Přejít na výpis diskuzí
Za depresi z Metro: Last Light trailer berte zdarma Metro 2033
11.12.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Zdravim,
jak tu kdo prisel na to, ze je to akce pouze pro USA? Zkuste si zadat licencni ujednani pro jine zeme, jako treba Nemecko, Rusko....ty ujednani pro USA se vztahujou pro 50 statu a Kolumbii a nejake casti a jde o vek hracu. -
Doufám že si na tohle rozhodnutí THQ nepřehryže větev pod sebou. Byla by to škoda. THQ je poslední firma která děla různorodé a kvalitní hry ve velkém. I když těmi posledními porty začíná ukazovat prostředníček na PC hráče (DarkSiders II) Metro 2033 je pro mě nejlepší FPS hrou jakou jsem posledně hrál proto zamrzí že je zadarmo a CODka se prodávají za plnou palbu.
-
last night asi sandbox nebude co
-
-
Ne.Jak opustíš danou čáru,okamžitě tě to vrátí na začátek hry.
-
-
Metro 3320 : J9WQ5-GV8NV-RZ884
-
-
Díky
-
Zbytočne sa snažíš, každý kód je zrejme jedinečný, ja som mal napríklad iný :)
A ďakujem Games.cz, bez nich by som o tom nevedel, už sťahujem, je to od THQ úžasné, ostatné štúdia by si so staršími titulmi mohli vziať príklad :)) -
-
Já se snažím ho udat.Hru už vlastním.Né s tímto kódem.
-
-
-
teď je Metro v humble bundle ... za ten aspoň 1USD to Metro snad stojí každýmu, navíc jsou k tomu další hry (a při zaplacení nad 6USD a víc ještě pár navíc)
http://www.humblebundle.com/ -
Už to tu někdo psal; podle licenčních podmínek je to pouze pro občany USA... Takže pokud si to stáhne náš občan, hrozí mu v extrémním případě i smazání účtu na Steamu. Osobně si myslím, že k tomu nedojde, a taky je možný, že někde existujou i licenční podmínky pro zbytek světa, ale nenašel jsem je a chci mít svoje hry legit --> nechávám ležet.
-
-
Takže když jsi koupím Rage, třeba krabicu, budu tam mít kod a hodím ho na Steam, kde si Rage koupit nemůžu, to mi to můžou kvůli tomu locknout? :X
-
-
To bych řekl, že je jiný případ. A vůbec bych se nebál, že se ti může něco stát.
-
-
Být to pouze pro US tak to v evropě nepůjde aktivovat na steamu, podle mě. Tak jako si na steamu nemůžu koupit Skyrim protože hra není v našem regionu dostupná a musím si pro ní do kameného obchodu. Takže bych se nebál nějkého zablokování účtu.
-
-
Já bych se toho taky moc nebál, ale ne proto, že by nemohli (to, že to jede i pro náš region, nemá vůbec žádnou souvislost s platnou nebo neplatnou licencí), ale spíš proto, že by jim to přineslo negativní publicitu. Pokud se neozve THQ, tak to asi nechají bejt. Ale jak jsem napsal, chci mít všecko stopro legální, takže pro mě to není.
-
-
Až moc se bojíš. Tvoje licenční podmínky a kupovaní softwaru od zahraničních distributorů taky není 100% legální.
-
-
Já si na licenční podmínky dávám celkem pozor a pokud myslíš, že tam jsou ustanovení, která nemusí v některých právních řádech platit, tak to je pravda, ale jde hlavně o souhlas držitele majetkových práv a tam problém nebývá.
-
-
-
-
Maximálně může hra ze seznamu zmizet...
-
-
Valve may terminate your Account or a particular Subscription for any conduct or activity that Valve believes is illegal. Valve may cancel your Account or any particular Subscription(s) at any time. In the event that your Account or a particular Subscription is terminated or cancelled by Valve for a violation of this Agreement or improper or illegal activity, no refund, including of any Subscription fees, will be granted.
-
-
Fire in the hole *16* *1*
-
-
-
Hlavně nedávno byl Metro 2033 v podzimních slevách na STEAMu snad za 4 a půl eura, myslim, že kdo ho neměl a má STEAM tak toho využil
-
-
Mně právě tahle akce utekla, no.
-
-
Aha...no pro takový nešťastlivce...tak ještě budou vnoční a myslim, že před releasem LL to půjde dolů i z těch 10 nebo za kolik to dávaj (v případě, že todle je fakt akce jen USA only (v tom případě nechápu proč nepoužijou nějakej IP kontrolor)
-
-
-
-
funkční a trvalo to asi 5 min, super
-
Super predvianočný darček!
-
Takovýhle přístup je velmi krásný!!! THQ mi s CD projekt příjde jako nejvíce myslící studio na lidi... Žádný EA a Activision, žádné naval prachy ... *3*
-
To je podmínka nainstolavný Steam?
-
-
Ne.Babiččin štrůdl
-
-
*1*
-
-