Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    Proto chce Dean model minecraftu. Jak říká, tak to zajistí domluvu s komunitou o úpravách. Má na to skoro stejný názor jako Fargo na vývoj Wastelands 2 pomocí komunity co dotovala z kickstarteru.
  • Ronox
    Nechci tam NPC jiné než zombíky. O tom to je. Jediný npc jsou infikovaný a o zbytek se musí postarat hráči. Spíš bych zřídil servery, kde by se řeklo, že tahle vesnice např. bude fungovat jako tržiště, ale nikdy nebudeš moc zakázat aby to banditi neobstřelovali a následně "obchodníky" nezabili a nevykradli.
  • pozor na jednu vec ohledne nastaveni:
    jakekoli nastaveni normal nebo nizsi uzira vase CPU
    jakekoli nastaveni high nebo vyssi uzira vase GPU

ja taky nemam zadny exta pocitac, ale jede mi to dobre diky rozdeleni prace mezi cpu a gpu
  • Inquisitor
    Proč? A nejde snad o prachy? Já s tím problém nemám, pokuď to udělají dobře a ne jenom něco splácat a hurá prodávat.
  • smejki
    myslím, že jakákoliv režie by DayZ jedině ublížila. Traderposty musí vzniknout samy činností hráčů, ne na popud tvůrců. Jestli se nepletu, něco podobného je ve FOnline.
    Jinými slovy tvůrci by měli dodat mehaniku, na základě které něco takového může vzniknout, ne takové místo přímo založit.
  • Ronox
    Tak to máš něco špatně softwarově, protože když jsem na ntb tak to hraju na low na starým core 2 duo notebooku s 2,4ghz cpu, 9600gtm grafikou a 4gb ramkama. Na low 1280*720 a stabilní plynulost 30-45 fps
  • Ronox
    Už od začátku o tom Dean mluvil ve všech rozhovorech a to i v době kdy to hrálo max 200 tis. lidí, tak tady laskavě netrolluj.
  • Inquisitor
    Tady někdo zavětřil prachy.
  • vsude o tom slysim tak sem si teda poriil armu combined operation abych se pridal no a samozrejme mi to nejde ani na nejnizsi nastaveni. arma je prej silene narocna na CPU a nezajima ji jestli je to dvou nebo ctyrjadro ..takze muj Quad Core 3Ghz neda plynule fps ani na min. detaily...no a ted mi jeste reknou ze mod uz neni cool ze to bude nova hra... no tak nasrat..to je zas na dlouhou dobu co sem neco poctive koupil
  • Nons3nse
    Som zvedavý, koľko to bude stáť...
    Ak to bude rozumná cena, tak rozhodne kúpim.
  • montatatana
    "dayz koupit znovu"
    a ty sis ho snad koupil uz nekdy? Kupoval sis Armu :)

A ano, budes si muset koupit DayZ, az bude.
  • Zdravim. Mozna blba otazka. Jestli to bude standalone a nebude k tomu potreba arma tak to znamena ze si budu muset dayz koupit znovu? Nebo to pote pujde i kdyz budu mit tu armu.
  • Já ti nevím, jestli by se to tam nějak hodilo - do aktuální situace. Myslím si, že na chernarusy je teď situace o přežívání a následně by mohla přijít situace jiná - například obnovování základních služeb - tzn opravení vysílacích věží a třeba kontaktování pevniny a prosba o pomoc. Aktuálně by takový kemp byl asi spíš rájem pro odstřelovače a celkově by nedával v aktuálním kontextu smysl.

Doufám, že si rozumíme.
  • Jsem zvědavej jestli to dojde do momentu, kdy znatelně velká část hráčů začne říkat jak původní mód byl fajn a samostatná hra je proti tomu o ničem :-)

Já bych tam rád určitě viděl nějaké zóny pro přeživší, kde by člověk mohl obchodovat. Samotný chod by ale záležel na hráčích. Nějaká Npc- modré přilby by tam byli, ale střelba by byla systémově povolená a stejně tak by zónu mohli napadat banditi.
  • Díky tak nějak jsem si to myslel vzhledem k minecraft modelu placení.
  • Já si myslím, že to bude mít digitální distribuci velmi podobnou jakou má minecraft. Tzn žádný steam nebo tak, ale jen přes své vlastní stránky. Minimálně ze začátku krabicovou distribuci nečekej.
  • Jo to je taky fakt. Jen bych se chtěl zeptat myslíš, že bude krabicovka, protoža já digitální distribuci moc nemusím
  • KeanuX
    Sem zvědavej na jakym enginu to pojede a jestli si to uchová atmosféru z Army. Možná to tak bude lepší že to bude Stand-Alone, ale nevim no *4*

//Aha, neumim číst BI a Dean Hall oznamují *1*
  • Ten DayZ bude ještě několik měsíců běžet pod Armou, takže můžeme alespoň trochu potrénovat. Navíc na steamu jsou CO celkem levné, jsem je kupoval před slevou za nějakých 20 liber/700 kc.
  • Bylo by úžasné, kdyby jste se o DayZ více pobavili v některém z podcastů. Přeci jen, aktuálně je to jedna z největších novinek a zatím se to řešilo jen 5 minut asi v 81. nebo 80. dílu. A jelikož to hrál pořádně i jeden váš autor, tak by to myslím stálo za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit