Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jn na tebe nemam ty troll chudaku.
  • A tahle stranka je jeste docela klidna. to se mrkni na lensoftruth.com ktery porovnavaji jak hry vypadaji na PS3 a X360. To je teprv exploze. Ja tam chodim se vzdycky zasmat. popripade trollnout necim ve smyslu Wii has the best graphics on the market. *15*
  • Mr Santa: Ono FFXIII jako takove neni top prikladem zanru, i kdyz jsem se u te hry docela i bavil. Skoda ze nechces investovat do konzole (rozhodne te za to nebudu persekuovat, to je preci blbost), protoze treba Valkyria Chronicles by se ti mohla i libit. Jinak DSko asi take nemas, co? Tam vyslo hodne kvalitnich JRPG ... jsem rad zes vypich treba ten Dragon Quest. To je vyborna serie.
  • EuroSamurai
    I když možná bych neměl bejt překvapenej když se tu lidi dokážou hádat i kvuli tomu která platforma má víc pixelů :)
  • Sry to je dole na MrSantu
  • Mno tak FFXIII je tak nějak celkově pranýřovaná takže neni divu že se ti nelíbí, mě se taky zajídá.Jinak najdeš několik japonskejch her co se vymykají nebo nejsou tak brutální ve vzhledu jen hledat *15*.
  • Na místní trolly games.cz nemáš, ale i tak dobrej pokus a mínusko tam máš ;)
  • EuroSamurai
    Já to pochopil tak že si tvrdil že dospělý ženský postavy vypadaj jako školačky :)
  • MrSanta
    Já neříkám, že mají vypadat jinak. Já jenom říkám, že to nezapadá do mého vkusu *3*
  • EuroSamurai
    Každej at si hraje co chce.
    Jop tak by to mělo bejt ale když se někdy podíváš do zdejších diskuzí k JRPG tak se tu non-jrpg hráči chovaj dost často hodně uboze a sprostě.
  • EuroSamurai
    A jak jinak maj vypadat když jim je 10-15 let?
    Není to tak dlouho co někdo narážel nato že Yuffie z FF vypadá jako školačka což není nic divnýho vzhledem k jejímu věku ale danná osoba prostě nevim proč ji považovala za dospělou.
    A je pravda že mužský postavy sou vzhledem zženštilý ale já nevim mě de spíš o charakter postav než o to jak vypadaj . :)
  • EuroSamurai
    Jenže v Česku znamená jiná kultura něco divnýho a špatnýho.
  • MrSanta
    To co píšu je, samozřejmě, přitažené za vlasy. Ale třeba Final Fantasy XIII, co jsem se díval na videa, tak mi nepřišla snad žádná postava sympatická. Ale neříkám, že je to špatné. Chápu, že to k tomuto žánru patří. Jenom to prostě není můj šálek kávy. Myslím grafickou stránku. Ale systém hopsání po světě nebo klasických tahových bojů na kola se mi zamlouvá.
    Ale ono to je stejně jedno, na PC stejně nic nevychází a do konzole kvůli tomu investovat nebudu. I tak mám dost co hrát. Ale takový Dragon Quest IX na DS - ten vypadá nádherně. Tam tu stylizaci snesu.
    EDIT: ještě se mi hodně zamlouvá Lost Odyssey.
  • EuroSamurai
    Já to říkám furt lidi v Česku maj na jap. tvorbu strašně zkreslenej pohled a to o tom většinou věděj uplný kulový nebo viděli možná tak 2 seriály.
    Ale nemá cenu to asi řešit protože to je nekonečnej koloběh stereotypů,konzervativnosti a generalizování.
  • To ale neni stylizací ale celkovou kulturou.Zatímco u nás je dokonalým příkladem mužského charakteru pořádné chlapisko s krátkým sestřihem (Riddick, Stepard,Marcus Phoenix).Tak u Japonců je to prostě vlasatej mlíčnák atd. atd.Samozřejmě najdou se vyjímky na obou stranách, ale jinak jsou to herní klišé které tady můžem opakovat celý den :D
  • Inquisitor
    Jen tak. Já lezu všude.
  • EuroSamurai
    Tak proč sem vubec lezeš ? :)
  • Mne nejvic stve, ze vetsina lidi kteri JRPG kritizuje nikdy zadnou nehrala. Taky jsem se snazil poukazat na to, ze v Ceskych luzich a hajich je proste IN si z JRPG a jejich fanousku fackovaci panaky. Stalo se mi to uz mnohokrat, a dost mne to mrzelo. Prisel jsem kvuli takovym diskusim o dost pratel.

Co se tyce tech FPS, to byl spis jen hypoteticky priklad, zadny osobni utok. Ja je nehraju vubec, vyzkousel jsem kdysi davno MoH (puvodni), ale nikdy mne to moc nebavilo. Ja byl proste vzdycky vic na RPG, JRPG, adventury, v posledni dobe i akcni adventury ale to jen vyjimecne. Proste hry kde je nejaky solidni pribeh a postavy.
  • No nevim, bez konkretnich prikladu s timhle muzu diskutovat jenom velmi tezce. Ja si teda nepamatuju JRPG ktere jsem hral v posledni dobe, a vyskytovaly se v nem problemy ktere ty popisujes.

OT: Polde me je hodne velky problem v tom, ze japonska animace obecne ma v cesku hodne spatne jmeno. Hodne lidi si pod tim predstavuje jen dalsi Pokemony/Digimony (pritom Pokemon je vyborna hra, ale serial a to vse okolo ... ach jo, na druhou stranu Digimoni nikdy nemeli kvalitni hru, tedy alespon co jsem ja hral). A to v tom lepsim pripade. V tom horsim to je jen zasterka pro Hentai. To je, myslim si, dost velka skoda. Spousta japonskych animovanych filmu a serialu je vyborna a jde hodne do hloubky. To same herni branze. Square Enix, Namco, Sega a dalsi vydavaji spoustu kvalitnich JRPG, ktere rozhodne nepasuji ty klasicke stereotypy.
  • MrSanta
    Já vím, ale hlavně vzhled postav, kdy není poznat, jestli je to chlap nebo ženská, případně ženské postavy, které vypadají jako 10leté školačky - to je na mě prostě moc *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit