Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    A tohle pamatujete? https://www.youtube.com/watch?v=CgHILu5S1dM :)
  • Škoda, že to neni i pro MAC, za to bych i těch 20 eur dal :(
  • Když jsem EoE kupoval cca před deseti lety +- ve speciální edici, ani jsem netušil, jak často se k ní budu vracet. Edice tenkrát obsahovala 1. a 2. díl se všemi datadisky k nim + soundtracky ze hry a pár manuálů.
    Už když vyšla původní jednička, se kterou jsem se poprvé seznámil z nějakýho disku od Score nebo Levelu, kde byla pouze testovací verze a jedna či dvě hratelný mapy, byl to silný zážitek. Solidní strategie už tehdy vycházely, Duna atp., ale AoE mě tenkrát naprosto uchvátilo grafikou, odlišným prostředím i herními mechanismy.
    K oběma dílům včetně datadisků se pravidelně vracím a kupodivu mě to pořád baví.
    Naštěstí bude strategická herní souš už brzo zažehnána i jinými tituly na výši...
  • God-of-War
    Na PS 2 sem u toho proseděl mraky hodin.

Může mi někdo vysvětlit ty mínusy? Demence.
    • Se divím, že Tě tankujů nějaké mínusy... *7*
      • God-of-War
        Ty se divis? Budu v pohode az 15 Brezna;)
    • tvuj plejstejšn nikoho totiž nezajímá
      • God-of-War
        Spis nezajimas ty me..asi tak.
    • Trisska
      Též nechápu! Asi ses provinil tím, že hraješ na konzoli... *9*
      • God-of-War
        Jo no.. tady je to normální.
    • asi netuší že taková verze byla
  • Co jsem se týhle hry napařil. Dobrý byl ten cheat na auta Cobra.
  • Na Mac-userov sa zase zabudne ? Musím vytiahnuť starý comp ? Ale reším sa.
    • Jak si chceš hrát, tak si nekupuj jablíčka. Logická konstrukce jednoduchá jak facka *3*
      • stačí mít na iMacu dva systémy jako já... Akorát je pak problém, když přejdeš z macu do win, tak to je jako přechod z luxusního hotelu pod most plný odpadků a bezdomovců
        • Nebuď taková cimprlína *3*
          • iMac mám kvůli svému povolání (grafik / kameraman / fotograf), protože na něm se tyto věci prostě dělají mnohem líp a nemusí mě nic trápit jako mojeho šéfa, který dělá tu samou práci ve Win7 a pořád se diví, proč mu všechno tuhne a padá *3*
            • Spades
              Holt když chceš aby ti to nepadalo, nekupuj si šrot... za tu cenu co máš iMac bys měl PC i lepší (u grafiky a úpravy fotek hodně záleží na RAMce, což může být problém tvého šéfa)
            • Hmm (grafik, programátor, web designer), mam Win 7 64 bit a nic mi netuhne a nepadá. Kde je asi chyba *7*
  • Tak tohle mě doslova vyrazilo dech. AoE II. je moje nejoblíbenější hra a myslím si, že když vychází remake, tak se obnoví multy scéna. Kdysi jsem to chtěl hrát, ale na to jsem potřeboval veřejnou IP a tu jsem neměl. By byl dá se říct můj splněný herní sen :D. Každopádně je to drahý, takže si počkám na slevu. Rád bych se dozvěděl jak se bude hrát multy, jestli bude nějakej server či něco takového. Starý časy klanových bitek, turnaje a tak :) hned bych se přidal.
  • Timbr hafandá !!! Safra co my se jich napařili ... to už je 14 let ? No dal bych znovu , ale proč vlastně HD edici ? .... aby se přikutálkely žluťáčky :) No HD grafiku jim fakt neskousnu , co asi ještě vylepší ?
  • - není tam LAN podpora, tím mne odradili, ale kdyby byla sleva alespoň 50% možná bych do toho šel. Kdyby tam byla podpora LAN, tak bych to rozhodně koupil, škoda.
  • Jestli to vyjde jen na steamu, ktery dela z pc konzoli, tak smula.
    • Už jsem četl hodně nadávek na Steam, ale tohle je fakt hodně mimo *1*
    • Argument hodný pomocnej školy, vieš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit