Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • genki.sudo
    Niekedy žasnem nad niektorými rečami distribútorov.
    Jedna vec je trvať na akomsi 'bezchybnom marketingovom obraze' ale druhá vec je to, že sú to žvásty najhrubšieho zrna... *double facepalm*
  • genki.sudo
    Heh nápad je to zaujímavý ale aby som dával nejakú minihru pri každej veci ktorú chcem identifikovať, to by sa mi asi nechcelo..

Taktiež by to oddialilo vydanie samotnej hry ešte o ďaľší rok ako to vidím...
  • genki.sudo
    A ešte mi je ľúto ľudí, ktorí si predplatili rok na WOW len aby k tomu dostali D3.. Distribútori tohto typu sú dôvodom prečo si hry v predpredaji nekupujem NIKDY
  • Len mňa napadlo že by identifikáciu mohli spraviť formou nejakej minihry? Keď už nechcú tie zvitky.
  • Já si budu pamatovat, že to vyšlo pozdě, ikdyž to bude super hra, což asi bude......
  • No aspon podle me z talentovych stromu udelat jenom glyph system (wowkari znaji) je docela velky zjednoduseni. To ze nemackam potky ale sbiram to po zemi me prijde taky jako trocha primitivnejsi.
  • DarkHawk
    Ne. Když by chtěli zjednodušovat, tak by ponechali tu volbu, jak si mužeš dávat talentové body jenom do jednoho skillu. V D3 už to nepůjde. A i lektvary, těch si mohl za sebou vypít kolik chceš. V D3 budeš muset čekat než se doplní.. má tam být časový limit.
  • Samozrejme, že sa to dá ešte viac zjednodušiť - a blizzardi nám to aj názorne predvádzajú.
  • DarkHawk
    eh fail letos *1* samozřejmě sem myslel minulý rok.
  • ....si uz snad delaji srandu, ne ?!?!?!!!?! *16* *16*
  • Nemyslim si, ze princip diabla jde jeste zjedodusit a taky mam pocit, ze diablo bylo pro masy vzdy :)
  • Vse ma sve pro a proti. Jako napr. je az nemozne hrat street fighter 4 na keyboardu a MW na gamepadu.
  • Tak HoTS letos na 99% nevyjde, Blizzard dá určitě přednost MoP a víc jak dvou titulů se určitě nedočkáme. Musí něco nechat na 2013... tam zatim nic nemaj.
  • A neni to zase to samy zjednodusovani co postihlo wow? Jen aby to mohly hrat masy lidi a my shrabli co nejvic penez? Na D3 se docela tesim ale zacinam byt cim dal vic skepticky.
  • Vyminuskujte ho at neni proboha na hlavni strance pod clankem, takova ostuda..
  • Podobne znela i pisnicka pred vydanim D2 a nakonec jsme se taky dockali.... stalo to za to
  • Ja jsem si zase do vcerejska myslel, ze neni mozny, aby v pripade, ze se snazili stihnout konec roku 2011, tak na konci ledna oznamili, ze se chystaji zmenit herni system. V clanku totiz vubec neni napsano, ze krome takovych blbosti jako identifikace, meni taky system attributu, takze zmizeli veci jako +precision a +defense
  • Trol.diskuzni
    No jelikož první tři díly Harryho Pottera byly dobré hry, tak jsem přirozeně chtěl hrát i čtvrtý díl... No, byl to velký šok.

Jinak kromě FIFA fotbalu ze své zkušenosti souhlasím, že klávesnice a myš jsou prostě lepší.
  • za stupidni flame se nedava nic :)
  • genki.sudo
    A čo s DSIII ? DSIII malo problém že bolo primárne designované na konzole.. Ináč mne tam najviac vadil absolutne nedomyslený a zbytočný loot, čo sa asi v DIII nestane :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit