Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taronyu

Ja hrajem za rangera a sadla mi ta postava neskutočne. Užívam si snipenie s lukom a privolávanie zvieratiek 🙂

Najviac ma ale asi zatiaľ sklamal jeden dosť veľký bug. Ak ste niekto ešte na začiatku, tak čím skôr naverbujte Karlach ak s ňou chcete niečo mať. Lebo ja som ju naverboval neskoro a ta možnosť sa mi úplne zamkla. Samozrejme som o tom nevedel a všetkých ostatných som odmietol a  teraz som ostal sám 😀 Inak už v tom mám cez 110h.

• Tak on ten paladin taky boduje hodne tim, ze je postaveny na charisme, takze zaroven se hodi jako ,,kecaci,, postava. Ne nahodu je hned druhy v zebricku sorcerer.

• To v těch statistikách trochu chybí. Podobně by mě zajímalo, kolik hráčů, co si vybrali paladina, s ním šli cíleně po oathbreakerovi. A taky by mě zajímal důvod nepopularity kleriků (což se samozřejmě zjišťuje blbě). Možná je přetáhl atraktivnější paladin nebo hráči rovnou počítali se Shadowheart do party a tak radši volili jiné povolání.

• Pritom sami vyvojari rekli ze ho na prvni pruchod nedoporucuji...

Ale co, je to RPG, od toho to tam je. Asi si ho taky jednou zahraju.

• U mě nastal Divinity 2 efekt, hype mě zlomil, koupil jsem to, i když jsem nechtěl, dal jsem tomu 20 hodin a nechce se mi hra zapínat, samozřejmě je hezky, tak to člověka nutí být spíše ven, ale i tak si myslím, že tomu došla šťáva. Chtěl bych to ale dohrát před Starfieldem. Celkově je pro mě Zaklínač 3 pořád o dost lepší zážitek , tady ten hype je až přehnaný čistě subjektivně.

• Derp_1337

To by mě zajímalo, kolik z těch 93% custom postav bylo Dark Urge. Tipoval bych nadpoloviční většinu. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit