Přejít na výpis diskuzí
Z Diabla III zmizela postava, identifikace a další prvky
20.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Klikfest jsou prakticky všechny MMORPG a stejně se z toho každý může po*ělat štěstím...
-
nevim jestli ti dochazi ze zadnou postavu ze hry neodstranili... aspon ne tu herni
-
Nechápu tu vaši mánii kolem Diabla.. Zkoušel jsem hrát jedničku i dvojku a že by to bylo něco vyjímečného se teda řict nedá. Prostě klikfest a tenhle díl bude to samé.
-
Mně se koncept identifikace líbí - obyčejné předměty rozeznáš ihned, na ty lepší je nutný "detailní pohled"... Akorát to teda mohli udělat nějak komplexněji, aby například musel hrdina mít dostatečné znalosti magie či kovářství pro identifikaci některých jedinečných předmětů, případně si za identifikaci musel zaplatit u odborníka (či Deckarda).
-
Wau, no a pak přišli s tím, že to víc přesvítí a přebarví... *4* na jednu stranu je to dobré, mě se třeba blizz grafika líbí, na druhou ta verze z 2005 působí tak trochu jako staré dobré RPGčka. No kdo ví, chtělo by to vidět gameplay starší verze, podle mě se ale pro diablo nehodí.
Ale jak tam jsou ty ostré sloupy, to bylo asi nejlepší ztvárnění téhle architektury co jsem snad ve hře kdy viděl *14* takhle bych si třeba představoval nástupce BG2 *4* -
tak si to pamatuj pokud nemas k diablu vztah tak ti to bude za 10 let jedno, a pokud mas tak to budes tech 10 let smazit a datum vydani ti bude jedno taky
-
To, že tam nebude identifikace předmětů, mně nevadí (i když to smrdí dalším zjednodušováním na sto honů), ale proč tam pak nechali tu prodlevu. proboha? A ten argument s těšením se na dárky, WTF? To by taky mohli uměle prodloužit i nahrávací časy, aby se teda ti hráči mohli vesele těšit na novou herní úroveň třeba půl hodiny - podle téhle logiky. *7* *1*
-
Jj souhlas. Takhle presne bych si diablo 3 predstavoval. Ta WoWkovitost me zatim u D3 odpuzuje absolutne nejvic (dokonce vic nez ta jejich pitoma aukce pro cinsky otrokare) ale nakonec vyladenej gameplay udela vic a pokud to bude svistet tak si na to zapomenu stejne rychle jako jsem zapomel na grafiku pri hrani indie skvostu jako je terraria, minecraft nebo hammefight
-
Takhle vypadalo D3 v roce 2005 http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8 po grafické stránce se mi libí víc.
-
tits or gtfo !
-
predstavena 6/08, vyvijena od 05...
-
ja jsem pro odebrat jeste dalsi dve postavy, vydat to pak jako tri DLC po 299Kc. A identifikaci nechat az na vanocni datadisk. No nebylo by to uzasny, jak by se na nej vsichni tesili?...
-
Alespoň jde vidět, že Blizzard je pořád Blizzard a hodně u toho přemýšlí *4* ale taky jde vidět, že když lační po hráčích, začínají trochu pokulhávat (zjednodušování- WoW:MoP)
I tak je to celkem dlouhá doba od oznámení prvního vydání... listopad 2009? eh? -
Kvuli zjednoduseni tam Deckard Cain nebude. Bude ale stacit chvili postat u studny a předměty se identifikuji sami.
-
svitek identifikace - hráči by nebyli natěšení, jako když si o Vánocích rozbalují dárečky - to je vůůůl
ovšem obživit postavu v někdy - to pobaví *1* -
Trolla už tu máme nelez mu do zelí *15*
-
A že mám ty klikačky tak rád, tak ti to mínusko též kliknu! *14*
-
No výborně,další tupá a primitivní klikačka je již na obzoru a davy ovcí se už nemůžou dočkat,kdy to budou moci konečně nainstalovat..
-
pomalu a jiste se z teto hry stava uplna sra*ka stejna jako wowko
-
Nasbíráš tisíce předmětu a u každého z nich se chceš otravovat s minihrou?
I s klasickým identifikečnním svitkem si musel dělat všechno postupně.
Nejlepší je si naplnit plný inventář, potom přes portal do tábora a Deckard Cain je všechny identifkuje na jeden zátah.