Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Základní myšlenka je stejná, jinak je to jiná hra. Jakákoli variabilita je zadupaná do země (počkat, přidali tam barvičky!). Která mechanika vlastně zůstala nedotčená? Hmmm... No, možná ten výzkum. Zbytek byl osekanej a jakoukoli variabilitu postupu a taktiky.
    A co toho přidali navíc, bugy, těch přidali hodně a co teprve ta nová AI, která má zřejmě ten nejpříšernější systém zvyšování obtížnosti co jsem kdy zažil.

Jo, skutečný nástupce.
  • Ti dam takovy prilis, ze ti bude kozich malej.
  • jo strileni skrz věci pusobi divne, ale kdyby tam byl precizni line of sight tak clovek asi nevystreli vůbec, diky clenitosti prostředí, muselo by byt o dost chudsi aby to nebyl opruz jak blazen.
  • Jo a taky mi prijde, vzhledem k tomu z jakou lehkosti a preciznosti to do puvodni hry zakomponovali, ze to tam mělo byt uz od zacatku, jen to jaksi nestihly v den vydani docelat, jak uz to byva dnes zvykem.
  • myslim ze uz jen to ze jsou obe tahovky je znak toho ze mají spolecneho dost, a zakladni princip je taky stejnej. geoscape,vyzkum,zakladna, mise atd..lisi se to jen jinejma postupama, ale výsledek je skoro totez.
  • Oblivion, Skyrim,x3 albion prelude a dalsi..jak nikoho nenapadlo?:)
  • rancor1223
    A ona ta hra šla vnímat jako remake originálu i předtím? Já jen, že kromě jména a trochu toho lore co přežilo toho moc společného nemají.
  • Gothic 2: The Night of the Raven
  • Zayl
    No, máme tu rozšíření herního obsahu které je intergrované do hlavní hry a díky svému rozsahu je skutečnou hodnotnou součástí.

Tuto novou a revoluční ideu by to chtělo rozšířít a nahradit jí dosavadní model DLC, který za několik let svého působení způsobil všeobecný úpadek kvality po-releasového obsahu. Až mě zaráží, že to doteď nikoho nenapadlo! Geniální.
  • a plastove zastavka je povazovana za tezky kryt protože je vysoka
  • kovar.jakub
    Pětistovka mi přijde vzhledem k množství novinek jako adekvátní cena.
  • Vypadá to skvěle ale bohužel si myslím že cena za datadisk nebo dlc nestojí což je škoda. Protože tím utrpí spíš značka jak hráči :( Jen se bojím že s tímto přídavkem hru už nebudu vnímat jako remake mé nejoblibenější dosové klasiky. To by člověk musel být fakt velký fanda serie xcom aby to za tu cenu koupil. Což budu určitě já. Ke koupi čekám už jen na češtinu.
  • To je predsa pokrok. Tvorcovia vybrali to najlepšie, čo bolo v 20 rokov starej hre a prepracovali to k dokonalosti. To ostatné bolo nezaujímavé a otravné a preto to tam nedali. Emzáci sa už dokonca začali aj sami pohybovať, čo je pri kapacite dnešných počítačov skoro zázrak. Síce chodia bezpečne v homogénnych trojiciach, ale oni sa medzi sebou nemajú radi. Systém boja, ktorý bol medzi tým prekombinovaný až na úroveň náročného Jagged Alliance 2 je príliš a preto sa tvorcovia rozdhodli, že to vratia ku koreňom, resp. pred korene. A je to úspech. Hodnotenia vysoké a hráči nadšení.
  • Steam sales za 5 ojro ..ale s takovou v létě či až za rok :/
  • Opet vesele strilime pres sloupy, domy, lavicky a cokoliv co zrovna stoji v ceste ale neni povazovano za prekazku protoze...eee protoze proste proto a hotovo. Neva ze uz puvodni xcom defense zvladl tak jednoducho vec jako met dotazeny line of sight, jednoduse a logicky....pred vic jak 15 lety
  • kovar.jakub
    Ta základní ano, ale zasahuje do ní ještě EXALT linka, která jde trochu mimo, plus přibylo pár pěkných misí.
  • nighters
    Příběhová linka bude úplně stejná?
  • BoB.2
    26.11 bude čeština.
  • xcom jeeeeeah ... mate někdo informace o ceskem prekladu ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit