Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A neni to zase to samy zjednodusovani co postihlo wow? Jen aby to mohly hrat masy lidi a my shrabli co nejvic penez? Na D3 se docela tesim ale zacinam byt cim dal vic skepticky.
    • Spades
      D3 zjednodusili tim, ze prehodili statistiky na lepsi misto? Nebo ze zrusili instantni prodavani a niceni veci aniz bysme museli do mesta? Bi*ch please...

Jestli ted hodili nejake zjednoduseni, tak to ze prehodili potku a TP na panel :D
      • Talenty do glyphu, statistiky jestli se nemylim tak uz nedostavas. Takze ano, zjednodusili.
    • Nemyslim si, ze princip diabla jde jeste zjedodusit a taky mam pocit, ze diablo bylo pro masy vzdy :)
      • Samozrejme, že sa to dá ešte viac zjednodušiť - a blizzardi nám to aj názorne predvádzajú.
        • DarkHawk
          Ne. Když by chtěli zjednodušovat, tak by ponechali tu volbu, jak si mužeš dávat talentové body jenom do jednoho skillu. V D3 už to nepůjde. A i lektvary, těch si mohl za sebou vypít kolik chceš. V D3 budeš muset čekat než se doplní.. má tam být časový limit.
          • To je pravda, nebudeš nútený dávať talentové body len do jedného skillu - lebo nebudú žiadne talentové body a taktiež nebudeš môcť rozhodovať o tom, ako sa rozdelia stat body...

Cooldown na potiony - jednoduchý balancing, mal ho už titan quest a ktovie aké iné akčné hry predtým. Rozhodne sa to nedá považovať za nejaký príspevok k zvýšeniu taktickej hĺbky hry, rozhodne nie ako si uvedomíš, že health orby padajú z nepriateľov pomerne bežne, takže potion of healing nie je nič viac než "ohshit" button.
          • No aspon podle me z talentovych stromu udelat jenom glyph system (wowkari znaji) je docela velky zjednoduseni. To ze nemackam potky ale sbiram to po zemi me prijde taky jako trocha primitivnejsi.
  • Ať už se je Blizzard s celou tou šaškárnou zvanou Diablo 3 vys... Nikdo si nebue pamatovat jedno zbytečné NPC navíc, naopak si všichni budou pamatovat, že Diablo 3 není hotové ani po šesti letech vývoje. Že by se tu klubal další Duke nukem forever alias Diablo 3 forever? Nejlepší dobu pro vydání už páni propásli. Čím víc budou otálet, tím více lidí časem ztratí o značku diablo zájem. Doufám, že si tímhle přístupem Blizzard pořádně nabije nos.
    • Veskoslav
      Jo to si pamatuji, jak toto říkali i o Sc II.....
    • Nehledě k tomu, že spousta lidí už se pozastavje nad tím, proč vůbec Blizzard ohlásil hru už v roce 2008. Hry se s plnou parádou ohlašují tak 6-12 měsíců před vydáním. Ne v době, kdy je jasné, že hra nevyjde dříve než v roce 2013.
  • Nechci nic říkat, ale pořád mě zaráží, proč děti dřív (samozřejmě tím myslím i sebe) mohli hrát a zvládli a bavily je hry jako diablo 1, atd... , které byly mnohem těžší, než hry teď, opravdu nerozumím, těm věčným zjednodušováním, k čemu ty hry vlastně jsou, když to nejsou výzvy a hrajou se vlastně samy?
  • Sice už se nemůžu dočkat, ale změny jsou opravdu k lepšímu...
  • Asharak
    Alespoň jde vidět, že Blizzard je pořád Blizzard a hodně u toho přemýšlí *4* ale taky jde vidět, že když lační po hráčích, začínají trochu pokulhávat (zjednodušování- WoW:MoP)
    I tak je to celkem dlouhá doba od oznámení prvního vydání... listopad 2009? eh?
    • predstavena 6/08, vyvijena od 05...
      • DarkHawk
        Takhle vypadalo D3 v roce 2005 http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8 po grafické stránce se mi libí víc.
        • Spades
          Moc světlé :D Je pravda, že Act 2 taky nebyl nijak tmavej, ale tohle mi nepřipadá moc diablovitě...

D3 je sice barevnější, ale je tmavé/temné - i ve stínu dokážes rozeznat barvy, tak nechápu proč by nemohlo byt barevné
        • Vlastne ne... nevjvic mi na Diablu 3 vadi ty novy postavy. Witch doctor? demon hunter? monk? no alespon ze barbar je porad barbar a kouzelnik je porad... no... kouzelnik... a za sveho nejoblibenejsiho nekromanta jsem uz zatlacil nejednu slzu.
        • Asharak
          Wau, no a pak přišli s tím, že to víc přesvítí a přebarví... *4* na jednu stranu je to dobré, mě se třeba blizz grafika líbí, na druhou ta verze z 2005 působí tak trochu jako staré dobré RPGčka. No kdo ví, chtělo by to vidět gameplay starší verze, podle mě se ale pro diablo nehodí.
          Ale jak tam jsou ty ostré sloupy, to bylo asi nejlepší ztvárnění téhle architektury co jsem snad ve hře kdy viděl *14* takhle bych si třeba představoval nástupce BG2 *4*
        • Jj souhlas. Takhle presne bych si diablo 3 predstavoval. Ta WoWkovitost me zatim u D3 odpuzuje absolutne nejvic (dokonce vic nez ta jejich pitoma aukce pro cinsky otrokare) ale nakonec vyladenej gameplay udela vic a pokud to bude svistet tak si na to zapomenu stejne rychle jako jsem zapomel na grafiku pri hrani indie skvostu jako je terraria, minecraft nebo hammefight
  • Veskoslav
    Tak když jsem si projížděl diskuzi, tak mně zaujala diskuze ohledně grafiky.

http://www.youtube.com/watch?v=f-lEvrz2D8w&feature=relmfu

Opravdu Vám to připadá jako Wowkovská grafika? Mně teda moc ne no:-X Ale třeba to změnili a vypadá to jinak. S touto grafikou bych byl spokojený.
    • Je potrebné rozlišovať medzi grafikou a estetikou.
    • já už si zvykl, že děti dneska všechno přirovnávají k wowku jako ke svému jedinému bohu :-)
    • Grafika je fajn, typický diablo štýl - aj keď je pravda, že sa to dalo urobiť ešte "temnejšie."

Ale na druhú stranu treba uznať, že niektoré (väčšinou legendary) veci naozaj vyzerajú ako z kresleného seriálu...
      • Veskoslav
        Tak mně se líbí, jak lítají všude kolem kusy těl:-D Když jsem se díval na gameplay za barbara, tak to byly jatka.
        • Jop, je to sranda, trochu mi to pripomenulo doby titan quest, keď som nepriateľov najprv "zgrupil" na jedno miesto a potom som ich odstrelil jednou distortion vlnou. Samozrejme mi to krásne zalagovalo, ale sledovať tie príšerky, ako potom dopadajú (kostlivci po jednotlivých kostiach) - to bolo zadosťučinenie.
  • Ja som si na ten novy styl uz ciastocne zvykol co si budeme hovorit hry od blizardu boli po grafickej strasnke vzdy troska poslabsie ale casom si na nu hraci vzdy zvyknu az tak desivo ze nan nedaju dopustit vid napr grafika D2 ktoru dnes mnohy ospevuju no v dobe jej vydania to bol ozaj pravom krytizovany hnus.FArebnost noveho diabla uz som celkom prehltol ale tie proporcie ale doslova nechutny dizajn podaktorych charakterov asi len tak neprekusnem.Monk vypada jak rasputin mag vyzera nie ako mag ale ozaj ako kuzelnik ktory roby carimaryfuk a vyskoci kralik zo spicatreho klobuku-nechutne este ze tam ostal barbrbar o ktorho ako jedineho sa da aj okom opriet.
    • Souhlas.
    • Sorcerer vyzerá (a aj sa pohybuje) ako keby bol gay (nič proti gayom a ich svojráznemu spôsobu vystupovania). *2*
    • Veskoslav
      Slabší graficky? Třeba poslední Sc? *1*
      • samozrejme ze aj posledny sc2 ma poslabsiu grafiku.Ale svoj ucel splna perfektne.
        • Veskoslav
          Slabší grafiku jasně. Ukaž mi podobné RTS jako Sc v lepší grafice.
          • Hairy_Ass
            Company of Heroes...?
            • Veskoslav
              Pravdu díš:)
  • No, já se bojím, že tvůrci potřebují nějaký ten čas navíc hlavně proto, aby upravily ovládání pro konzole.
    No, samozřejmě doufám, že nemám pravdu. *1*

Blizzard má teď jedinečnou šanci něco pohnojit a je škoda, že se nakonec rozhodly udělat Diablo III i na konzole (já vím zatim nic oficiálně potvrzenýho nebylo).

Přece jenom to byly a jsou PC hráči, kteří nasypali Blizzardu ty stamiliony možná miliardy dolarů za WoW a tak si myslim, že PC only hra by byla pěkná revanž *1*
    • A kdyby to vyslo na konzole tak co je na tom spatnyho?
      • na konzole pro mě za mě ať si to výjde ,ale ať na pc nevýjde vyjebaná konverze konzole. to je snad největší zločin co vývojáři dělají čím dál tím častěji !
        • Tak kdyz uz bezi PC beta tak pochybuju ze to cely zastavi, udelaj konzolovou verzi a z toho konverzi zeano....
          • Ja jsem si zase do vcerejska myslel, ze neni mozny, aby v pripade, ze se snazili stihnout konec roku 2011, tak na konci ledna oznamili, ze se chystaji zmenit herni system. V clanku totiz vubec neni napsano, ze krome takovych blbosti jako identifikace, meni taky system attributu, takze zmizeli veci jako +precision a +defense
          • jako jo ale já to myslel obecně jako hodně her co se tak serou :-D
      • Trol.diskuzni
        To by bylo VELMI špatný... *13*
        • DarkHawk
          Na PC jo kvůli ovládaní. Ale pozor.. jako konzolová hra je DSIII vydařená záležitost.
        • Ja se neptam jestli ale CO? Muze mi to nekdo vysvetlit co je spatnyho na konverzi pro konzole?
          • Trol.diskuzni
            Pokud by to byla konverze z PC na konzole bez jakéhokoliv dopadu na ovládání PC verze, pak vůbec nic... Ale kdo ví, jak to všechno ještě bude.

Jinak já mám doma xboxový ovladač pro PC a stejně mě ovládání některých konzolových konverzí zničí celý zážitek ze hry (namátkově třebas Harry Potter 4 či Skyrim jsou příklady opravdových hororů v tomhle ohledu).
            • Spades
              Toto je problém konverzí Z konzole... Ne NA konzoli
              Pokud vyvíjíš hru pro PC, tak se*es na konzoli a POTOM se snazis prevest ovladani na konzole
              Vetsinou to vyjde...
            • Vse ma sve pro a proti. Jako napr. je az nemozne hrat street fighter 4 na keyboardu a MW na gamepadu.
            • Trol.diskuzni
              No jelikož první tři díly Harryho Pottera byly dobré hry, tak jsem přirozeně chtěl hrát i čtvrtý díl... No, byl to velký šok.

Jinak kromě FIFA fotbalu ze své zkušenosti souhlasím, že klávesnice a myš jsou prostě lepší.
            • LOL Jindra Hrncir a Skyrim :D Njn to se nesmis divit kdyz hrajes takovy veci. Konzolovejch konverzi jsem hral spoustu ale vzdycky jsem nakonec zjistil ze se mi to ovlada lip na klavesnici a mysi nez na ovladaci i kdyz par vyjimek tam bylo.
      • Lukyz
        viz. DS III *13*
        • genki.sudo
          A čo s DSIII ? DSIII malo problém že bolo primárne designované na konzole.. Ináč mne tam najviac vadil absolutne nedomyslený a zbytočný loot, čo sa asi v DIII nestane :-)
  • Pravda o Diablo3: A:Hopefully that early 2012 release window holds true. B:Early 2012 is a typo, they meant early 2013. C:And by early 2013 you mean late 2014. D:I'll tell my grandchildren that i didn't live enough to see D3...
    • Podobne znela i pisnicka pred vydanim D2 a nakonec jsme se taky dockali.... stalo to za to
  • xixixao
    To jsou neskutečně velký změny v Beta fázi, a to předevšim s přehlédnutím k faktu, že většina z nich de směrem ke dvojce... (krom vyhození Identification Scrolls, na což jsem celkem zvědav).
    • To je jednoduchy, deticky breceli ze nemaj $$$ na scrolly tak se vyhodej aby nebrecely a mely to jednodussi, jako ve vsem. Co takhle kdyby postava sama chodila a pobijela potvory?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit