Přejít na výpis diskuzí
Z Diabla III zmizela postava, identifikace a další prvky
20.1.2012 | levis
123 příspěvků
-
Já si budu pamatovat, že to vyšlo pozdě, ikdyž to bude super hra, což asi bude......
-
-
Niekedy žasnem nad niektorými rečami distribútorov.
Jedna vec je trvať na akomsi 'bezchybnom marketingovom obraze' ale druhá vec je to, že sú to žvásty najhrubšieho zrna... *double facepalm* -
-
tak si to pamatuj pokud nemas k diablu vztah tak ti to bude za 10 let jedno, a pokud mas tak to budes tech 10 let smazit a datum vydani ti bude jedno taky
-
-
-
svitek identifikace - hráči by nebyli natěšení, jako když si o Vánocích rozbalují dárečky - to je vůůůl
ovšem obživit postavu v někdy - to pobaví *1* -
-
ja jsem pro odebrat jeste dalsi dve postavy, vydat to pak jako tri DLC po 299Kc. A identifikaci nechat az na vanocni datadisk. No nebylo by to uzasny, jak by se na nej vsichni tesili?...
-
-
nevim jestli ti dochazi ze zadnou postavu ze hry neodstranili... aspon ne tu herni
-
-
-
Nechápu tu vaši mánii kolem Diabla.. Zkoušel jsem hrát jedničku i dvojku a že by to bylo něco vyjímečného se teda řict nedá. Prostě klikfest a tenhle díl bude to samé.
-
-
No možná proto, že Diablo je zástupcem klikacích RPG a poslední hrou stylu klik bylo poslední DS III a to je ta nejtupější RPG, co jsem kdy hrál. S tím, že celou hru člověk může projet s hadrama, co dostal na začátku.
-
Jo to já také moc nechápu, Diablo 1 i 2 byly skvělé hry, ale nebyly dokonalé, zajímavé také je že Blizzard má takovou tu auru nedotknutelnosti a fanoušky kteří na ně nedají dopustit.
Každopádně k těm změnám co se o hře ví (nemyslím jen ty o kterých se píše zde v článku) se mi moc nelíbí (jako největší zlo ovšem beru ten grafický styl) -
-
No já to taky moc nechápu, ale fakt je, že Diablo 2 je jediný klikfest, který mě opravdu bavil (a to jsem jich vyzkoušel hodně) a rozehrál jsem ho s různýma postavama minimálně 20x. Z mě - Blizzard prostě umí
-
-
Jestli to bude stejne dobry jak DII tak jedine dobre *5*
-
A to ja ji zase chapu protoze to byl klik fest u ktereho jsem stravil minimalne rok hrani.
-
Klikfest jsou prakticky všechny MMORPG a stejně se z toho každý může po*ělat štěstím...
-
-
Jsem velice zvědaví, jak se to nakonec bude hrát.
Nevěřím tomu, že obtížnost Inferno bude zdrcující. Bude pro hráče, kteří budou hrát v multi playeru ve hře více lidí a přitom každý sám zase jako v singlu, tedy stil softcore. U hardcore hraní pojedou hráči v těsné spolupráci a obtížnost hry prudce klesne!
Lidi nadávat na danou hru můžeme, až výjde a budeme vědět jak se bude hrát.
Byl bych velice rád, kdyby vydali startovní edici hry, kterou by si mohl, každý hráč odzkoušet. Hned by sme věděli, jesti je to dobré, nebo ne. Přitom by sme si ušetrili spoustu pěněz za hru a mohli bychom si koupit hru od konkurence.
Každé studio se dříve či pozdějí spálí, ve vydaní hry.
S pozdravem! -
-
Dufam ze si to s tou konkurenciou nenapisal vazne *1* Uved prosim nejake priklady zdarnej konkurencie pre DIABLO prosim :-) Ako.. nemam blizzard za bohov ale samotne Diablo II + LOD este zatial neprekonal nik, a to mi daju predpokladam vsetci zapravdu.... dodnes ho mam nainstalovaneho a v case nostalgie si ho prebehnem
-
-
Torchlight nepřekonává, ale je blízko. Torchlight 2 bude možná tuhá konkurence. Však na tom taky děšlá víc lidí z původního diablo 2 týmu, než na samotném diablu 3
-
-
-
Zadbej zvitek identifikace ale items budou nepopsany? Tzn. "myslime si ze ste totalni cu ra c i bez mozku, tak to proste vyjmem, ze to nema logiku, mame u rite, vy to stejne budete hrat vy tupani"
-
-
Kurna, podle toho jak sem to napsal tak tupan sem. Holt patek a pivko chutna LOL
-
-
Konečně pořádná hra po těch desítkových s*ágorách... Už se těším! *4*
-
-
Vyminuskujte ho at neni proboha na hlavni strance pod clankem, takova ostuda..
-
Jo? Letos byl nadupaný rok plný dobrých her. Tak když už tak odvážně vykřikuješ něco o desítkových srágorách. Mužeš kromě Skyrimu jmenovat ty další?
-
-
eh fail letos *1* samozřejmě sem myslel minulý rok.
-
-
-
A to som si myslel, že keď vymenia štúdio končne sa dočkáme celej hry :)
-
Proč dostanu mínuska když tvrdím, že to bude jen další diablovka? *3* *2*
-
-
za stupidni flame se nedava nic :)
-
-
S takovou chcou stihnout 2012? Mozna tak vanoce, ale ani v ty bohuzel nedoufam :/
-
....si uz snad delaji srandu, ne ?!?!?!!!?! *16* *16*