Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EuroSamurai
    Já všude čtu že na PC je to příšerně optimalizovaný takže se mi do koupě moc nechce i když demo šlo v pohodě.
  • Ringwraith
    Last Remant už párkrát byl v docela vysoké slevě. No na Vánoce ho snad chytneš.
  • MrSanta
    Však taky usilovně čekám, až Last Remnant na Steamu krapet spadne (30 € je na mě moc) a pak s radostí zakoupím. Snad se tak stane na vánoce. Hru jsem už měl půjčenou od kámoše, ale když mi nechali zemřít mou oblíbenou postavu, tak jsem v návalu zlosti hru odinstaloval a vrátil kámošovi. A ten už to taky nemá...
    Lost Odyssey jsem sledoval na YT a ta hra mě nadchla. Hlavně ty vzpomínkové příběhy - to byla někdy silná káva. Nemaje X360 si však mohu nechat jen zdát *9*
  • EuroSamurai
    Já určitě ne.
    Zeptal sem se ho slušně proč sem teda leze a ještě sem to zduraznil smajlíkem. *3*
    Ale pokud máš nákej argument tak sem s nim rád si ho přečtu.
  • Kdo že se to chová uboze a sprostě...?
  • Jinak japonský hry už nehraju. Podle mě v nich je pár dobrých momentů, mezi nimi je však zdlouhavé a nudné nic. Hrál jsem na PS2 třeba Shadow of Colossus - souboje super, ale to jejich hledání byla hrozná nuda. Hrál jsem Final Fantasy, nevim už kolikátej díl a nic moc. Trochu dýl jsem vydržel u Atelier Iris. Nejlepší japonská hra, na jejíž jméno už si nepamatuju byl horor, kde hrajete za malou holku, nemůžete se bránit a foťákem fotíte duchy - sakra takovej strach jsem snad u žádný hry neměl. Ale celkově pro mě asi japonský hry nejsou.
  • EuroSamurai
    Zato muže ten zpropadenej ecchi žánr !:D
  • Přoč by se to nemoihlo stát dávat jakékoliv hodnocenní je přeci svaté právo recenzenta a zrovna fps , který už posledních 7 let nepřišli s ničím novým by si zasloužili 5/10 jako naprosto průměrná hra
  • BF3 a MW3 jsem nikdy nehrál, nikdy hrát nebudu, a nic jsem o nich nepsal, takže tvůj příspěvek bys měl směřovat někam jinam, ne na mě.
  • ales.smutny
    Last Remnant je super...i když ne tradiční, tak je to hodně dlouhá a nápaditá hra.
    Za sebe ale No.1 Lost Odyssey.
  • Ringwraith
    No jasně a my všichni hráči JRPG jsme hrozný lolikoni.
  • Tady si nejsem jisty, jestli to autor mysli vazne nebo ne. Tohle hranici s trollem, ale pokud opravdu veris tomu, cos napsal, tak je mi te lito z celeho srdce.
  • LEON87: Vydis, ja jsem puvodne chtel napsat Squalla, ale myslel jsem ze ho tu nikdo nebude znat.
  • Ringwraith
    Ty chudák jsi asi nepochopil něco jinýho.
    Myslet si to můžeš a dokonce tomu i věřit.
    Ale stejně jsi to sem napsal aby jsi nás vyprovokoval - troll.

Kdyby jsi nebyl troll, tak napíšeš "moc se mi to nelíbí, mám radši ratatatata"...
  • souhlasim, nevkusnost designu, skoro by clovek rekl, ze to evokuje pedofilii, kdyz vidim ty modely holcicek... Japonci jsou zvrhli, ale rpgcka ocividne delaji asi dobre... Skoda, ze si je nikdy nezahraju kvuli prvnimu duvodu:)
  • Mno Clouda bych nejradši zastřelil páč za celou hru mlel jen ty svý emo kecy a žádná výrazná změna v charakteru.Pokud zůstaneme u FF ságy tak najdeme x lepších charakterů než je on(Kain,Terra,Squall,Kuja atd...)
  • V tom pripade chci videt, jak BF3 a MW3 dostavaji 5, 6. .... Pockat to se nikdy nestane protoze svet by neunesl takove mnozstvi Fanrage.
  • http://tinyurl.com/4y28caq
  • Na japonskych hrach se mi liby, ze ten "mlicnak" jak to tu pises, se neboji zaobirat se emocemi. Treba Cloud z FFVII (vim je to obvi priklad, ale doufam ze alespon nekdo by ho mohl znat), ten se v tech emocich primo vali (hlavne vycitky, ale nechci spoilovat, kdyby tu hru snad jeste nekdo nehral). To bohuzel pro Zapadni hrdiny neni cool. Emoce jsou pro baby a zzenstilce. A to je podle mne skoda
  • jakypak trollit, pouze pravda a sejri vas to dost tak mi to ocividne jde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit