-
Nic špatné, ale není to revoluce - rovná se průměr nebo lepší průměr, rozhodně ne 9. Hru jako takovou nehodnotím, jen tvůj příspěvek.
-
Uf no tak název už ze mě opravdu nedostaneš. Já nevim, ale ten styl celkově mi nesedí. Divný postavy apod.. Asi si to špatně pochopil, ale já nikomu neberu že se mu to líbí. Každý ať si hraje co chce.
Jo a FPS hraju výjimečně, jest-li si na to náražel. -
No podle nejnovejsich zprav fanousci (project rainfall) otravovali Nintendo of America natolik, ze to zrejme vyjde pristi rok spolu s Last Story a Pandora's Tower. A kdyz ne tak to import to jisti.
-
Zahraj si Lord of the Rings: The Third Age.
Hraje se to jako JRPG, ale je to ze světa Pána Prstenů. -
Problem je v tom, ze pokud s toho seberes tu japonskou stylizaci, tak uz to neni moc JRPG. Ta stylizace je proste soucasti celkoveho kouzla toho zanru, alespon pro mne.
-
Xenoblade Chronicles bohužel vyšlo jen v Japonsku a EU...
-
Mechanismy JRPG se mi zamlouvají, ale nemohu přijít na chuť té specifické japonské stylizaci. Kdyby to mělo trošku "západní" vzhled, tak by to pro mě bylo o dost lepší. K tomu ještě to, že na PC to skoro nevychází... Ale třeba Last Remnant se mi docela zamlouvá. Ten ale zase kovaní JRPG hráči moc nechválej...
-
Nech ho. On se snazi trollit, ale moc mu to nejde :)
-
A mohu se zeptat co za "podivnost" jsi vlastne hral? Jako proti gustu ... Ja jsem take vsem tem FPS podivnostem neprisel na chut.
-
Rozumim, ale to porad neznamena ze mne to nestve. Souhlasim ale s tim, ze cislo je u techto her vedlejsi. Pro mne jakakoliv JRPG je alespon rental (ziju v USA), a pokud mne bavi, tak to koupim. Osobne vlastnim jen PS3, ale mam pristup i k Wii, takze tohle bude asi jasna koupe, zvlast kdyz to za chvili i v USA spadne do bargain bins (co se da delat, FPSka vladnou trhu).
-
Těmhle japonským podivnostem jsem nikdy nepřišel na chuť.
-
Prosím... hodně slabej pokus.
-
Takova ***ovina. To i BF3 je hra roku proti tomuhle.
-
Já s tím také nesouhlasím. Jen jsem napsal, že pokud je to skutečně pravý důvod, tak to chápu.
Třeba to není pravý důvod, třeba jen spekuluju...
Tak mi jde o to, že pro mě to je devítka.
Autor sám v posledním odstavci vlastně píše, že nenašel na hře nic špatné, ale není to revoluce... nic špatné, ale ne revoluce je u mě jasných devět.
Ale nechci se jen hádat o číslo. Číslo je stejně vedlejší. Je to prostě jedna z těch her, kterou recenze vychválí, ale moc se jí neprodá. Ale všichni, kdo o ni stojí si k ní cestu najdou... -
Nadherny post a s vetsinou toho cos napsal mohu naprosto souhlasit.
Bohuzel, je tu jedna vec kde s tebou totalne nesouhlasim: Vyssi hodnoceni by hra dostat NEMELA protoze to je JRPG? Co je to za logiku? Proste bud si ta hra to hodnoceni zaslouzi, nebo ne. Hra by mela byt hodnocena podle jejich kvalit, a ne podle toho ze se bojim, abych nejakeho omezeneho ceskeho fanouska neurazil tim, ze dam JRPG treba 9. To neznamena, ze 8 je spatna. Jenom se snazim poukazat na to ze takova diskriminace jen utvrzuje soucasny trend kdy se v Cesku na JRPG diva jako na to nejhorsi svinstvo a na hrace kteri je maji radi jakbysmet.
Ja bych si take mohl stezovat, ze Battlefield 3 dostal vysoke hodnoceni "protoze je to moderni strilecka kterou vsichni miluji." -
Spíš to není oblíbenej žánr tady na tiscali :)
-
Hra vskutku obrovská, napsat recenzi trvalo dlouho. Ale recenze je vskutku jedna z těch krátších. I když asi i chápu proč.
Též chápu, že osmička je asi nejvíc, co jste mohl dát... JRPG nejsou u nás zrovna oblíbený žánr a někdo by vyšší hodnocení nemusel unést.
No a určitě to není poslední slovo od Wii. Máme tu Kirby's Adventure Wii, Legend of Zelda: Skyward Sword (tedy hru, která dostane 10tky všude po světě, deal with it haters) a na příští rok Pantora's Tower, ale hlavně The Last Story, hru od Mistwalkeru a Hironuby Sakaguchiho, která byla v Japonsku hodnocena ještě nad Xenoblade Chronicles.
Takže Wii stále žije a dokazuje, že není a nebylo jen o bezmyšlenkovým mávání WiiMotem.
Tož jdu hrát Muramasa: The Demon's Blade. -
Tak nechci být za češtinářskýho rejpala, od toho je tu třeba uživatel haha :) Jen upozorním na... "v tomto případě neznamená lehký, hloupÍ ani osekaný"
Fajn recenze ;) -
Honzo, děkujeme! *5* *1*
-
Tak dlouho jsme čekali na tak krátkou recenzi.