Přejít na výpis diskuzí
Z Diabla III zmizela postava, identifikace a další prvky
20.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Zadbej zvitek identifikace ale items budou nepopsany? Tzn. "myslime si ze ste totalni cu ra c i bez mozku, tak to proste vyjmem, ze to nema logiku, mame u rite, vy to stejne budete hrat vy tupani"
-
Jo to si pamatuji, jak toto říkali i o Sc II.....
-
Nehledě k tomu, že spousta lidí už se pozastavje nad tím, proč vůbec Blizzard ohlásil hru už v roce 2008. Hry se s plnou parádou ohlašují tak 6-12 měsíců před vydáním. Ne v době, kdy je jasné, že hra nevyjde dříve než v roce 2013.
-
Souhlas.
-
Company of Heroes...?
-
Ať už se je Blizzard s celou tou šaškárnou zvanou Diablo 3 vys... Nikdo si nebue pamatovat jedno zbytečné NPC navíc, naopak si všichni budou pamatovat, že Diablo 3 není hotové ani po šesti letech vývoje. Že by se tu klubal další Duke nukem forever alias Diablo 3 forever? Nejlepší dobu pro vydání už páni propásli. Čím víc budou otálet, tím více lidí časem ztratí o značku diablo zájem. Doufám, že si tímhle přístupem Blizzard pořádně nabije nos.
-
Activision s Bobkem Kokotickem v čele?
-
Je jasny, ze automaticka identifikace je blbost, na BNETU se standardne obchodovalo s neidentifikovanyma unique predmetama
-
Slabší grafiku jasně. Ukaž mi podobné RTS jako Sc v lepší grafice.
-
investor? Ono diablo okrem blizzardu financuje niekto tak vyrazne ze im moze kecat do toho ako to maju vyvyjat?
-
samozrejme ze aj posledny sc2 ma poslabsiu grafiku.Ale svoj ucel splna perfektne.
-
Ono je to tak, že prišiel investor a povedal : Nech to ide i na konzole. A teraz tú hru prerábajú, aby ju dokázali stráviť i zástupy konzolových dementov.. Tudiž si na hru nie len ešte počkáme ale samotná hra bude naďalej zjednodušovaná.. Nedajbože, aby tá banda kreténov mala na obrazovke o jednu štatistiku/číslo naviac.
-
Je to o tom, že kdyz predmet dostanes, nebudes si ho moct dat rovnou ve fightu, ale nekde v klidu si pravym kliknout a podivat se, co to je vubec zac. Wilson zase vtipkoval a tys naletel :/...
-
já už si zvykl, že děti dneska všechno přirovnávají k wowku jako ke svému jedinému bohu :-)
-
no nevim, já bych radši svitky je fakt, že to napětí kdy člověk doufá, že předmět bude přidávat třeba oblíbených 2 to all skills je k nenahrazení :-) takže lepší takhle než že by to bylo vidět rovnou...
-
Nikdo si nebude pamatovat, že hra vyšla pozdě jenom tehdy, když bude skvělá
Žeby taktně naznačeno další odklad? *1* -
"Ze hry definitivně zmizely svitky identifikace, místo nichž může nepojmenovaný předmět určit sama vaše postava. Stačí na neidentifikovaný předmět kliknout pravým tlačítkem, chvíli počkat a vše se samo popíše. (Proč nejsou předměty popsané rovnou? Protože pak by hráči nebyli natěšení, jako když si o Vánocích rozbalují dárečky, tvrdí Wilson.)" Tak toto je nejvetsi blabol, co jsem dneska cetl:)
-
Talenty do glyphu, statistiky jestli se nemylim tak uz nedostavas. Takze ano, zjednodusili.
-
smrdi to, mas pravdu myslim ze to prisposobuju konzolistom, co uz :(
-
Jop, je to sranda, trochu mi to pripomenulo doby titan quest, keď som nepriateľov najprv "zgrupil" na jedno miesto a potom som ich odstrelil jednou distortion vlnou. Samozrejme mi to krásne zalagovalo, ale sledovať tie príšerky, ako potom dopadajú (kostlivci po jednotlivých kostiach) - to bolo zadosťučinenie.