hladina
  • To jsem jediný koho ta hra zklamala?
    • no... asi jo ;-)
      • Tak tim pádem jsem asi jedinej kdo hraje na PC a hrál předešlí díly....
        • Shaker
          kamarad, co hral predchozi dily rika, ze to neni xcom, ale porad je to dobra hra... me jakozto zacatecnikovy xcomu se to libi hodne a jako jedna z mala her dneska se s clovekem fakt nijak zvlast ne*ere
        • No hele, nemůžu přímo říct, že by mě zklamala, ale dohrál jsem si 1 a nějak nevidím důvod hrát to znova. Původní díly jsem (kromě Apocalipsy) dohrál asi 10x, takže tu asi něco špatně bude. (Jsem též hráč na PC)
  • Skvela hra ale prijde mi dosti narocna.Ufo jsem nikdy moc nehral ale mam nahrane stovky hodin treba v Heroes a tady proste i na normal dostavam v pozdejsich fazich hry na prdel.Ani ne tak v souboji jako hlavne ekonomicko-technologicke problemy:)Taky mi prijde ze mapy se az moc casto opakuji.Prvnich cca 10h jsem si naramne uzil,ale ted uz se dostavuje pocit stereotypu..abych do hry investoval penize musi mi vydrzet mnohem dele:o
  • je ve hře nějak vysvětleno, z jakého důvodu mimozemšťané nepoužili konvenční zbraně (chemické,toxické, jaderné..) při invazi ? ta idea mimozemšťanů, přiletivších z jiné galaxie jen proto, aby se mohli účastnit přestřelek na ulicích a krýt za auty mi přijde dost přitažená za vlasy, připomíná mi to assassins creed, kde ostatní protivníci čekají, až si to hráč postupně vyřídí se všemi jeden po druhém

mimochodem, ty problémy s trhanými videy jsou jen u mě ? tahle videorecenze měla tak jeden snímek za vteřinu
    • Protože nechtěli lidi vyhubit. Víc neřeknu, byl by to spoiler, totiž o tom tak trochu je příběh ...
    • Ve hře se nad tím pozastavují i postavy na základně. Vysvětlený to tam je :)
    • To si přeci můžeš domyslet nějak sám proč nás nevyhladí úplně. Proč pořád všichni musí mít všechno vysvětleno do detailu? Lidi přestalo snad bavit přemýšlet?
      Já mám rád,když si můžu některý věci nějak vymyslet sám...třeba nás nezničili atomovkou,protože nás chtějí jako potravu,nechtějí zničit ekosystém a budovat tady něco atd atd. Můžeš si dát tolik důvodů proč nás nezničí jedním stisknutím tlačítka.

Třeba to jsou Gangsta mimozemšťani co prostě jdou jeden na jednoho co já vim.
      Jinak video mi šlo dobře.
      • Shaker
        tak ted si nastval nejednoho hatera konce Mass Effectu 3 :D Jinak naprostej souhlas, predstavivost lidi, predstavivost!
      • Kein
        No já jsem teď na jejich pozemské základně a maj tam nějaký trubky dólů do zemského jádra, a cilvilisty v nádržích, třeba to jádro chtěj vycucnout, to je jedno, ale nějaký důvod pro to asi mají. :-)
        • to je ale spoiler, pane :)
          tedy mi je to jedno, já to hrát nebudu, ale ostatní nemusí být nadšeni :)
    • *videi
  • Jinak díky za videorecenzi;)...nedáš někdy mulťák(nemyslím multivitamín, nápoje k vzájému zápolení se mohou pít jakýkoliv;))?
  • Mám dotaz, lze Chrissalida zajmout živýho střelou z Arc throweru nebo jak se jmenuje ta první pistolka na paralizování? Včera jsem ho naháněl, ale nikdy nešlo vystřelit a psalo to "no target" přitom stál vedle mě. Normální zbraní ho zaměřit šlo.
    • Jak je to napsaný v Brazílii? "We have ways" :)
    • Ghost47
      Nejde, je to brouk, co bys z něj chtěl dostat ? Jdou akorát rozpitvat, stejně jako drony a cyberdisc.
      • Mimochodem, prostě mě nenapadlo že to nejde, protože v UFU to šlo. :)
      • No ale droni a cyberdisk jdou zajmout a pak je v misi ovladat. Jenze domu stejne privezes jenom srot, to je pravda :-)
  • A ještě jeden dotaz. Po výzkumu živýho to píše, že pro další prozkoumání tohohle emzáka mám v taktickym režimu použít UAC (Unit Analization cosi). Moc jsem to nehledal (protože jsem na to při boji pokaždý zapoměl), ale to je jako co? To semusí vyzkoumat, nebo je to nějaká vlastnost?
    • Aha tak to bude asi tohle. http://gaming.stackexchange.com/questions/87680/wheres-this-unit-analysis-view
  • Kein
    Někdo si tu stěžoval, že PSI schopnosti jsou až ke konci hry a tedy je hráč moc nevyužije. Je to omyl, tempo postupu hry si hráč určuje sám a to tím zdali vyzkoumá výzkumy, které vám odemknou postup v hlavních questech. Pokud teda máto málo zkušených mariňáků, nebo surovin na technologie, jednoduše nezkoumejte hned vyzkumy označené zeleně (PRIORITY). Hra se takhle "neposune dál" a vy si můžete farmit posádky a suroviny pořád proti těm samým, slabším nepřátelům (nepotkáte nikoho badass). A nepodceňujte capování živých emzáků, chce sice fištróna je chytit, ale zase máte pak dříve emzácké technologie.
    • To neni pravda, silnejsi alieni se zacnou objevovat nezavisle na tom co udela hrac. Jedine kdy to plati, je ze PSI alieni se neobjevuji dokud nenapadnes zakladnu.
      • Kein
        No možná časem ano (mě se to teda nestalo), ale je to o dost pomalejší proces, než když jedeš po zelených výzkumech(s mutonama jsem se setkal až po zeleném výzkumu). Ještě před alienskou bází jsem měl deset Colonelů a plasmové zbraně. Jen ty poslední zbraně, fůzní, jsou dostupné až po psi zkušenosti. Jinak co se týče samotných psi schopností, tak pokud nebudete zelenat, tak si v klidu vytrénujete tři psi vojáky a vzhledem k tomu, že jeden psi na full, na tým bohatě stačí, tak je to víc než dost.

Jinak s panikou problém nemám, hned ze začátku jsem se snažil co nejdříve satellite uplink a čím více satelitů máš tím více ufo odchytneš a snížíš paniku.
      • Pravda jen z půli. Pokud dlouho používáte základní vybavení a jen "farmíte", udržujete paniku a rozšiřujete bázi, tak se Alieni příliš nesnaží o progresivnější postup. Vždy to je o akci a reakci. Je ale pravdou, že určité tempo je třeba udržovat, jinak vám i základní nepřátelé pomalu vojáky utlučou a panika zemí se taky neudržuje snadno. Moje TOP elitní komando má za sebou kolem 26 misí (průměr mezi členy týmu). Jak už bylo psáno, důležité je nedělat příliš pokroky v zelených výzkumech....já sice mám jistý klíč, ale jistý útok odkládám Dobrý způsob je vytrénovat dvě samostatně bojeschopné jednotky (tj. 12 vojáků) a poté rozumným tempem zkoumat, vyrábět a vylepšovat. Hra je díky tomu mnohem zábavnější. I Fallout 2 šel dohrát za 15 minut :D
        • Četl jsem, že jedním z hlavních rozdílů mezi obtížnostmi Classic a Normal je to, že se na Normalu mimozemšťané chovají tak, jak popisuješ, tzn. na strategické úrovni nikdy moc nepředbíhají hráče. Na obtížnosti Classic jedou svým tempem a je jim jedno, jak na tom hráč je.
      • Jj, bohuzel je to tak a je to dalsi z veci, co mne vadi. Hra mne primo nuti se vsim spechat.
  • Kein
    Tak dneska jsem přišel o Technovikinga a Thor Steinar dostal řádně na p*del, alespoň Rasputin, John Wayne a Xena žijou.

Ze začátku mě hra moc nechytla (spíš se mi hnusila), ale pomalu jsem se do toho dostal a určitě kupuju. Je to povedené, i když mi tam pořád vadí ovládání kamery, konzolovité menu a ta Toy Story grafika.

Za mě osobně, téhle hře chybí k dokonalosti reálná stylizace a reálné zbraně (myslím ty počáteční, startovní) a více zemí by tam taky mohlo být (Evropa = DE. FR a GB wtf??) pak by to bylo cool, ani mi už nechybí inventář jako v předchozích Xcomech. A konečně taky hra, která se musí opravdu hrát s rozvahou, protože s příchodem Bersekerů to začíná být docela maso.
    • jaký wtf, jsou to největší hráči na evropskym poli
      • Kein
        Tak to Nigerie na africkým asi taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit