Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • parada Z bych si rad zahral ale nechce se mi kvuli tomu kupovat hra + datadisk *5*
  • RakeW
    "s velkou slevou prodávat rozpracovaná a průběžně dodělávaná verze (konkrétně komunitní alfa), jejíž koupí si zajistíte všechny další budoucí updaty"

Takže vlastně Bohemácká klasika, jen už to řekli na rovinu :).
  • Ano, ale koupili si ArmA2.
    Ze tu hru vlastne nechteji? Ale to je jejich problem.
    Za sve penize dostali nadprumernou hru, ktera je dnes uz pres svoje pocatecni problemy vyladena a dobre hratelna. Modarska komunita pak nabizi mnoho dalsiho obsahu, pokud ten zakladni obsah nestaci, nebo z nejakeho duvodu nevyhovuje.
    Mod DayZ je jenom malym zlomkem toho, co za svych par korun dostali k dispozici. Nemaji zadny duvod citit se nejak osizeni.
  • Na takove debilni odpovedi chodi, kdyz maji pred sebou debilni prispevek od cloveka se stejnou urovni mysleni, jako vetsina lidi tady v ty diskuzi. Tzn. temer nulovou - viz "koupil jsem si DayZ"
  • Pouzij mozek
  • Naprosto souhlasím s tím, že hráč který umře, tak musí počítat s tím, že si nezahraje alespoň 24h. Zneužívá se totiž respawnu z více důvodu a myslím, že to je jeden z největších problémů současné verčze DayZ.
  • vlastik.plaminek
    Mě by zase zajímalo, kam lidi chodí na takové debilní odpovědi.
  • Znovu ? DayZ sis nekoupil, ani se koupit neda. Dalsi debilni otazka, neuveritelny.
  • Me by zajimalo jestli kde lidi chodi na takovyhle debilni otazky.
  • ja mam taky pocit, ze sa to len tvari, ze je to o prezivani... ono ruku na srdce, jedlo a voda je tam doslova vsade. nie je to vobec ziadny problem, ani ten najmensi. mozno pre uplneho novacka, ktory to zapne prvy krat. hraci tam nezomieraju hladom ani nahodou, nemusia ani zabit ineho hraca, aby prezili, ale robi sa to len pre zabavu/pre istotu, aby nahodou nezabil on vas.

vsimol som si, ze napr. kopec banditov to prezivanie vobec neriesi. po respawne proste doslova bezia pre nejaku vybavu (uz vedia kam maju ist) a potom rychlo do elektra vrazdit zaciatocnikov. a ked ich zabiju, tak znovu, sak sa nic nedeje. kludne by som tam pridal napr. zakaz vytvorenia novej postavy 24 hodin po smrti... nech to donuti cloveka skutocne sa snazit prezit. ked sa clovek dostane do vnutrozemia, tak ma v podstate "vyhrate". keby chcel, tak jedlo najde na prakticky kazdej farme, alebo v obchodoch v mensich mestach (napr. krasnostav). kludne sa tam moze plazit 30 min. a pokial sa tam nahodou neobjavi nejaky iny hrac, a tak to mozu opakovat donekonecna. sem tam si odskocit napr. na airstrip pre nejake zbrane a municiu a je vystarane.

dost mi vadi aj podivny respawn zombii.... clovek si dalekohladom obhliadne nejaku chatrc blizko lesa. nikde nikto... ide blizsie a zrazu sa tam objavia 2 zombie, ok. ste daleko od civilizacie a chcete si uzit aspon trochu srandy, tak sa ich rozhodnete zabit. 2 headshoty, zombie lezia na zemy. a teraz sa zrazu z nicoho nic 10 metrov od vas respawne zombik... a za chatrcov dalsi. doslova sa tam objavi, len tak. zabijete aj tieto 2 zombie a mate asi minutu klud. potom sa zacnu objavovat znovu... ja viem, ze je to stale alpha/beta, ze je to obmedzenie enginu, ale aj tak... je to proste stupidne. kludne sa tam mozte plazit, nebudete strielat, aby ste neprilakali inych hracov (ked ich je na celej obrovskej mape napr. 12, tak tam asi nikto nie je, ale co keby nahodou) a pozriete sa potichu co v tej chatrci je.

potom pojdete na ten airstrip, zasa pomaly/potichu... a zrazu po vas zacne niekto strielat z miesta, kde by ste ho necakali, lebo ste si davali pozor. no on sa proste zrovna nalogoval na server... vcera sa na tom mieste odhlasil. zasa, nie je to hotovy produkt, ale cakal by som, ze ho tam najdem "spat" a mozem ho okradnut/zabit aj ked je offline, ked uz sa to tvari tak strasne realne (minimalne by na tom danom servery "spal", az pokial by sa napr. dalsi den neprihlasil - kludne aj na iny server). ale aby som len nekritizoval... zazitok z tej hry bol skutocne vynimocny, to sa neda popriet. len neviem preco by to niekto chcel hrat napr. dlhsie ako tyzden. pre vlastnikov army2 je to povinnost vyskusat, ale s cistym svedomim by som to neodporucil nikomu, kto este armu nevlastni.
  • mysli 1+1 = 2
  • Zajímalo by mě jestli to pojede na enginu army 2 nebo army 3.
  • To sem teda mooooooooooc zvědavej, na čem ta jeho "Samostatná hra" poběží.
  • ale to ja vim..hral sem si s nastavenim vic jak hodinu..procetl sem par for kde se to resi atd.. vse krome gta 4 a army rozjedu naplno.. i posledni total war.. ale tyto dve hry jsou tak blbe optimalizovane pro CPU ze by se z toho jeden pos... mozna jeste zkusim poradne pretaktit procak...nevi nohodou nekdo kolik se da na Core 2 Quad (Kentsfield jádro) zvýšit napětí než to shoří?
  • Pete.palis
    pokud váháte s koupí:

http://aukro.cz/arma-ii-combined-operations-arma-2-steam-24-7-i2535555555.html

jinak zatím lítám po mapě sám *1*
  • za toho borce hraje jeho kočka xD
  • Ronox
    Já doporučuju http://www.youtube.com/watch?v=3MK2rqUnKO0 a jestli chcete kvalitní stream na twitchi je Brotatoe
  • spousta lidí kupovalo armu jen a jen proto, že chtěli hrat dayz, takže tu jeho otazku celkem chapu
  • Všem, kteří to myslí s DayZ vážně doporučuju videa a streamy skupiny okolo Sacriela - youtube kanál: http://www.youtube.com/user/sacriel42

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit