-
Chapes, vojak stoji za zdi u dveri, a není moc tezky vystrcit hlavu (coz delaj) a kouknout na vteřinu dovnitř takze ufona uvidi, prijde mi to vic realny nez v puvodnim ufu. Takze o nem vi a strilet na nej muze tak ze klekne u dveri a vykloni se. To ze nesedi animace , ještě neznamena ze line of sight tam není. Muzes si to docela pekne ověřit u raketometu třeba.
-
No ano, přesně ty. Jenže když animace není schopná poslat ty střely kolem překážky, nemělo by tam být možné střílet, ne? To je ten problém, nefungující line of sight.
-
To jsi měl zřejmě velké štěstí, mě se to stávalo každou druhou hru. To co jsem uvedl byl sice extrém, ale střelba skrz zeď u dveří a spousta rohů neskutečně bugovala.
-
on ma mozna na mysli tu animaci. Tam obcas ty strely litaji opravdu pres vsechno mozne. Jinak ve hre stejne jako obcas clovek trefi emzaka s malou pravdepodobnosti, tak se to podari i emzakum. Clovek si mysli, ze ma plne kryti a stejne to chytne, holt i 98% sance obcas nevyjde, tak samozrejme 2% obcas vyjdou.
-
mně by udělal radost datadisk, který by přinesl zpátky mechanismy z původního prvního dílu
-
Nic takového se mi teda nestalo, aspoň si to teda nepamatuju. Přes okna mě kropili, i já je, ale to co píšeš je fakt divný.
-
To že to nefunguje jak má. Když je mezi mnou a emzákem barák, tak na mě nemá moc střílet. A místo toho si to do mě vesele sype přes dvě zdi, a lavičku. A pokud vím, doteď to nebylo opraveno.
-
Ale tak neříkám, že nemůžou pár věcí změnit, ale proč ze hry vyházet všechny zajímavé elementy? Proč se zbavit inventáře? Managementu základny? Proč sakra měnit $ za simoleony (§)?
A na vrch toho všeho to škálování obtížnosti, které zřejmě nikoho nes*re. -
Napodobne. Ano mam rad puvodni XCOM a vim ze tohle neni puvodni XCOM. Da se rici, ze to neni nijak super hra, ma lecos, co by se mohlo upravit a udelat jinak, ale na druhou stranu, urcitou zabavu to dava a je to dobra hra. Osobne nevim, kdy si koupim ten datac, ale planuju to, protoze me ta hra i tak bavila (i pres nastavani, kdy jsem schytal nekolikrat na dulezite misy jen miss miss miss.., coz mohlo znamenat na ironmana konec).
-
Problém bohužel není ve hře, ale v tobě. A to jsem taky fanda původní hry (nezarytý).
-
Hra se přizpůsobila dnešnímu hráči. Kdyby ji udělali stejnou jako původní hru, jen s lepší grafikou, určitě by to nemělo takový úspěch. To by hráli snad jen pamětníci. Ač i já hrál původní Xcom, u tohohle jsem se parádně bavil.
-
Co se ti nelíbí? Ve skutečnosti přeci taky můžeš střílet přes lavičky a domy(okna). Navíc je to hra, ne simulátor.
-
Nechápu proč ten sarkasmus ventiluješ zrovna tady, vždyť Firaxis jako jeden z mála zůstal věrný více, méně kvalitním datadiskům. Kousky jako Beyond the Sword, Alien Crossfire, nebo Brave new World, patří do síně slávy.
-
Čo je škoda, pretože toto malo obrovský potenciál. A keďže UFO a JA patria k mojim naj titulom vôbec, je toto sklamanie ešte väčšie.
-
když čtu recenzi tak je dobře udělaná opravdu mám chuť to aspoň zkusit ale když jsem znovu rozehrál XCOM... no udělalo se mi špatně při pomyšlení co mě tam ještě čeká... Ano je to jiná hra, bohužel a možná i obhudik... pro mladší generaci to je určitě příjemné zpestření ale pro zaryté fandy? Naštěstí existují alternativní pokračování nebo stará CZ trilogie (která sice změnila hodně žánr, ale pořád má co do sebe)
-
To by chcelo sledovať dráhu projektilu a vyhodnocovať kolízie a bolo by jedno, aké členité je prostredie. Samozrejme, to by nesmeli byť len ako efekt, ktorý často pôsobí smiešne (v tom akčnom pohľade), keď dráha ani nekorešponduje s miestom zásahu.
-
Pocitam ze to je sarkasmus. Me to po ranu nemysli:)
Ja souhlasim s SK -
Me ne. Ale v dnesni dobe neni problem 14 dnu nebo mesic pockat a koupit ve sleve. A spokojeni budou vsichni-hraci i vydavatel.
-
Ani ten vyzkum neberu. Problizne od pulky(nebo tri ctvrtin) hry moji vyzkumnici nemeli co zkoumat. Vyvojivy strom chudy az k nevire.
Nove UFO jsem dokazal hrat az ve chvili,kdy jsem si pripustil ze je to proste nova hra a s X-Comem nema nic spolecneho. -
To splnuje vetsina dlc. Jsou i vyjimky ale ty jen potvrzuji pravidlo.