Přejít na výpis diskuzí
Z Diabla III zmizela postava, identifikace a další prvky
20.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Jo? Letos byl nadupaný rok plný dobrých her. Tak když už tak odvážně vykřikuješ něco o desítkových srágorách. Mužeš kromě Skyrimu jmenovat ty další?
-
LOL Jindra Hrncir a Skyrim :D Njn to se nesmis divit kdyz hrajes takovy veci. Konzolovejch konverzi jsem hral spoustu ale vzdycky jsem nakonec zjistil ze se mi to ovlada lip na klavesnici a mysi nez na ovladaci i kdyz par vyjimek tam bylo.
-
jako jo ale já to myslel obecně jako hodně her co se tak serou :-D
-
Pokud by to byla konverze z PC na konzole bez jakéhokoliv dopadu na ovládání PC verze, pak vůbec nic... Ale kdo ví, jak to všechno ještě bude.
Jinak já mám doma xboxový ovladač pro PC a stejně mě ovládání některých konzolových konverzí zničí celý zážitek ze hry (namátkově třebas Harry Potter 4 či Skyrim jsou příklady opravdových hororů v tomhle ohledu). -
S takovou chcou stihnout 2012? Mozna tak vanoce, ale ani v ty bohuzel nedoufam :/
-
Tak kdyz uz bezi PC beta tak pochybuju ze to cely zastavi, udelaj konzolovou verzi a z toho konverzi zeano....
-
Na PC jo kvůli ovládaní. Ale pozor.. jako konzolová hra je DSIII vydařená záležitost.
-
Ja se neptam jestli ale CO? Muze mi to nekdo vysvetlit co je spatnyho na konverzi pro konzole?
-
Pravda o Diablo3: A:Hopefully that early 2012 release window holds true. B:Early 2012 is a typo, they meant early 2013. C:And by early 2013 you mean late 2014. D:I'll tell my grandchildren that i didn't live enough to see D3...
-
na konzole pro mě za mě ať si to výjde ,ale ať na pc nevýjde vyjebaná konverze konzole. to je snad největší zločin co vývojáři dělají čím dál tím častěji !
-
To by bylo VELMI špatný... *13*
-
Krom svitku předměty ještě identifikuje Deckard Cain. A to by nebylo Diablo, kdyby Deckard Cain nestál v táboře nebo u studny. *2*
-
viz. DS III *13*
-
Proč dostanu mínuska když tvrdím, že to bude jen další diablovka? *3* *2*
-
A kdyby to vyslo na konzole tak co je na tom spatnyho?
-
No, já se bojím, že tvůrci potřebují nějaký ten čas navíc hlavně proto, aby upravily ovládání pro konzole.
No, samozřejmě doufám, že nemám pravdu. *1*
Blizzard má teď jedinečnou šanci něco pohnojit a je škoda, že se nakonec rozhodly udělat Diablo III i na konzole (já vím zatim nic oficiálně potvrzenýho nebylo).
Přece jenom to byly a jsou PC hráči, kteří nasypali Blizzardu ty stamiliony možná miliardy dolarů za WoW a tak si myslim, že PC only hra by byla pěkná revanž *1* -
A to som si myslel, že keď vymenia štúdio končne sa dočkáme celej hry :)
-
Konečně pořádná hra po těch desítkových s*ágorách... Už se těším! *4*
-
Sice už se nemůžu dočkat, ale změny jsou opravdu k lepšímu...
-
ty zarazujes D3 do tohohle roku? :D