Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • netusim kde si vzal ze steam neni schopnej prevest dolary na eura. Bez si stezovat EU, mozna ti tam reknou jak to ve skutecnosti je (pokud to ovsem priznaji) a neblej tady takovyhle nesmysly.
  • Urcite si to pobezim koupit na steam kde ani nejsou schopni prevest dolary na eura *1*
    Kdyz budu chtit hrat multiplayer tak to koupim v rusku za par supu, a pokud budu stat jen o sp .......... *2*
  • Jack1947
    Nejsi tak trochu nemocný? *7* nehledě na to žee... takhle zhruba nebo více to bude stát i na konzoli.
  • Presne tak jde i o znovuhratelnost atd. Takze za linearni tunel se platej tisice a za hru co vydrzi mesice par stovek :p A jeste na ni neni potreba super grafika a procak a clovek u ni musi i myslet. (nemyšleno zabiju protivnika zepredu nebo zezadu) :o)) u want some more? pay for DLC money money money :)
  • goty edice to jisti :) stejne kvuli destiny a zaklinacovi nebude cas *5*
  • A PC na kterém jsi ho rozumně rozjel - 40 000 Kč. Jiná doba, jiné ceny
  • fizika *1* *2*
  • Ja tyhle dlc nikdy nekupoval.Krom in famous first laight.
  • Ted jsem byl na nejmenovanem webu doupe *1* Tam vyfakli zaklinace3,ze za takovi prachy to na ultra hrat nikdo nebude!To sami batman,a gta 5 vypada hur jak watch dogs,dropuje to i na sestavach za 30tis,hnusnejsi dest,a fizika taktez horsi jak v watch dogs.
  • Civilization 4: complete - 199 korun, odehráno cca 700 hodin.. *1*
  • 3 litry? Fíhá, to bych tedy nechtěl hrát na konzolích *7*
  • Chlapče věr mi za den to nedohraješ... (Pokud se nebavíme psychyké nemoci, že u toho strávíš 24hodin v kuse.)
  • JazzJackrabbit
    Ano, to, že jsem přirovnal hru k filmu znamená, že se ničím jiným nezabývám.
  • kubi-wan
    No... ale ta hra byla celá, že?
  • To pridej!Gtx 980 je drazsi..
  • hahahah 3 litry za neco co dohraju za den? :o))) panove a damy zlatej Might and Magic VI apod. stary hry :p Za mene dostanu 10x vice a nebudu kvuli tomu muset mit kartu za 10k .
  • Tohle jako hry brat nebudu.
  • Jack1947
    2litry? když si vezmu The sims a Trainz sérii nebo i jiné hry to je za pakatel. *3*

3na konzoli to se dá...
  • Do roka a do dne na ps plus. *1*
  • Tohle jde mimo me,me zas na tuhle generaci bude stacit dobrej tunel,ktery ma 10 az 12 hodin a dobrej multak,jako the last of us, naky dobry zavody jako gt7,a ma vystarano,pak hry z bazose do 500kc.Jinak musim pochvalit vyvojare project cars,ze i na konzolich si muzu nastavovat naky efekty jak na pc.To bych uvital i u driveclubu,ponevadz nektery efekty jsou az prehnany,treba slunicko!Ponevadz ,kdyz clovek v multaku jede proti slunci,tak je to za trest!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit