Za koho se nejčastěji hraje v Baldur's Gate III? Lariani zveřejňují statistiky
-
Aha, já si myslel, že jsou plně nadabovaní. 😃
-
Haha, nenech se odradit. Je to fakt dobré RPG a pro lidi, co nemají zkušenosti s podobnými hrami, je tam lehká obtížnost (tzv. Explorer diff). S tou obtížností si užiješ především ten příběh a velké dopady tvých rozhodnutí. Ten boj je tam fakt primitivní a dá to téměř každý.
Většina lidí, co si tady stěžuje, to hraje na vyšší obtížnost, protože mají rádi výzvu.
-
Tak se vrátíme k meritu věci:
"Čistě objektivně je tvůj názor extrémně minoritní a spíš to vnímám jako nutkavou potřebu se odlišit." 🙂
Buď dobrý.
-
Ale myslím, že problém s tím má nadpoloviční většina lidí. Ale jedno pozitivní na tom vidím. že jsme vlastně celkově k sobě hodní a z filozofického hlediska jsou lidské hrůzy excesem minority, nikoli majority. Prostě většině normálních lidí je nepříjemné páchat "zlo".
-
Ja som v acte 3 už nejakú dobu a na výrazne bugy som zatiaľ nenarazil. A hlavne žiadne čo by bugli quest. Je to veľká hra a ešte ju museli vydať skôr takže nejaké bugy sa dali očakávať. Väčšinou ale veci ako že sa nezobrazia možnosti pri rozhovore a je tam len continue. Skôr mi tam vadí ten systém plíženia a kradnutia. Som v nejakom dome a keď niečo ukradnem, tak pribehne strážnik z ulice ma zatknúť 😀
-
RPG som nehral asi 20 rokov, a jak citam tuto diskusiu, asi sa najskor budem musiet prihlasit na nejaky kurz, kde ma tuto hru naucia hrat co najefektivnejsie :)
-
Lawful Evil je náhodou docela zajímavá kategorie, která je dobře hratelná v BG3 i ve stolním DnD. Vlastně nemusíš provádět žádné zlé skutky, pokud tě ostatní poslouchají a sdílí tvojí vizi světa, která je typicky nějaká utopie, kde se všichni co se řídí rozkazy, mají fajn. Samozřejmě musíš nekompromisně rozprášit jakoukoliv opozici nebo proti ní aspoň intrikovat, pokud je moc silná nebo ti v tom brání jiné okolnosti.
Chaotic Evil se hraje hůř. To je agresivní neřízená střela, co chce vidět svět hořet bez velkého ohledu na vlastní zisk. Abys s tím vůbec přežil, musíš se krotit a, jak píšeš, občas provést nějakou náhodnou neplechu.
-
Tak nemusíš být úplně Lawful Evil. Některé sfiňárny jsem taky nikdy nedokázal udělat (např. v KOTOR jsem prostě některé zlé skutky nechtěl udělat).
Stačí sem tam udělat nějakou sfiňárnu. Něco mezi Chaotic Neutral a Chaotic Evil. 😎
-
a to jsi zapomněl na další hry, dodám ještě Lies of P, Lords of Fallen, což by mohly být černé koně roku. Pak ještě Alone in the Dark. Očekávám mikrotransakce jen v těch otřepaných sérii jako Fifa, CoD, Assassin. To už je spíš pak na spotřebitelích, že tohle jsou roky schopni kupovat.
Za mě taky je to bouře ve sklenici vody.
-
"Co je to za důkazy? Taky napiš proč Zeldě padlo to hodnocení! 🙂 a proč nepadlo BG3? Nebo si myslíš jako že někdo tahá za nitky davu?"
😂😂
takže nejsi pouze troll ale ještě k tomu hloupý troll.😉
Opatruj se.
-
Já to třeba rozběhl souběžně a pokud jede člověk Dark Urge, tak mi to přijde jako totálně jiná hra. :D A tuto linku jsem opustil. Jako v jiných hrách mi to nedělalo takové problémy, hrát za šmejda. Ale ten pocit, když se moje postava musela podívat jako zrádce do očí "lidem" kteří jí naprosto věřili. Já to prostě nedal a vypnul jsem to, ty postavy jsou prostě skvěle namluvené. BG3 asi nikdy za totálního grázla nedohraju. Chaotic neutral maximálně. :D
-
1) Máš tam špatně osobu, mělo by tam být: "Naučím".
2) To je mi úplně volný.
3) Co je to za důkazy? Taky napiš proč Zeldě padlo to hodnocení! :) a proč nepadlo BG3? Nebo si myslíš jako že někdo tahá za nitky davu?
Dav je dav, ten na nic neutáhneš, buďto tě smete nebo tě glorifikuje. Ale chápu, že je to pro tebe složití na pochopení.
4) Tak už to nedělej, aby ti nepáchlo z pusy. :)
-
Jo, jasně. Některé SP hry často nemají žádné mikrotransakce.
Ale není to pravidlo, protože jsou tu takové hry jako Assassin Creed či The Sims, které jsou skrz naskrz protkané mikrotransakcemi.
-
I ty sumony s 1hp jsou použitelné. Můžeš je poslat dopředu vše prozkoumat (summoni nespouští cutscény) a tak často dokážou zmáčknout nějakou páku, aby se ti někde otevřeli dveře.
Můj nejoblíbenější summon je kočka. Pošleš ji k výbušnému barelu, několikrát použiješ její schopnost "mňau". 😂 Okolní stráže půjdou prozkoumat, kdo to tam mňouká, a ty jen vykoukneš zpoza rohu a odpálíš výbušný barel. 😂
-
vybral jsem všechny, co loni bojovaly o GOTY a letos budou bojovat.
Ještě vyjde Alan Wake 2, Armored Core, Starfield*, Spider-man 2, to jsou hry, které by taky mohli mít alespoň 1 GOTY a taky bez mikrotransakcí budou.
Pokud si koupíš AAA single-playerovou hru, tak máš o dost větší šanci hrát bez mikro-transkakcí než s nimi.
*Snad.
-
Jo, vybral jsi pár fajn her, které nemají mikrotransakce.
Ale spousta jiných her ty mikrotransakce mají. Ze statistik za rok 2022 vyšlo číslo, že celosvětově lidé v mikrotransakcích za rok 2022 utopili přes 68 miliard dolarů.
V roce 2023 se očekává nárůst toho čísla, takže ty mikrotransakce rozhodně nejsou na ústupu.
-
a tak já počítala s tím, že u takto velké hry nejspíš ty problémy po vydání budou. Jen doufám, že je opraví.
Act 1 byl tip ťop...až na občasný problém se zvukem a divný spád romancí :D ..ale ten byl taky v testování celý EA. U actu 2 jsem taky žádné echt bugy nezaznamenala...jen říkám, že mě bude mrzet, pokud jsem se snažila něčeho docílit v actu 3 a ta hra to potom shodí ze stolu, jako by se to nestalo.Tenhle problém jsem měla u Man of Medan(dark pictures anthology), kde mi hra na konci tvrdila, že jsem nesebrala důležitý item (i když jsem ho sebrala) a díky tomu šlo vše do kopru...byli jsme s přítelem docela hořcí :D
-
Přemýšlím na druhý run mezi rangerem a druidem, ale lidi si stěžují, že musí často odvolávat svoje zvířata za rangera a wild shape za druida, protože NPC v panice prchají :D ...
což v actu 3 může být docela problém.
Nevím jak ranger s přivoláním summona, ale druid má počet "wild shape" omezený. -
Myslím, že jsi na to kápl se Shadowheart. Je to jediná "normální" ženská postava a tudíž největší kandidát na romanci. Takže většina lidí s ní počítala do party a proto nehrají za klerika.
-
Hele, jedna věc jsou "hardcore" RPG gameři, kteří lozí do diskuzí. Druhá věc jsou casual hráči, kteří tvoří většinu.