Přejít na výpis diskuzí
Z populárního Arma II modu DayZ vznikne samostatná hra
7.8.2012 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
A jakej je teda mechanismus hraní, celá pointa tohohle modu? Jako ta Alfa verze vypadá opravdu, ale opravdu jako dost špatnej vtip. Má to kromě faktu, že po mapě běhá velký množství hráčů, nějakej smysl?
-
To si musíš zahrát aby ses do toho dostal, kemo :) Já jsem taky dřív nechápal, jak někdo hraje Minecraft.
-
Může mi někdo říct, co je na tom modu tak úžasnýho? Jsem si pustil tohle gamplay video z letošního května a upřímně jsem nechápal, jestli je to pokus o vtip či co...
http://www.youtube.com/watch?v=q0i8YoOQCfw
Takhle se to jako fakt hraje? Spawnující se matrix zombie? Wtf? -
Tak nejdřív si tu sniperku musíš sehnat ;)
-
A co tam jako plánují dál přidat? Jako mod je to sice fajn, ale jako samostatná hra mi to připadá zoufale málo.
Nehrál jsem to, ale aspoň z videí na youtubu to vypadá tak, že zombie a shánění zásob vlastně není žádnej velkej problém a celý se to točí jen kolem neustálýho tichýho plížení a kempování, protože servery jsou naprosto zamořený škodolibíma sniperama a trollama.
Na den dva blbnutí se sniperkou ve křoví to může bejt zajímavý, ale proč u toho trávit víc času fakt nevím. Leda že by to přejmenovali na Snipers & Zombies, pak by to celý konečně dávalo smysl. :) -
Což o to, to já bych bral taky... Jen by ten projekt Nightstalkers nesměl mít tak nezajímavej námět a Armácký ovládání roztahaný po celý klávesnici taky není podle mě ideál, pár prvků by klidně mohli pro svůj projekt (stejně jako pro Dayz) vypustit.
Neříkám, že by z toho měli udělat arkádu, ale nějaký přítulnější ovládání bych já osobně uvítal. -
Oba enginy že jsou totožné?! V armě 3 je nový Virtual Reality Engine 4 a jsou v něm hodně výrazné změno oproti 3.
-
Ta sedla, akorát, že normálně je ta alfa za plnou cenu *1* (nepočítaje Carrier Command)
-
Heh, co máš za GPU?
Osobně jedu na Core 2 Quad (8200) @2.8GHz (půvdoně 2.4GHz) a GT98000 ve FullHD (1920x1200) a kromě vyhlazování mám všechno na medium (stíny vysoký).
FPS okolo 20-35. -
Oba enginy jsou totožné, Virtual Reality Engine 3. Tenhle Enigne běží také v Take On a VBS 2 2.0.
V každé hře je samozřejmě trochu upraven, nicméně počítám s tím, že změny se dají přenášet, takže to pojede na aktuálně nejnovější (tj. ArmA 3) iteraci. -
ten tipek je clever
-
Tak hurá. Snad to ale udělaj na co nejpodobnějšim enginu.
-
DayZ tam... DayZ sem... ja chcem uz toho stalkra v arma2 !! *5*
-
Tak to je pěkný, to jsem nevěděl. Ale klasikou jsem samozřejmě měl na mysli ARMA sérii.
-
Tohle zduvodněni chapu, ale vubec ho neberu a oni určitě taky ne.
Nekupovali si ArmA aby měli nějaky dalši obsah nebo nadpruměrnou hru, ale aby hráli DayZ.
Dali své peníze jen kvůli tomuto módu a zbytek hry je nezajímá a ja je celkem chapu.
Když MS z Windows odstraní podporu síťových připojení a řekne ti "internet jen jen zlomkem, vždyť si na tom můžeš hrát hry, malovat, používat WordPad atd.", tak za sve peníze taky dostaneš nadprůměrný OS, ale nebude tě to vubec zajimat protože sis to za tim učelem nekupoval. -
bůh existuje....snad
-
Steam bude, to už je potvrzený.
-
ZAtímco arogantní pusinky všichni baštěj..."mrk" *6*
-
To by me taky zajimalo. Doufam ze to bude Arma 3 engine.
-
Kupuju hehe :D