Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Len mňa napadlo že by identifikáciu mohli spraviť formou nejakej minihry? Keď už nechcú tie zvitky.
    • genki.sudo
      Heh nápad je to zaujímavý ale aby som dával nejakú minihru pri každej veci ktorú chcem identifikovať, to by sa mi asi nechcelo..

Taktiež by to oddialilo vydanie samotnej hry ešte o ďaľší rok ako to vidím...
      • DarkHawk
        Nasbíráš tisíce předmětu a u každého z nich se chceš otravovat s minihrou?
        I s klasickým identifikečnním svitkem si musel dělat všechno postupně.
        Nejlepší je si naplnit plný inventář, potom přes portal do tábora a Deckard Cain je všechny identifkuje na jeden zátah.
  • Já si budu pamatovat, že to vyšlo pozdě, ikdyž to bude super hra, což asi bude......
    • genki.sudo
      Niekedy žasnem nad niektorými rečami distribútorov.
      Jedna vec je trvať na akomsi 'bezchybnom marketingovom obraze' ale druhá vec je to, že sú to žvásty najhrubšieho zrna... *double facepalm*
      • tak si to pamatuj pokud nemas k diablu vztah tak ti to bude za 10 let jedno, a pokud mas tak to budes tech 10 let smazit a datum vydani ti bude jedno taky
  • ....si uz snad delaji srandu, ne ?!?!?!!!?! *16* *16*
  • A neni to zase to samy zjednodusovani co postihlo wow? Jen aby to mohly hrat masy lidi a my shrabli co nejvic penez? Na D3 se docela tesim ale zacinam byt cim dal vic skepticky.
    • Spades
      D3 zjednodusili tim, ze prehodili statistiky na lepsi misto? Nebo ze zrusili instantni prodavani a niceni veci aniz bysme museli do mesta? Bi*ch please...

Jestli ted hodili nejake zjednoduseni, tak to ze prehodili potku a TP na panel :D
      • Talenty do glyphu, statistiky jestli se nemylim tak uz nedostavas. Takze ano, zjednodusili.
    • Nemyslim si, ze princip diabla jde jeste zjedodusit a taky mam pocit, ze diablo bylo pro masy vzdy :)
      • Samozrejme, že sa to dá ešte viac zjednodušiť - a blizzardi nám to aj názorne predvádzajú.
        • DarkHawk
          Ne. Když by chtěli zjednodušovat, tak by ponechali tu volbu, jak si mužeš dávat talentové body jenom do jednoho skillu. V D3 už to nepůjde. A i lektvary, těch si mohl za sebou vypít kolik chceš. V D3 budeš muset čekat než se doplní.. má tam být časový limit.
          • To je pravda, nebudeš nútený dávať talentové body len do jedného skillu - lebo nebudú žiadne talentové body a taktiež nebudeš môcť rozhodovať o tom, ako sa rozdelia stat body...

Cooldown na potiony - jednoduchý balancing, mal ho už titan quest a ktovie aké iné akčné hry predtým. Rozhodne sa to nedá považovať za nejaký príspevok k zvýšeniu taktickej hĺbky hry, rozhodne nie ako si uvedomíš, že health orby padajú z nepriateľov pomerne bežne, takže potion of healing nie je nič viac než "ohshit" button.
          • No aspon podle me z talentovych stromu udelat jenom glyph system (wowkari znaji) je docela velky zjednoduseni. To ze nemackam potky ale sbiram to po zemi me prijde taky jako trocha primitivnejsi.
  • S takovou chcou stihnout 2012? Mozna tak vanoce, ale ani v ty bohuzel nedoufam :/
  • Pravda o Diablo3: A:Hopefully that early 2012 release window holds true. B:Early 2012 is a typo, they meant early 2013. C:And by early 2013 you mean late 2014. D:I'll tell my grandchildren that i didn't live enough to see D3...
    • Podobne znela i pisnicka pred vydanim D2 a nakonec jsme se taky dockali.... stalo to za to
  • DarkHawk
    Krom svitku předměty ještě identifikuje Deckard Cain. A to by nebylo Diablo, kdyby Deckard Cain nestál v táboře nebo u studny. *2*
    • Kvuli zjednoduseni tam Deckard Cain nebude. Bude ale stacit chvili postat u studny a předměty se identifikuji sami.
  • Proč dostanu mínuska když tvrdím, že to bude jen další diablovka? *3* *2*
    • za stupidni flame se nedava nic :)
  • No, já se bojím, že tvůrci potřebují nějaký ten čas navíc hlavně proto, aby upravily ovládání pro konzole.
    No, samozřejmě doufám, že nemám pravdu. *1*

Blizzard má teď jedinečnou šanci něco pohnojit a je škoda, že se nakonec rozhodly udělat Diablo III i na konzole (já vím zatim nic oficiálně potvrzenýho nebylo).

Přece jenom to byly a jsou PC hráči, kteří nasypali Blizzardu ty stamiliony možná miliardy dolarů za WoW a tak si myslim, že PC only hra by byla pěkná revanž *1*
    • A kdyby to vyslo na konzole tak co je na tom spatnyho?
      • na konzole pro mě za mě ať si to výjde ,ale ať na pc nevýjde vyjebaná konverze konzole. to je snad největší zločin co vývojáři dělají čím dál tím častěji !
        • Tak kdyz uz bezi PC beta tak pochybuju ze to cely zastavi, udelaj konzolovou verzi a z toho konverzi zeano....
          • Ja jsem si zase do vcerejska myslel, ze neni mozny, aby v pripade, ze se snazili stihnout konec roku 2011, tak na konci ledna oznamili, ze se chystaji zmenit herni system. V clanku totiz vubec neni napsano, ze krome takovych blbosti jako identifikace, meni taky system attributu, takze zmizeli veci jako +precision a +defense
          • jako jo ale já to myslel obecně jako hodně her co se tak serou :-D
      • Trol.diskuzni
        To by bylo VELMI špatný... *13*
        • DarkHawk
          Na PC jo kvůli ovládaní. Ale pozor.. jako konzolová hra je DSIII vydařená záležitost.
        • Ja se neptam jestli ale CO? Muze mi to nekdo vysvetlit co je spatnyho na konverzi pro konzole?
          • Trol.diskuzni
            Pokud by to byla konverze z PC na konzole bez jakéhokoliv dopadu na ovládání PC verze, pak vůbec nic... Ale kdo ví, jak to všechno ještě bude.

Jinak já mám doma xboxový ovladač pro PC a stejně mě ovládání některých konzolových konverzí zničí celý zážitek ze hry (namátkově třebas Harry Potter 4 či Skyrim jsou příklady opravdových hororů v tomhle ohledu).
            • Spades
              Toto je problém konverzí Z konzole... Ne NA konzoli
              Pokud vyvíjíš hru pro PC, tak se*es na konzoli a POTOM se snazis prevest ovladani na konzole
              Vetsinou to vyjde...
            • Vse ma sve pro a proti. Jako napr. je az nemozne hrat street fighter 4 na keyboardu a MW na gamepadu.
            • Trol.diskuzni
              No jelikož první tři díly Harryho Pottera byly dobré hry, tak jsem přirozeně chtěl hrát i čtvrtý díl... No, byl to velký šok.

Jinak kromě FIFA fotbalu ze své zkušenosti souhlasím, že klávesnice a myš jsou prostě lepší.
            • LOL Jindra Hrncir a Skyrim :D Njn to se nesmis divit kdyz hrajes takovy veci. Konzolovejch konverzi jsem hral spoustu ale vzdycky jsem nakonec zjistil ze se mi to ovlada lip na klavesnici a mysi nez na ovladaci i kdyz par vyjimek tam bylo.
      • Lukyz
        viz. DS III *13*
        • genki.sudo
          A čo s DSIII ? DSIII malo problém že bolo primárne designované na konzole.. Ináč mne tam najviac vadil absolutne nedomyslený a zbytočný loot, čo sa asi v DIII nestane :-)
  • A to som si myslel, že keď vymenia štúdio končne sa dočkáme celej hry :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit