Přejít na výpis diskuzí
Za depresi z Metro: Last Light trailer berte zdarma Metro 2033
11.12.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
osobni udaje? ne diky, uz ted me vsude pronasleduji novinari, jsem slavna osobnost *4*
-
Prosím vás nevíte jak se tam dostanu? Nějak mi pořád najíždí jen facebook.
-
-
šak to je přes fejs bůček.Nejde ti to načíst?musíš vydžet,prťka.Hlavně musíš mít úúúúúúúúúúúúúúúúúčetttt
-
-
No mohl si to napsat i normálně přece jenom jsem se zeptal slušně a vůbec mě neznáš aby sis ze mě dělal srandu a ponižoval mě. Ale přesto ti děkuji za odpověď.
-
-
Jestli tohle bylo ponižování, tak si pojď pro facku, ty lofasi.
-
-
-
-
Už se stahuje.Díky za informaci *3*
-
Funguje to mám Metro 2033 na Steame zadarmo, diki Games.cz a to už som chcel ísť kvôli metru do Humble THQ bundle *4*
-
-
Rikas to, jak kdyby ten minimalni 1$ bylo kdovijak co, naopak pokud vezmes ty dalsi hry, tak te to vyjde levneji, nez ten cas, co bys musel stravit logovanim na facebook a vyplnovanim udaju :D
-
-
na fb zadny udaje nevyplnujes, to zvladne ta aplikace sama :D..
vlastne jen kliknes na odkaz a das "like", takze to fakt moc casu nezabere :) -
-
jen ho nech, musí si nějak kompenzovat vědomí že za to platil , když je to teď zadara ;)
-
-
-
taky dekuju games :)
-
-
spíš byste měli děkovat THQ... *3*
-
-
to sice jo, ale ti mi vedet nedali :)
-
-
-
-
key jde aktivovat i přes steam :)
-
-
ten tam musis aktivovat tak jako tak :D
-
-
A už se to tahá,odkaz je funkční,jen je tam naráz moc uživatelů a vypadává to,aspoň,že to jede přes steam :)
-
-
Jak to udělat přes ten steam?
-
-
Aktivovat produkt a das key co se ti vygeneroval na strance.
-
-
-
No jo, to jsou ty titulky. Já čekal, že kdo dokáže, že trpí depresema, má to někde na papíře, dostane teprv Metro zdarma. :)
-
Kam se na to hrabe Gears of War. Metro mě nějak minulo a asi je to škoda.
-
Podle agreementu je to jen pro obcany USA :/
-
Dystak jeste funkcni odkaz...
-
-
A to myslis ze kdyz je neco na internetu zadara ze to bude mit funkcni odkaz ?:)
-
-
Tam kde jsou reklamy, tam nikdy nemáš vlastně Zadara :)
-
-